ساعتش هم مشخص کن ...
راستی فردا مگه بازی نداریم ؟؟؟(یا پس فردا)
ولی الان باید بریم مادرید که شب توی یکی از هتل های کالدرون بخوابیم بعد بریم برنابئو تمرین کنیم ...
ساعتش هم مشخص کن ...
راستی فردا مگه بازی نداریم ؟؟؟(یا پس فردا)
ولی الان باید بریم مادرید که شب توی یکی از هتل های کالدرون بخوابیم بعد بریم برنابئو تمرین کنیم ...
مربی تیم کسرا جونه که اونم به من گفتم بیاید آزادی..........من دیگه نمی دونم.......
بعدشم تمرینمون فردا خیلی خطرناکه..............باید از بالای میدون بپریم پایین تا کسرا ببینه ما چقدر رئال رو دوست داریم.............ساعتشم مهم نیست............24ساعته بازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام به همگی اول باید بگم اقا وحید چاکرتیم خیلی مردی و با مرام و از همه دوستان که مارو یاد کردند ممنون خودم حالا که اینطور شد جای نیستلروی وا میستم.
راستی چارلز عزیز من تماس گرفتم و ورزشگاه سانتیاگو رو واس تمرین ما اماده کردند حالا هر وقت خواستید بگید که هواپیمارو بگم بیاد در خونتون.!!!!!!!!!!!
آدرس بدید تا هواپیماها رو بفرستم.منم با باشگاه تماس گرفتم و گفتن : قدمتون بر سر و بر چشم !!!!!!ورزشگاه آماده است.
بریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عالی در اومده. عجب خ.و.ا.ه.ر.ی داره![]()
![]()
و البته مدیر فنی تیم:MORINIO
ممد جون داری باگاگو میگردی هه هه هه ما الان سرشام غذا با رائول و روبینهو و شوستر و کالدرون و بروبج هستم اگه وقت کردم بعد شام یک سری میزنم فعلآ بای.
سر مربی یادتون رفت سم فیشر ...
خوب از اينكه منو به عنوان مربي انتخاب كرديد ممنونم، باعث افتخار هست، اما بايد بگم من خونم ايرانه، بايد ايران بمونم، هفته اي يبار ميام.
در ضمن دانشگاهمم بايد برم، موقع امتحانام بايد يكي ديگه كار منو انجام بده
شوخي بابا نزنين!
Ok!!!
به عنوان مربي اين سيستم رو براي بازي با رم ميچينم! 4-4-4
نظرتون چيه؟![]()
تو به خواهر اون چی کار داری ؟؟؟(غیرتی شدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)