دماي نرمال قطعات چنده؟
سيستم من :
MB : 40 - 45
CPU : 60 - 65
ْGPU 65 - 90
آيا اين ها غير عادي نيستن؟
دور فن CPU 6500 - 6800 دور در دقيقه است.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
دماي نرمال قطعات چنده؟
سيستم من :
ْGPU 65 - 90
.دماي نرمال قطعات چنده؟
سيستم من :
ْGPU 65 - 90
تا جايي كه من مي دونم نرمالن همشون
بذار ببينيم بقيه دوستان چي مي گن
خوب بفرمایید ما هم یاد بگیریم!اما امروز تونستم با فقط یک سرچ در سایت های خارجی بفهمم یاید چیکار کنم.
=-=-=-=-=-=
3DSpring
قطعاتت رو بگو.
CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+
VGA: XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Main: Asus M2N-SLI
Ram: OCZ 2G Dual channel DDR2
Power: Green 580W EPS
راستي پريروز هيت سينك و گرافيك اينا رو گرد زدايي كردم، دوباره به هيت سينك چسب سيليكون نزدم و با هموني كه روش مونده بود گذاشتم سر جاش.
روي كيس هيچ فن اضافه اي ندارم، در كناري كيس بازه.
سيستم اوركلاك نشده.
ممنون
خدارو شكر كه مشكل شما حل شده،
دوست عزيز اينجا انجمن سخت افزاره، مشكل شما مشكل نرم افزاري بوده، بهتر بود توي انجمن نرم افزار مطرح ميكردي،
موفق باشي
Last edited by J U N I P E R; 11-07-2009 at 10:29.
سلام
یکی از دوستام چند ماه پیش یه دی وی دی رایتر خرید که کابلش دیتاست الان به فکر ارتقای مادربورد و هارد و ... افتاده ولی مشکل اینجاست که بیشتر (یا شایدم همه) مادربرد های موجود ساتا هستن . آیا راهی هست که بتونه از دی وی دی رایترش توی دستگاه جدید استفاده کنه؟کابل تبدیل یا روش خاصی هست؟
خيلي از مادربورد هاي جديد علاوه بر ياتا يه كابل IDE هم دارن، منظور از كابل ديتا همون آي دي اي هست؟
سلام دو روش داره يكي كه spring عزيز گفتندسلام
یکی از دوستام چند ماه پیش یه دی وی دی رایتر خرید که کابلش دیتاست الان به فکر ارتقای مادربورد و هارد و ... افتاده ولی مشکل اینجاست که بیشتر (یا شایدم همه) مادربرد های موجود ساتا هستن . آیا راهی هست که بتونه از دی وی دی رایترش توی دستگاه جدید استفاده کنه؟کابل تبدیل یا روش خاصی هست؟
يكي هم خودتون گفتيد كه هردوش ميشهخيلي از مادربورد هاي جديد علاوه بر ساتا يه كابل IDE هم دارن
کابل تبدیل
بلي ولي بهتره بگيم IDE كابل ديتاستمنظور از كابل ديتا همون آي دي اي هست؟
سلام.کسی از دوستان خبر داره این صفحه برای چیه.بعضی موقع ها کیس هنگ میکنه و این صفحه میاد و از کیس هم صدایی شبیه به بوق میاد و مجبورم کامپیوتر رو ریستارت کنم.
دوستان لطفا کمک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MILAD MGH; 16-07-2009 at 17:37.
سلام داداشمسلام.کسی از دوستان خبر داره این صفحه برای چیه.بعضی موقع ها کیس هنگ میکنه و این صفحه میاد و از کیس هم صدایی شبیه به بوق میاد و مجبورم کامپیوتر رو ریستارت کنم.
کد:
دوستان لطفا کمک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیزحمت اگه می خوایی عکس بذاری رزولوشن پایین تر بذار لود عمسی که گذاشتی خیلی طول کشید اخوی ببیخشیدا البته
خوب بریم برا جواب
این صفحه همون صفحه آبی مرگ یا blue screen of death هستش که موقعی ظاهر میشه که سخت افزار جدیدی و یا نرم افزار جدیدی روی سیستمتون نصب کردید که با اون همخونی نداره
اگرمی تونید سخت افزار یا نرم افزار جدیدتون رو دوباره با دقت بیشتری نصب کنید یا اگر احتیاج زیادی ندارید کلا پاکش کنید
مخلصیم
ابهتت ما رو گرفت اخوی عجب آواتاری نزنی یوهو مارو
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)