تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 413 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در مصاحبه ای بعد از بازي؛ گواردیولا: «از پیروزی خوشحالم.»

به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، پپ گواردیولا قبول کرد که بازیکنانش بعد از زدن دو گل آسان به بتیس و اتمام بازی با حساب 0-2 به نفع آنها در پایان نیمه اول نسبت به پیروزی خود مطمئن شدند و بازیکنان بتیس بازی را در دست گرفتند. یک جشنواره گل در کارنامه بارسا محتمل بود، وقتی آنها نیمه اول را با نتیجه 0-2 به کمک روحیه احیا شده اتوو و سر و صدای تماشاگران به رختکن رفتند.

آبی واناری ها نیمه دوم را با فشار کمتری آغاز کردند و بتیس بیشتر حمله کرد و به دو گل رسید. سپس گودیانسن، مرد یخی بارسا با گل به موقع خود این تیم را نجات داد. گواردیولا نیز اقرار کرد که بازیکنانش باعث قدرت گرفتن بتیس در نیمه دوم شدند.

گواردیولا در مصاحبه بعد از بازی به خبرنگاران گفت: «در ابتدای نیمه دوم ما کمی شل بازی کردیم و به سرعت بهای سنگین آن را نیز پرداختیم.»

گواردیولا افزود: «بازیکنان بتیس چیزی برای از دست دادن نداشتند و حمله می کردند که این موضوع کار ما را برای بازیافتن ریتم بازی خود سخت می کرد.»

اما پپ در کل راضی بود و گفت: «من نه فقط به خاطر نتیجه بلکه به خاطر نمایش خوبمان در نیمه اول و نحوه عکس العمل تیم بعد از اینکه بازی 2-2 شد، بسیارخوشحالم.»

او همچنین این دیدار را با بازی مقابل راسینگ مقایسه کرد و گفت: «اتفاقات کاملا بر خلاف بازی با راسینگ سانتاندر بود، جایی که ما موقعیت های بیشماری داشتیم، ولی نمی توانستیم انها را به ثمر برسانیم.»

در آخر پپ تعویض هایش را اینگونه توصیف کرد: «گودیانسن و بوسکتس به زمین آمدند تا در راسته بازیکنان میانی ما قرار بگیرند. در حالی که بویان برای تولید جو بیشتر در استادیوم به بازی رفت.»

وی در مورد کارآمدی آنها گفت: «تعویض ها این بار جواب دادند، ولی ممکن است در روزهای دیگر این طور نباشد. چون من همیشه کاری را می کنم که در آن لحظه برای تیم مفید است.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گوارديولا: كركيچ هميشه خوب نيست

خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا پس از پيروزي تيمش برابر رئال بتيس از انتقاد هواداران بابت نيمكت نشيني برخي بازيكنان ابراز تاسف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پپ گوارديولا مربي جوان و موفق بارسلونا گفت: نمي توانم براي جلب نظر هواداران از همه بازيكنان خود استفاده كنم، به عنوان مثال در ليگ قهرمانان اروپا از كركيچ استفاده كردم و به هيچ وجه به درد تاكتيك من نخورد؛ اما در بازي اخير فوق العاده بود.
    وي ادامه داد: كركيچ هميشه خوب نيست و اين حقيقت را حتي مربيان تيم ملي اسپانيا نيز مي دانند. جوان است و بايد ميدان هاي بيشتري را تجربه كند.
    بارسلونا در هفته چهارم موفق شد با نتيجه 3 بر 2 برابر رئال بتيس به پيروزي برسد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

حمايت از مربي جوان
    لاپورتا: گوارديولا همه چيز را متحول كرده است
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا معتقد است سرمربي منتخبش در اين تيم تحولي شگرف و تاريخي ايجاد كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا عنوان كرد: فشار زيادي روي مربي است. او با علم به اين مشكلات، چنين مسئوليت سنگيني را پذيرفته است.
    وي افزود: گوارديولا همه چيز را متحول كرده است. شاهد تحول شگرف و تاريخي در بارسلونا هستم. او همان كاري را انجام مي دهد كه ريكارد در آغاز كار انجام داد و بارسا با چنين مربياني اوج مي گيرد.
    لاپورتا در خصوص ليگ قهرمانان اروپا گفت: هواداران مرا خيلي خوب مي شناسند و مي دانند كه بيهوده هيچ قولي نمي دهم؛ اما در آغاز فصل به همه قول قهرماني در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا را داده ام و همچنان به حرف خود ايمان دارم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

روز بعد از یك مسابقه رسمی، مارتین كاسرس، كه اولین حضور خود را در تركیب حس می كرد، اظهار داشت كه تمامی بازیكنان سخت بر روی استفاده از توپ های مرده كار می كنند.

بارسا، در دو مسابقه قبلی چهار گل از گل هایش را از روی نقطه كرنر به ثمر رسانده است - دو تا مقابل اسپورتنگ لیسبون، دو تا مقابل اسپورتینگ گیخون - و مرد اروگوئه ای گفت كه تیم در حال تمرین بر ضربات شروع مجدد می باشد. او گفت: «مربی بسیار بر این امر تاكید دارد. ما در تمارین بسیار بر ضربات شروع مجدد كار می كنیم و امیدوارم كه بتوانیم در بازی هم آنها را پیاده كنیم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولین میدان

كاسرس از هفتم آگوست برای بارسا بازی نكرده است. او در مسابقات پیش فصل بسیار حضور فعالی داشت اما، از بازی سوم بارسا در لیگ است كه او شروع به بازی كرده است. او از دقیقه 81 به جای سرجیو بوسكوئتس و به عنوان یار تعویضی قدم به میدان گذاشت تا اولین بازی رسمی خود برای بارسا را انجام دهد. این مدافع وسط 21 ساله بارسا گفت كه قبل از بازی اعتماد به نفس حضور در میدان را داشته است، اما نمی دانسته كه می تواند در مدت كوتاهی خود را نشان دهد یا خیر.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

برای بازی با اسپانیول؛ پدریتو به لیست بازگشت.

به گزارش بارسابست، به نقل از اسپورت، حضور پدریتو و مارتین کاسرس در ترکیب دربی کاتالونیا، یکی از مهم ترین نکات این بازی حساس می باشد.

سرمربی اسپانیایی تیم تصمیم گرفته است، که یکی از کلیدی ترین بازیکنانش برابر بتیس، مارتین کاسرس را باردیگر دعوت کرده و پدریتو، ستاره جوانش را به لیست بازیکنان اضافه کند.

سیلوینیو، میلیتو، یورکوئرا و هلب، چهار مصدوم این بازی هستند که به اعلام کادرپزشکی باشگاه، از لیست عازمان خط خواهند خورد.

با این حساب، مسافران لوئیس کومپانیس به این شرح هستند: «والدس، پینتو، آلوس، پیکه، مارکز، پویول، ژاوی، گودیانسن، اینیستا، اتوئو، آبیدال، توره، پدریتو، بویان، کیتا، مسی، آنری و بوسکتس.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به اعلام LFP؛ روز و زمان رویایی بارسا با اتلتیکو مشخص گردید.

به گزارش بارسابست، به نقل از LFP، تاریخ قطعی بازی های هفته ششم لالیگا یک هفته زودتر اعلام شده که در آن زمان و روز رویارویی حساس و هیجان انگیز بارسلونا و اتلتیکو مادرید نیز گنجانده شده است.

بارسا روز شنبه هفته آینده مصادف با 4 اکتبر، با این تیم قدرتمند رو به رو می شود که بسیاری از کارشناسان، شانس آبی و اناری پوشان کاتالونیا را برای پیروزی در این مسابقه بسیار کم می دانند.

طبق ادعای برخی از تلویزیون ها، این مسابقه پوشش تصویری جهانی پیدا خواهد کرد و بسیاری از کانال های ماهواره ای که بدون کارت باز می شوند، حق پخش این بازی را برعهده دارند.

پخش رسمی این بازی، با دوربین JSC Sport +2 صورت می گیرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

جنگ روانی عليه حريف؛ اتوئو: «باز کردن دروازه کامنی با من!»

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، مهاجم کامرونی و 27 ساله بارسلونا که با عملکرد بی نظیر خود در طی چند سال اخیر، همه هواداران را غافلگیر نموده است، ضمن وعده دهی درباره آقای گلی لالیگا، از اطمینانش به گلزنی برابر اسپانیول در دربی شنبه شب خبر داد.

