ولی من هنوز دارم خوش می گذرونم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ولی من هنوز دارم خوش می گذرونم
![]()
برای منم فرقی نکرده همونه
![]()
دوستان ، 2 یا 3 روز پیش یه ذره اختلالات بود و سرعت کم شده بود
الان دوباره رفته بالا
دوما ، سرعت در کل به خاطر روز 13 آبان و مسائل مزخرفی که از شکم روده در میارن پایین اومده که دوباره درست می شه
راستی ، من چند روز پیش رفته بودم اندیشه که 2 گیگ پهنای باند بخرم ، دیدم کل ملت اومدن دارن پهنای باند می خرن
. یک چیز دیگه ، برای انتقال از پارس آ«لاین به اندیشه ، فقط کافیه به جای اینکه پول اشتراک رو به پارس بدین ، از اندیشه اشتراک بگیرین!!
همین!!!
دوستان ، 2 یا 3 روز پیش یه ذره اختلالات بود و سرعت کم شده بود
الان دوباره رفته بالا
دوما ، سرعت در کل به خاطر روز 13 آبان و مسائل مزخرفی که از شکم روده در میارن پایین اومده که دوباره درست می شه
راستی ، من چند روز پیش رفته بودم اندیشه که 2 گیگ پهنای باند بخرم ، دیدم کل ملت اومدن دارن پهنای باند می خرن
. یک چیز دیگه ، برای انتقال از پارس آ«لاین به اندیشه ، فقط کافیه به جای اینکه پول اشتراک رو به پارس بدین ، از اندیشه اشتراک بگیرین!!
همین!!!
ای بابا! میبینم هیچی کار نمیکنه! واسه 13 آبان اینجوری شده ؟!
سلام
من از پارس اینترنت گرفتم
ولی شبا که دانلود میکنم از حجم 5 گیگم کم میشه
کسی 2 تا 6 دانلود کرده ببینه کم میشه یا نه؟
آقا یه راهنمایی از دوستان اندیشه ممنون میشم راهنمایی کنید درستو حسابی
من 2 تا اکانت دارم از پارس یکی برای خونه که زیاد استفاده نمی شه یکی برای شرکت که زیاد استفاده می شه و می تونم از یوزر و پس هر کدوم که هر جا باشه استفاده کنم برای خونه تو شرکت برای شرکت تو خونه حالا می خوام بدونم اندیشه هم چنین امکاناتی داره یا نه
یه بزروگواری جواب ما رو درستو حسابی بده
شیمی فدا
شدنش رو باید بشه چون من یه بار واسه تست با اکانت دوستم کانکت شدم. فقط امکان داره اندیشه متوجه بشه... ولی اگه بگی که هر دوتا اکانت رو برای خودم میخوام و ... بهت گیر نمیدن
Last edited by sa2n; 05-11-2009 at 12:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)