مشکل میلان آنجلوتیست که میلان را با خانه سالمندان اشتباه گرفته
مشکل میلان آنجلوتیست که میلان را با خانه سالمندان اشتباه گرفته
هیچ باشگاهی به اندازه میلان بازیکن نداره ولی مشکل اینجاست که یه مربی درست نداریم از اینا استفاده کنه.
باید همون شبی که از لیور پول 2 لیگ قهرمانان باختیم این یارو اخراج می شد...
نظرتون راجع به مربی بعدی میلان چیه؟کی باشه بهتره؟
به نظر من رایکارد از مانچو بهتره. چون خودش هم 2 میلان بازی کرده.
من هم با رایکارد موافقم
مربی است که تاکتیک تیمش هجومیه
من که منتظر رایکاردم یا این که فن باسن
گالكسي خیال همه را راحت کرد : بكام در میلان نمی ماند , او بر ميگردد
باشگاه فوتبال لس آنجلس گالكسي آمريكا با وجود شايعات منتشره اعلام كرد، ديويد بكام هافبك انگليسي اين تيم كه به صورت قرضي به آث ميلان رفته است، طبق برنامه، باز خواهد گشت.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، بكام براي حفظ آمادگي خود در مدت تعطيلي ليگ آمريكا در ماه ژانويه به ميلان پيوست و در اين مدت عملكرد درخشاني از خود به نمايش گذاشت.
در نتيجه، آث ميلان نيز با توجه به عملكرد و همچنين تمايل خود اين بازيكن براي ماندن در سن سيرو، به صورت علني تلاش براي جذب دايمي وي را آغاز كرد.
اما باشگاه گالكسي مكررا اعلام كرده كه برنامهاي براي فروش ستاره خود ندارد اگر چه مهلت ۱۳فوريه آنها براي ارايه پيشنهاد بهتر از سوي آث ميلان هم مدتي است كه به سر آمده است.
از اين رو مدير ارتباطات باشگاه گالكسي با اشاره به رويارويي ميلان با آتالانتا در روز ۸مارس اظهار داشت: بكام بعد از اين بازي بر ميگردد.
به بيان ديگر، بكام فقط يك هفته ديگر تا قبل از پوشيدن مجدد پيراهن لس آنجلس، بازيكن ميلان است مگر اينكه در اين مدت اتفاق جديدي بيفتد.
گل پاتو به وردربرمن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم با رایکارد موافقم....مانچینی یه اینتری کثیفه بهتره نزدیک میلان هم نیاد.
کسی گل پاتو با حجم کم رو داره؟
با دایال آپ که نمیشه این فایل ها رو دان کرد...!
منم به رایکارد موافقم.
خدا کنه فصل بعد بیاد به جای آنجلوتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)