کسی به سوالای من جواب نمی ده![]()
کسی به سوالای من جواب نمی ده![]()
عزیزم شما بر روی یه عکس راست کلیک کن. به گزینه Open With برو و از داخل اون Choose Program رو انتخاب کن.
حالا برنامه Windows Picture and fax viewer رو انتخاب کن و تیک گزینه زیر رو بزن (به تصویر مراجعه شود.)
با زدن تیک گزینه بالا، هر بار که میخواهید از اون نوع فایل استفاده کنید(مثلا jpg یا gif) ، برنامه مربوطه باز میشه.
موفق باشید![]()
اسکرن سيور با تکان دادن ماوس و يا با زدن کليدي از کيبورد خاصيتش از بين مي رود
شما تو همه اسکرن سيورها اين مشکلو داريد؟
ورژن که نمي گن مي گن :system type
32بيتي بودن مربوط به يک هسته اي بودن مادربرد هستش 64 بيتي هم بيانگر دو هسته اي بودن مادربرد هستش معلومست که 64
بيتي بهتر از 32 بيتي مي تونه در يک لحظه پردازش و کارايي بيشتري داشته باشه اگر مادر بردتان از اين نوع پشتيباني مي کند حتما
ويندوز 64 بيتي رو نصب کنيد
[quote=hosein66;2971485]خب میدونم باید فایل jar رو به گوشیم انتقال بدم ولی خب اول باید از حالت زیپ خارج بشه تا گوشی بشناسه دیگه
حالا الان نمیشه هیچ کاریش کرد؟ بابا من با این دیال آپ به زور یه فایل 10 مگا بایتی رو گرفتم حالا یعنی همش کشک شد؟
[QUOTE=nakhle007;2974718]نه عزیزم، چرا اینطوری میگی؟
شما بیا این کاری رو که میگم انجام بده دیگه. مطمئن باش مشکلت حل میشه!
My Computer رو باز کن. از منوی Tools، وارد Folder Options بشو. به برگ نشان View برو. حالا تیک این گزینه رو بردار:
خب! برو کنار اون فایلی که میگی Zip هست. روی اون فایل راست کلیک کن و Rename رو انتخاب کن.
حالا اگه اسم فایل a.zip هست، اون رو به a.Jar تغییر بده. (دیگه آسون تر از این نمیشه)
هر سوالی هم که بپرسه، Yes رو بزن.
حالا میتونی اون فایل رو به گوشی بزنی و ازش استفاده کنی.
در ضمن یادت نره که تیک اون گزینه رو که برداشتی، به سر جاش برگردونی تا در آینده با مشکل مواجه نشی.
موفق باشی![]()
Last edited by tohidkh; 21-09-2008 at 05:23.
[quote=nakhle007;2974718]ببين فايل اصلي که دانلود کرده اي مگر 10 مگابايت نيست؟مگر با پسوند rar نيست؟شما اون پسوند rar دار رو از فشردگي خارج
مي کنيد حالا يه فايلي آيکونش عين آيکون برنامه winrar هستش اگه توجه کرده باشيد پسوندش jar هستش
شما اين فايل jar رو به گوشي انتقال مي دين
سلام
ممنون از پاسختون
می خواستم بدونم تو کدوم قسمت ویندوز ، 32 بیتی یا 64 بیتی بودنش مشخصه،یعنی کجا اینو نوشته؟
ویندوز من xp service pack 2 هستش!
با تشکر
تو run تايپ کنيد :msinfo32
در پنجره باز شده جلوي عبارت system type اگه 86 نوشته شده باشه :32 بيت هست و گرنه 64 بيتي هست
[quote=hosein66;2974220]اسکرن سيور با تکان دادن ماوس و يا با زدن کليدي از کيبورد خاصيتش از بين مي رود
شما تو همه اسکرن سيورها اين مشکلو داريد؟[/quote
آره همه رو امتحان کردم ولی نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)