وی عنوان نمود: «من بهتر و آماده تر از همیشه هستم. می توانم اطمینان دهم، که آقای گل لالیگا می شوم؛ بعد از این باید بگویم، که بدون شک در پیروزی برابر اسپانیول سهیم خواهم بود و دروازه کامنی، هم وطنم را بازخواهم کرد. من راز گلزنی به وی را به خوبی یادگرفته ام.»

اما در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی اینکه آیا وی می تواند، خودش را به مرز آمادگی سامی اتوئوی 2005 برساند یا خیر، وی گفت: «این غیر عادی است! هنگامی که سن بالا می رود، بدون شک افت بدنی طبیعی است. من دیگر نمی توانم همانند 3 سال گذشته عمل کنم، اما رقیبان بدانند که هنوز اتوئو هستم و هنوز برای پیروزی بارسا گلزنی خواهم کرد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در پاسخ به اظهارات اتوئو؛ کامنی: «تمامی توپ های سامی را مهار می کنم.»

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، دروازه بان اسپانیول بلافاصله بعد از شنیدن صحبت های مهاجم کامرونی بارسا، نسبت به وعده عجیب وی واکنش نشان داده و اعلام کرد، که هیچ ترسی از وی نخواهد داشت!

کامنی به خبرنگاران گفت: «بزرگترین برتری محسوس ما، بازی نزد هواداران خانگی است که روحیه بارسلونا را تخریب کرده و ما را تقویت می کند.»

اما در پایان، دروازه بان کامرونی اسپانیول در پاسخ به اظهارات هموطنش گفت: «صحبت های اتوئو از رادیو پخش شد و من به حرف های وی گوش کردم، اما بعید می دانم، گلزدن به من طبق ادعای وی، این قدر راحت باشد. من از او هیچ هراسی ندارم و با تمام قوا، مقابل ضربات نهایی او می ایستم. اتوئو بازیکن بسیار بزرگیست، اما اگر وی ادعا می کند که روش گلزنی به من را می داند، مدعی گرفتن تمامی توپ های وی هستم!»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مطمئن تر از هميشه؛ پپ: «پیروزی برابر اسپانیول را به خود تبریک گفته ام.»

به گزارش بارسابست، به نقل از QUE، مرد اسپانیایی نیمکنت بارسلونا، جوزپه گواردیولا فاش ساخت، که برای بازی برابر اسپانیول در شنبه شب، سیاست های بخصوصی را به بازیکنانش ارائه کرده است که پیروزی را 100% قطعی می سازد.

پپ در این باره توضیح داد: «همان طور که قبل از بازی با گیخون پیروزی را قطعی می دانستم، اکنون هم شک ندارم، که بدون ترس از نام اسپانیول وارد میدان خواهیم شد و باید از پیش به خودم تبریک بگویم، زیرا نخستین دربی ام با پیروزی روبه رو شده است.»

برخی از رسانه ها امروز نوشتند، که گواردیولا سیاست های مخفی اش را در این بازی رو خواهد کرد؛ پپ عنوان کرد: «صحبت قبل از بازی در باره این جور مسائل بی معنی است، اما من می دانم، که دستور های ویژه ام اجرا شده و ما فاتح این مسابقه خواهیم بود.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در توصيه به گوارديولا؛ ونگر: «آنری باید در وسط خط حمله بازی کند.»

به گزارش بارسابست، به نقل از اکشن دیلی، سرمربی باشگاه آرسنال انگلیس، تیم اسبق ستاره فرانسوی بارسلونا در گفتگویی گفت، که از نظر وی، سیاست پپ که به بازی دادن تیری در بال چپ مربوط می شود اشتباه بوده و باعث تخریب توانایی های آنری می شود.

مرد با تجربه توپچی ها به اکشن دیلی گفت: «بیش از هر مربی دیگری، با روحیه وی آشنایی دارم. آنری بازیکنی است، که به خوبی وضعیت مسابقه را تشخیص داده و خیلی راحت، در هر پستی بازی می کند، اما باید در توصیه به سران بارسلونا بگویم، در صورتی که آنری آرسنال را می خواهند، موظف به بازی دادن وی در نوک خط حمله تیمی شان می باشند.»

او در پایان گفت: «برای بازیکنی که 31 سال است (آنری) در پست مهاجم وسط بازی می کند، بسیار سخت است، که ناگهان تغییر پست دهد!»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •