دوست عزیز ماکرو مانند m p s A یک مد مجزا است.
فقط سه پایه نداشتم نتونسم کادر بندی درستی انجام بدم ( دوربین را در شرایت سخت روی سکو قرار دادم) قسمتهای تیره مایل به رنگ سبز است.که این مورد رو قبلا در نمومه عکس های این دوربین دیده بودم.
دوست عزیز ماکرو مانند m p s A یک مد مجزا است.
فقط سه پایه نداشتم نتونسم کادر بندی درستی انجام بدم ( دوربین را در شرایت سخت روی سکو قرار دادم) قسمتهای تیره مایل به رنگ سبز است.که این مورد رو قبلا در نمومه عکس های این دوربین دیده بودم.
متاسفانه اين يكي از بزرگترين مشكلات ما است چون با اين سرعت اينترنت بيشتر عمرمون بي خود تلف مي شه
به غير از اون شارژر چيز ديگه اي هست مدل ديگه اي ؟
امروز با آهونگار تماس گرفتم گفتن هنوز S2000hd براشون نيومده
نمي دونم بعد از اون چه گزينه اي داشته باشم
SX10 يا H50 يا FZ28 ؟؟؟؟
پس ماکرو یه مود جداست
درسته
راستی به نظر من fz28 و h50 در یه سطح هستن مهم عکاس هست
امروز تاپیک خیلی سوت و کور بود یا فعالیت من خیلی بالا رفته بود
اگه میشه یکم به زبون ساده درباره هیستوگرام و نفعش واسه یه عکاس توضیح بدین
لطفا عکسای اچ50 من رو یه بررسی کنید
عکسای fz28 دوستمون که عالی بود
ولی به نظر من عکس های fz28 حالت طبیعی تری دارن نسبت به h50
h50 یه کم رنگارو دستکاری میکنه انگار و متفاوت با واقعیته.شاید واسه روتوش خودکارشه
با توجه به اینکه sx10 تقریبا 70 تومانی افزایش قیمت داشته و حدود 420 است و ممکن است تغییر نکند ایا ارزش دارد بجای آن canon g9 را انتخاب کرد که قدیمی تر است و افت قیمت کرده است. قیمت آن 435 است که 15 هزار تومان گرانتر است و 100 هزار ارزانتر از g10 است
ممنون می شوم راهنمایی کنید![]()
آره ولی h50 5 یا 6 حالت رنگ ذاره سیاه و سفید، قرمز و قهوه ای،پر رنگ،عادی،واقعی
که پررنگ همون رتوش شده بهت میده و واقعی عکس ها رنگ طبیعی دارن
و اما پست 200 من......../براي خريد باطري پيشنهاد ميكنم به سايت عكاسي مراجعه بكني.براي Slr-like هم در حال حاضر همين گزينه هايي كه گفتي هستن و همشون هم خوبن.در واقع بهترين گزينه ها همينا هستن.
سلام دوست عزيز.در مورد خريد دوربين هاي SLR چون تو جمع ما كسي نداره .هر چي بگيم از خودمون گفتيم.در واقع اين نوع دوربين مشكلات ودنياي خودشونو دارن.پيشنهاد ميكنم به سايت زير برو.مطمئنم اونجا جواب خوبي ميگيري.براي تك تك مدل هايي كه گفتي به طور كامل بحث شده و حتي مقايسه شده.حتما سر بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ebi66_boukan; 12-02-2009 at 23:45.
دوست خوبم این ته رنگ رو میشه از بین برد
بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله با نرم افزار خیلی راحت این مشکل حل می شه ولی می خواهم با تنظیمات دوربین این مورد را برطرف کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)