تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 949 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

ایول به خونسردی شما. شما یاید سرعتتون حدود 100 باشه
    خب خود شما که توی فن اوا هم هستین نرفتین پی گیری کنین که چرا سرعت شبانه ها این طوری شده؟
    چی جواب دادن؟
    100 ؟ استانداردش پورت يك مگ بايد 128 باشه سرعتت شناورشم حساب كني بايد 120 تا 126 باشه
    ولي من خدايي تو سرويس خونه بيشتر از 107 نديدم مهم هم نيست برام چون دانلود سنگين ندارم يا دانلودر نيستم
    الان كه كلا فن اوا افت سرعت داره شبانه من از ساعت 1تا 5 صبح روي 12تا 18 ميچرخه بعدشم كم كم تا نزديك 7 صبح ميرسه به 80 ولي قبلا حدود 6ماه پيش شناور 107 تا 95 داشتم
    پول اينم تازه از حقوقمون كم ميشه من ماهي 2 گيگ دارم چون روزا كه نيستم استفاده كنم تا 6 عصر بعدشم ميام خونه حدود 10 شب يه اونورا ايميل و اين فوروم چك ميكنم وگرنه كاره خواستي ندارم
    خودمم ميخوام از ماه ديگه 256 بگيرم حداقل از حقومون پول كمتري بره

2. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ساعت 3:55 صبح

4. این کاربر از hessam2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

100 ؟ استانداردش پورت يك مگ بايد 128 باشه سرعتت شناورشم حساب كني بايد 120 تا 126 باشه
    ولي من خدايي تو سرويس خونه بيشتر از 107 نديدم مهم هم نيست برام چون دانلود سنگين ندارم يا دانلودر نيستم
    الان كه كلا فن اوا افت سرعت داره شبانه من از ساعت 1تا 5 صبح روي 12تا 18 ميچرخه بعدشم كم كم تا نزديك 7 صبح ميرسه به 80 ولي قبلا حدود 6ماه پيش شناور 107 تا 95 داشتم
    پول اينم تازه از حقوقمون كم ميشه من ماهي 2 گيگ دارم چون روزا كه نيستم استفاده كنم تا 6 عصر بعدشم ميام خونه حدود 10 شب يه اونورا ايميل و اين فوروم چك ميكنم وگرنه كاره خواستي ندارم
    خودمم ميخوام از ماه ديگه 256 بگيرم حداقل از حقومون پول كمتري بره
    باید که بله. قدیم (قبل از خرابی) پورت 512 منم باید 64 دانلود می کرد ولی بیشتر از 55-57 نمیشد
    حدودا هم بگیم پورت یک مگ همون 100 تا 110 منطقیه

حالا نگفتین که توی این 20 روزی که سرعت ها خراب شده اصلا نرفتین پی گیری کنین که چرا سرعتتون از 120 اومده 18؟ چرا توی شبانه تون این طوری شده؟
    Last edited by whitewolf; 07-09-2010 at 05:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خط 512 که سرعتش در بهترین شرایط بالا تر از 256 نمیشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

...اون اینترنت 20 مگ هم فکر کنم سرعتش باشه نه حجمش
    بله دیگه دوست عزیزم اون حجم نیست ، سرعت میشه 20 مگابیت برثانیه یعنی 2.5 مگابایت در ثانیه یعنی ساعتی حدودا 8.7 گیگابایت ! یعنی ساعتی دو تا دی وی دی فول !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

dvd های مداحی های حاج منصور ارضی
    ای جان...

9. 2 کاربر از Hamid323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله دیگه دوست عزیزم اون حجم نیست ، سرعت میشه 20 مگابیت برثانیه یعنی 2.5 مگابایت در ثانیه یعنی ساعتی حدودا 8.7 گیگابایت ! یعنی ساعتی دو تا دی وی دی فول !!!
    گفتم که خبر مال فالس هست
    خودشونم نوشتن فیلم HD .
    البته نمی دونم اخراجی ها مگه نسخه HD هم داره؟

dvd های مداحی های حاج منصور ارضی
    ای جان...

11. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Emad-1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام به همه

منم متاسفانه adsl فناوا دارم. الان یه سالی هست که استفاده میکنم. این که سرعتش چطوریه و چقدر قطعی داره و ... کلا بماند. هر وقت زنگ میزنم بهشون میگن مشکل از مخابراطه

البته تا چند ماه پیش مشکلی نداشت، چون حجمش به طور عادی کم میشد. اما 2 ماه پیش دیدم به طور غیر عادی حجم دانلودم تموم شد... (پیش خودم گفتم شاید چیزی دانلود کردم) اما دوباره این ماه بازم همونطوری شد. دیگه چیزی نمونده تموم بشه (این ماه 2 هفته اصلا خونه نبودم ) یعنی توی 2 هفته دخل یک گیگ حجم دانلود اومد.. قبلا توی یک ماه شاید کلا 200 مگ کم میشد. الان روزی 100 مگ کم میکنه

ویندوز چند بار عوض کردم. نگاه کردم برنامه ای، چیزی که باعت دانلود بشه اصلا وجود نداره روی سیستم من. حالا چه اتفاقی داره می افته خدا داند...

به هر حال از ماه دیگه میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم، یه نفر یه جای خوب پیشنهاد بده. فقط میخوام قطعی نداشته باشه.. سرعتش اصلا مهم نیست. استفاده من از اینترنت فقط یه بازیه خیلی ساده اس، که نیاز داره نت همیشه وصل باشه. اینی که الان دارم 256 عه مثلا. ولی دیال آپ سریعتر صفحه رو میاره بالا.

مرسی

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

10

عزيزم با سرويس هاي طرح نامحدود ماهانه ايرانسل ماهي 10 تومن چرا بايد خدا تومن بدي حالا سرعتش 10 هم كه باشه نسبت به قيمتش نميصرفه
    VSAT بسيار پر هزينه . بدون پشتيباني . سرعت پايين و افت مكرر . بدتر از همه دستتون بجايي بند نيست
    من خودم شش ماه داشتم جز هزينه ( ماهي 45 دلار سرعت 512 حجم 2گيگ اپن اسكاي داشتم چهار سال پيش بدرد نميخوره واقعا
    من گفتم که شاید 10 تومن باشه اما کلی باید پول تلفن بدی که اون 70 تومن میاد جاش .

من تا حالا جایی ندیدم ونشنیدم که بگه vsat بده من که خداییش ندیدم بگه اونم با این مشخصات که میگی
    اگر این بود بیشتر بانکها نمیرفتند دنباله دوطرفه .

میگم فکر کنم اون سرویسی که شما گرفتید چون حجمی بود حتمی شیر شده گرفتید ضمنا افت مکرر بیشتر ماله نوع تجهیزات هست که طرف چی بخره مودم یا دیشه خیلی خوب داریم که حتی توی بدترین شرایط آب وهوایی بدون افت سرعت کار میکنند ، درسته جایی دستمون بند نیست اما مهم اینه از کسی اینترنت رو میخری که مثل ما ایرانیها کلاهبردار یا از همه مهمتر درغگو نیستند البته ایرانیها رو همه میشناسند درسته

باتشکر

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hessam2006
    نقل قول نوشته شده توسط gtaexcess
    نقل قول نوشته شده توسط hessam2006
    از شما ممنونم که توی این مدت واقعا با جواب های که به سوالات من دادین منو شرمنده کردین

ببخشید این حرفو میزنم انگار من آدم نیستم که جواب منو بدید

از روزی که من اومدم توی این قسمت 5 سوال از شما کردم ولی یدونش هم حتی جواب ندادین
    من به شما بی احترامی کردم نه فکر نمی کنم
    ولی شما .........

واقعا براتون شرمندم
    سلام عزيز براي من شرمنده ايي ؟ مگه من پولي گرفتم كه جواب بدم به سوالاي همه
    1. سوالاتو دوباره بپرس در يك تايپيك همرو جواب ميدم يا لينكاشونو بذار بينم حتما تا جواب بدم
    البته حتما سوالت مشابه ديگران بوده كه جواب ندادم و يا قبلا جواب داده بودم
    2. نفهميدم بازم برام شرمنده ايي يا متاسف ؟
    دقیقا عین مسيولین محترم فن آوا جواب دادین
    نمی دونم هرکی با اینا کار میکنه اینجوری میشه
    یه نوع ویروس واگیردار هست

جوابی برای سوال های من نداشتین که بدین
    سلام بچه ها
    بچه ها من تعهد دادم اينجا به سوالات شما پاسخ بدم ؟ يا پولي بابتش ازتون گرفتم ؟
    چرا بعضيا طلبكار هستند؟
    اين دوستمون چند تا سوال پرسيده كه جواب همشون هست در پست هاي قبلي من و نيازي به جواب نديدم براشون حالا ايني كه ايشون نوشته درسته ؟
    اون بالا ايشون نوشته
    من به شما بی احترامی کردم نه فکر نمی کنم
    ولی شما .........

واقعا براتون شرمندم
    ولي چي ؟
    من مگه بي احترامي كردم به شما ؟
    Last edited by شـیـفــو; 07-09-2010 at 20:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •