3 ثانیه؟ چه خطرناک
شاید فایلایه موزیکت زیاده یا مموریت پره .چون برای منم همون یک ثانیه تاخیره.
3 ثانیه؟ چه خطرناک
شاید فایلایه موزیکت زیاده یا مموریت پره .چون برای منم همون یک ثانیه تاخیره.
برای منم 1 ثانیه باز میکنه در ضمن گوشی بنده 5 گیگ نیم فضا ازاد داره 194 تا موزیک داره
بله اپدی کنید فریمور جدید هست 2009 امده افکت های زیبای سیمبین 9.3 هم داره دیگه عکساش مات هم نیمشه صداش کمی بلندتر شده ولی تو هندسفری خیلی بلندتر و با کیفتر شده عالی شده
دوستان یک سوال خیلی وقته برام پشی امده وقتی با گوشی عکس میگرم عکساش روی ال سی دی گوشی خیلی کیفتش بالاست در حد 3.2 میندازه ولی وارد کامپیوتر میشه کیفتش خیلی افت میکنه دیلیلش چیه؟ ایا میشه این مشکل رو طوری حل کرد؟
یک سوال دیگه اینکه حافظه داخلی ( اون 8گیگ نه) اونی که 24 مگابایت حجم داره برای من فقط 7 مگابایتش ازاده برای شما همینطوره؟ اگه اینطور نیست میشه بگین چطور بقیش رو ازاد کنم؟ با اپدیت که نشد!
دوستان یک آموزش آپدیت مخصوص N81 دارین بذازین ؟!
با لینک دانلود نرم افزار های مورد نیاز ( جر PC Suit )
دوست من این مسئله به خاطر کیفیت و شفافیت بالای این گوشی هست ....
متاسفانه N81 دوربین خوبی نداره .... برخلاف کیفیت lcd و قدرت پخش خوبش ....
در ضمن شما عکس رو با سایز 360*240 تو گوشی میبینی.
درسته ؟
ولی رایانه شما اون رو با 1024*738 فکر کنم نمایش میده.
آپدیت فریمورش ارزش داره؟
چون من یه بار آپگرید کردم ولی چون هک نشد سریع دانگرید کردم . جالا با توجه به شرایط جدید آپلود کنم یا نه؟
برای حافظه هم بعد از مستر ریست 18 مگ میده که با نصب نرم افزار ها قسمتی از اون پر میشه و اگر مسیج ها هم روی فون مموری باشه دیگه بدتر. که در این صورت راهی جز مستر ریست نداری.
شرمنده ایراد از ماست
Last edited by rooholla_86; 04-05-2009 at 02:15.
روی ال سی دی کیفیت عکس خیلی عالی هست خیلی خوب نشون میده در حد 3.2 یا بیشتر ولی وارد PC میشه در حد 1.3مگاپیکسل میشه البته بازم تنظیمات زیادی داره حالت ISO هم داره ولی در کل این گوشی بیشتر برای game و موزیک هست من که بدجور باهاش حال میکنم مخصوصا n-gage2 و جاوا و سبمبین هم زیاد بازی میکنم به خاطر اون دکمه های مخصوص n-gage از خیلی از گوشی ها زدم اینو گرفتم اخه دادشم داشت قبلا همیشه n-gage حال میکرد من همیشه با n73 بازی میکردم با دکمه هاش کنار می امدم ولی کمبود رم اذیت میکرد
الان مال شما 18 مگابایت ازاد داره؟ میشه کد مستر رست بدین؟ وقتی مستر رست بشه چه چیز هایی پاک میشه؟
در ضمن جواب سوالت هم بدم:
اره ارزش داره فریمور جدید هم هک شده من راحت کار میکنم سرعت گوشی هم بیشتر شده افکت های سیمبین 9.3 هم بهش اضافه شده صداش تو هندفری خیلی عالی شده هم بلندتر هم باسش بیشتر شده
[qoute]اره ارزش داره فریمور جدید هم هک شده من راحت کار میکنم سرعت گوشی هم بیشتر شده افکت های سیمبین 9.3 هم بهش اضافه شده صداش تو هندفری خیلی عالی شده هم بلندتر هم باسش بیشتر شده[/qoute]
چه خوب... سعی میکنم در اسرع وقت آپ دیتش کنم.
18 مگ که الان ندارم ،اول که مستر ریستش کردم.
نوت هات پاک میشه ،شماره هایی که تویه کانتکت گوشیه و نرم افزار هایه جاوا رویه فون مموری و تمامیه نرم افزارهایه سیمبیان رویه گوشی و طبیعتا تنظیمات گوشی
ستاره مربع 7370 مریع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)