سعيد جان
مرسي عزيزم
خيلي لطف كردي
يه دنيا ممنون
حتما ميخرمشون...
يا حق
سعيد جان
مرسي عزيزم
خيلي لطف كردي
يه دنيا ممنون
حتما ميخرمشون...
يا حق
سعيد جان به سايت زير يه سري بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق
مرسي مرسدس جان
لطف كردي
يا حق
بد نيست يه مسئله اي را خدمت دوستاني كه به مسائل ماوراءالطبيعه علاقه مندم متذكر شوم و آن اين مسئله است:
گاهي ما در يك وبلاگ يا جايي ديگرحرفهايي رو درباره اجنه و ارواح و اين جور موجودات مي خوانيم كه گاه موجب ترس مان مي شود و اين ترس باعث اين مي شود كه در تمريناتمان دچار اضطراب شويم و رك بگم بترسيم.هيچ گاه مسائل مربوط به ماوراء را با هم قاطي نكنيد.اجنه درست است كه قدرت دارند ولي همچين دنيا بي قانون هم كه نيست .خداي متعال براي همه چيز محدوده اي تعيين كرده. برونفكني را مثال مي زنم.ترس از اين كه اگر من بيدار شدم و ديدم جني با ظاهر بسيار داقون جلوم ايستاده مارا از تمرينات سرد مي كند و وا ميدارد.
خدا را داشته باشيد تا بالاترين قدرت با شما باشد.
حالا بعدا از يه سري چيزهايي كه در بعد از برون فكني خواهيم ديد توضيح مي دهم.
Last edited by saeedaziz123; 03-02-2007 at 20:47.
سلام دوستان
من كه تابحال هيج وقت در حال برونفكني جن نديدم
من با زدن تاپيكي در مورد بروفكني موافقم به خصوص اگه بچه ها تجربيات خودشون رو هر چند ساده باشه بگن .
در مورد ديدن جن در حالت برونفكني بايد بگم البته اين چيزيه كه من بهش رسيدم اينكه اونها زياد دوست ندارن ديده بشن مثلا من با اينكه 100% مطمئنم توي خونمون جن هست ولي تا حالا اون به من اجازه نداده كه ازش عكس بگيرم يا بتونم اون رو در حالت معمولي ببينم ولي توي حالت خاصي مي تونم به راحتي ببينمش و اگر نزديكم باشه انرژي اون رو حس كنم و منم از وقتي تونستم اون رو ببينم كه اون اين رو خواست . مثلا اكثر مواقع به شكل يه سياهي هستش مثل دود سياه ولي خيلي شفاف تر از دود يا به شكل گلوله ي انرژي كه با سرعت خيلي زياد به اين ور و اون ور حركت مي كنه كه اينا به هيچ وجه اشكال ترسناكي نيستند .
Last edited by carol; 04-02-2007 at 13:14.
بچه ها یه سوال:
اینجا کسی هم تا حالا تونسته روحشو برون بیفکنه؟؟؟با عرض معذرت من که همچین فکری نمیکنم.
![]()
سلام .همونطور كه گفتم مي خوام درباره چيزهايي كه بعد از برونفكني مي بينيم توضيح بدهم.
اولين چيز و شايد مهمترين چيز مي تواند باشد خود شما هستيد .اينكه در حالت جدايي از كالبد فيزيكي چه شكلي هستيم.اگر به اين تجربه(برونفكني)رسيديد حتما در آيينه خودتان را نگاه كنيد.آن وقت متوجه مي شويد كه چه فرقي كرده ايد.
شما در آيينه خودتان را مي بينيد كه بسيار نوراني شده ايد. بسيار زيبا گشته ايد.افراد مسن بعد از اين تجربه خودشان را به صورت دوران جوانيشان ديده اند.اينه ديگر چين و چروك و زخم و اين جور چيزها در كالبد اختري شما وجود ندارد.اگر دستتان را بالا بگيريد در مركز كف دست تيره گي اي مي بينيد مثل عكس هاي راديولوژي. اما فقط تاريكي مركز بعضي نقاط بدن شاهد مثال است.
يكي مثل دختر خاله من مي گفت :سعيد پارچه سفيد روي سرمان نيست.حتما يه دهن گنده هم وسط كله اش تصور مي كرد. ولي شما خودتان هستيد.100% خودتان هستيد.خيلي لذت داره كه آدم خودش رو توي اون زيبايي مي بينه.(اگر فكر كردي كه مي توني بري دنبال دختر بازي اشتباه كردي!)
ادامه اش رو بعدا مي نويسم.
موفق باشيد.
![]()
Last edited by saeedaziz123; 05-02-2007 at 21:55.
همه ما تا حالا به برونفكني دست پيدا كرده ايم.منتهي حالت ضعيف برونفكني را تجربه كرديم.تا حالا نشده كه چرتت ببره و بعد يه دفعه به بالا بپري.من كه برام مكرر اتفاق مي افتاد.
اين يعني اينكه جدايي رخ داده منتهي خيلي زود شما برگشته ايد.
خيلي از بچه ها اين تجربه(برونفكني كامل) را داشتند و خيلي ها هم در حال تمرين هستند. و به زودي موفق مي شوند .چون اگر هر روز تمرين جدي كنند در كمتر از بيست روز موفق مي شوند.البته استعداد،جسارت و شجاعت هم بسيار موثر است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)