امكان خيلي ضعيف اين هست كه اطلاعاتتون با System Restore در ويندوز برگرده
البته همونطور كه گفتم ضعيف
اگه نه كه من بعيد ميدونم بشه
امكان خيلي ضعيف اين هست كه اطلاعاتتون با System Restore در ويندوز برگرده
البته همونطور كه گفتم ضعيف
اگه نه كه من بعيد ميدونم بشه
بدبخت شدیم رفت
اطلاعات آماری پرسنلی بود در 5 سال گذشته
این بنده خدا نخواسته یه فایل بک آپی ازش داشته باشه همینطوری رو سیستم خودش نگهش داشته بود
با اینکه امکان پشتیبانی رو سرور هستش ها ولی اینکار رو نکرده بود
حالا اينو در انجمن سيستم عامل هم مطرح كنيد
ممكنه راه حل هايي باشه
و من خبر ندارم
ممكنه نرم افزارهايي باشه
سلام دوستان.
يه سؤال فوري دارم. فردا بايد به استادم تحويل بدم. ممنون ميشم كمكم كنيد.
چطور ميشه با استفاده از عمل hyperlink امكاني ايجاد كرد كه بشه كامپيوتر رو خاموش كرد؟
هر كاري كردم نتونستم.
منتظر جواب شما هستم.
با سلام نوار زير صفحه اكسل 2003من يعني جايكه با انتخاب اعداد يك ستون جمع اعداد را نشان ميداد غير فعال شده و اصلا اين نوار نشان داده نمي شود (نواري كه اولش نوشته ready)لطفا راهنمايي بفرمائيد
سلام خدمت شما
من ميخوام بدونم چطوري ميشه دو خونه رو از هم كم كرد به شرطي كه تو اون خونه ها تاريخ باشه ؟
مثلا /02/02/1388 رو از 16/06/1387 كم كنم بريزم تو يه خونه ديگه ؟
سلام
میخواستم بدونم چطوری میشه کاری کنیم که یه Sheet فقط قابل دیدن باشه یعنی حتی یه کلیک هم روش انجام بدن ارور بده !
و من تمام سل ها رو لوک و هیدن کردم و شیت رو Protect Sheet اما بازم میتونم کلیک کنم روی صفحه و خونه بندی ها رو ببینم !!!
ممنون میشم کمکم کنید
از دوست عزیز wordist هم ممنونم بابت کمک قبلی
Last edited by Haniiii; 24-04-2009 at 09:32.
به اين نوار تقريباً خاکستري رنگ ، نوار وضعيت يا Status bar مي گويند. اين نوار که اطلاعاتي راجع به فايل يا صفحه ي باز شده به ما مي دهد در تمامي نرم افزارهاي office و حتي وقتي که فولدري را در ويندوز باز مي کنيد ، وجود دارد.
از طريق منوي View و تيک دار کردن گزينه ي Status Bar اين نوار وضعيت قابل مشاهده است.
من بعيد ميدونم اينكار انجام شدني باشه
مگه اينكه شما يه پچ بسازي كه با اجراي اون سيستم خاموش بشه و بعد بگي كه اكسل اونو اجرا كنه
سلام
براي كار كردن با تاريخ شمسي بهتره آموزش استفاده از ماژولهاي تاريخ شمسي رو از تاپيك زير مطالعه كنيد و ماژول رو نصب كنيد اون موقع با توابع تعريف شده در اون ميشه اين كارو كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)