چوننوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hardcore fan سری re
هستم
و دوست دارم اویل سبکش survival horror باشه
چوننوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hardcore fan سری re
هستم
خوب من هم هستم ولی خداییش بیشتر با اکشن حال میکنم تا کلاسیک (من با رزیدنت اویل بزرگ شدم)چون
hardcore fan سری re
هستم
تو این بازی چیزی به اسم معما وجود نداره و چیزی نیست که جلوی شمارو بگیره و مجبور باشید برای بار چندم به نواحی و مرحله های قبل بازی برگردید. بکش , برو جلو , بکش .....
یعنی فقط بکش بکشه. resident evil ها با معما ها شون resident evil بودند وگر نه اینطوری چه فرقی با بازی های دیگه دارند . من این جور بازی ها رو بیشتر به خاطر معما هاشون دوست دارم .تو این بازی چیزی به اسم معما وجود نداره و چیزی نیست که جلوی شمارو بگیره و مجبور باشید برای بار چندم به نواحی و مرحله های قبل بازی برگردید. بکش , برو جلو , بکش .....
ولی به نظر من هر 2 خوب بودن!من از وقتی از رزیدنت خوشم اومد که 4 رو بازی کردم.تازه اونم رو ps1!نمیدونم قلابی بود یا نه ولی همه جا بود رزیدنت4 پی اس1.به هر حال ما خریدیم خیلی باحال بود.ترس توش موج میزد ولی آنچنان معمایی نداشت.داستان هم مث اویل 4 ps2 نبود.خب ما بازی رو رفتیم تموم کردیم.خیلی باحال بود.هر نوع هیولایی بخواید تو بازی بود.هر نوعی بدون استثنا.ولی خب وقتی 4 ps2 رو دیدم واقعا عاشق بازی شدم.بدون نقص بود بازی.من مخصوصا عاشق قسمتی که تو قصر سلازار بودی هستم.و واقعا امیدوارم 5 هم مثل چهار بشه.چون خیلی بیشتر از 3 باهاش حال میکنم
با این حساب دیگه بهش نمیشه گفت رزیدنت اویل
مهمم نیست که برای پی سی بیاد یا نه
من توی مراحل آخر گیر کردم کمی قوین غول هاش مهم نیست.....
بازی اکشن توپی داره ولی حیف که نه ترس داره نه معما نه ....
ولی خوب همین که با غول ها و موجودات عجیب غریب بجنگی خودش حال میده![]()
به هر حال RE طرفداران قبليشو البته بعضي هاشونو از دست داد و طرفداران جديدي پيدا كرد !!!
ولي برداشتن همون 4تا دونه به اصطلاح معمايي هم كه توي RE4 بود كار واقعا ناشيانه اي بود !!!
ببينيم RE6 كه ميخواد همه چيزو عوض كنه چي از آب در مياد !!! فكر كنم ميخواد Racing بشه !!!
بايد تا 4 5 سال ديگه منتظر موند ...
به دنبال موفقیت بازیهایی مثل Gearsofwar شکی نیست که بازی به طرف این سبک بره، و احتمالا در آینده رقیبی برای همچین بازیهایی مخصوصا خوده GOW هست.
ایول.
مثل خودمی.
یادمه 5 سال پیش من و 2 تا داداشام با هم 1،2،3 رو تموم کردیم؛ شبا هم بازی میکردیم.
یعنی ته بازی بود... هنوز یادمه توی 3 اش بود اگه فکر کنم معمایی راجع به ماه و خورشید و این چیزا داشت. (بعضی جاهاش که دیگه واقعا گیر میکردیم با دیال آپ، walkthrough دانلود میکردیم تا بتونیم اون قسمتشو رد کنیم. دنیایی بود خداییش...)
وقتی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که واقعا رزیدنت اویل اون بود نه 4و5. (البته من هنوز 5 رو بازی نکردم.)
Last edited by sam_sami_2000; 08-03-2009 at 15:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)