سلام
دوستان من می خواستم ببینم پاکت پی سی ها فارسی هم تایپ می کنند یا نه (می خواستم Default خود شرکت باشه)
دیکشنری قوی مثل آکسفورد ،آریان پور ،نرم افزاری برای این پاکت پی سی ها هست یا نه
سلام
دوستان من می خواستم ببینم پاکت پی سی ها فارسی هم تایپ می کنند یا نه (می خواستم Default خود شرکت باشه)
سلام
من می خوام یه پاکت پی سی بخرم و خودم نظرم رو HTC TOCH HD هست. میخواستم نظر شما اساتید رو بدونم.
ممنون
خب شما می تونی به سادگی یک برنامه بریزی و اینکار رو انجام بدی و فارسی تایپ کنی ...سلام
دیکشنری قوی و گویای انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی هم داریم .... ( انگلیسیش گویا هست فقط )
خب شما چقدر بودجه داری ؟ چه امکاناتی می خواهی ؟ و .....سلام
من می خوام یه پاکت پی سی بخرم و خودم نظرم رو HTC TOCH HD هست. میخواستم نظر شما اساتید رو بدونم.
ممنون
الان i900 تو بازار اصل و تقلبی هم داره؟
دوستان من ميخوام گوشي i-mate JAMA 101 بخرم نظرتون چيه الان 6120 نوكيا دارم واقعان از نطر نرم افزاري بهتهره يا سيمبين بهتهر
خود گوشيش چطوره؟
نرم افزارهای سیمبین با ویندوز موبایل اصلا قابل مقایسه نیست.ویندوز موبایل خیلی پیشرفته تره
دوستان برادر من 2 سال پیش یه Imate K-jam خرید.این گوشی یه برنامه ریموت کنترل خفن داره که هروقت باهاش کار میکنه من دیوونه میشم.هر وسیله ای که فکرشو بکنید و کنترل می کنه.از طریق اینفرارد.اما پاکت پیسی های جدید ظاهرا دیگه اینفرارد ندارن اکثرا.یه پاکت پیسی با قیمت زیر 400 معرفی کنید که اینفرارد-جی پی اس داشته باشه
دوستان i-mate JAMA 101 چطوره قيمتش كه پايين از كارايش خبر ندارم؟ سرعتش كمه؟
سلام به همه دوستان
من می خوام واسه اولین بار پاکت پی سی بخرم و بررسی هام رو کردم و به HTC TOUCH HD رسیدم. می خوام نظر شما رو هم بدونم.
جیزایی که برام مهم هستن:
1- Wi-Fi و Bluetooth
2- دوربین نسبتاً خوب
3- داشتن GPS
4- قابلیت Sync شدن با Microsoft Exchange
5- توانایی پخش قوی Multimedia
ممنون
قیمت چند داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)