در مصاحبه ای بعد از بازي؛ گواردیولا: «از پیروزی خوشحالم.»
به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، پپ گواردیولا قبول کرد که بازیکنانش بعد از زدن دو گل آسان به بتیس و اتمام بازی با حساب 0-2 به نفع آنها در پایان نیمه اول نسبت به پیروزی خود مطمئن شدند و بازیکنان بتیس بازی را در دست گرفتند. یک جشنواره گل در کارنامه بارسا محتمل بود، وقتی آنها نیمه اول را با نتیجه 0-2 به کمک روحیه احیا شده اتوو و سر و صدای تماشاگران به رختکن رفتند.
آبی واناری ها نیمه دوم را با فشار کمتری آغاز کردند و بتیس بیشتر حمله کرد و به دو گل رسید. سپس گودیانسن، مرد یخی بارسا با گل به موقع خود این تیم را نجات داد. گواردیولا نیز اقرار کرد که بازیکنانش باعث قدرت گرفتن بتیس در نیمه دوم شدند.
گواردیولا در مصاحبه بعد از بازی به خبرنگاران گفت: «در ابتدای نیمه دوم ما کمی شل بازی کردیم و به سرعت بهای سنگین آن را نیز پرداختیم.»
گواردیولا افزود: «بازیکنان بتیس چیزی برای از دست دادن نداشتند و حمله می کردند که این موضوع کار ما را برای بازیافتن ریتم بازی خود سخت می کرد.»
اما پپ در کل راضی بود و گفت: «من نه فقط به خاطر نتیجه بلکه به خاطر نمایش خوبمان در نیمه اول و نحوه عکس العمل تیم بعد از اینکه بازی 2-2 شد، بسیارخوشحالم.»
او همچنین این دیدار را با بازی مقابل راسینگ مقایسه کرد و گفت: «اتفاقات کاملا بر خلاف بازی با راسینگ سانتاندر بود، جایی که ما موقعیت های بیشماری داشتیم، ولی نمی توانستیم انها را به ثمر برسانیم.»
در آخر پپ تعویض هایش را اینگونه توصیف کرد: «گودیانسن و بوسکتس به زمین آمدند تا در راسته بازیکنان میانی ما قرار بگیرند. در حالی که بویان برای تولید جو بیشتر در استادیوم به بازی رفت.»
وی در مورد کارآمدی آنها گفت: «تعویض ها این بار جواب دادند، ولی ممکن است در روزهای دیگر این طور نباشد. چون من همیشه کاری را می کنم که در آن لحظه برای تیم مفید است.»