خیلی وقته ممنوع شده
لطفا اينجا بذار :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اورجینال خریدی یا نه ؟؟
اگه نه که معلومه کسی که cd اورجبنال رو خریده داره از key استفاده میکنه
سلام دوستان من این بازی رو تازه شروع کردم وتو مرحله ای که باید هلیکوپتر رو با استینگر بزنم هر چی رو هدف نشونه میگیرم موشک انداز عمل نمیکنه
هم با ترینر وهم بدون ترینر هیچ فرقی نمیکنه
اگه ترینر بدون ایرادی هست لطفا معرفی کنید
ضمنا این بازی با دسته جوی استیک اجرا نمیشه
ممنونم
Last edited by kouroshkahal; 29-08-2008 at 11:28.
جیگر اونجا باید هلی کوپتر رو نشونه بگیری بعد کلیک چپ رو داشته باشی بعدش بنگ پرتاب میشه . اینم بگم کلیک چپو داشته باش تا قفل کنه روش
هر کار میکنم نمیشه
بازی رو دوباره لود کن و بعد نشونه بگیر.
دوست عزیز زمانی که هلیکوتر تقریباً در هوا ثبت ایستاده، سریع نشونه بگیر؛ باید چند لحظه صبر کنی تا اسلحه صدای خاصی بده، اونوقت شلیک کن. راکت اتوماتیک میره دنبال هلیکوپتر و اون رو نابود میکنه!
این حالت ماله خوده بازی هست ینی تو این مرحله بار اول نمیتونی هلی رو بزنی بار دوم وقتی lock کردی بزنی خورده بهشهر کار میکنم نمیشه
سلام دوستان من این بازی رو تازه شروع کردم وتو مرحله ای که باید هلیکوپتر رو با استینگر بزنم هر چی رو هدف نشونه میگیرم موشک انداز عمل نمیکنه
هم با ترینر وهم بدون ترینر هیچ فرقی نمیکنه
اگه ترینر بدون ایرادی هست لطفا معرفی کنید
ضمنا این بازی با دسته جوی استیک اجرا نمیشه
ممنونماین صدا تو درجه آسون بازی اتفاق میافته دوست عزیزدوست عزیز زمانی که هلیکوتر تقریباً در هوا ثبت ایستاده، سریع نشونه بگیر؛ باید چند لحظه صبر کنی تا اسلحه صدای خاصی بده، اونوقت شلیک کن. راکت اتوماتیک میره دنبال هلیکوپتر و اون رو نابود میکنه!
این حالت برا درجه سختی های بالاست یعنی صدایی نمیشنو ی اگر شما مدل آسونشو بازی میکردی یعنی اولین مرحله رو بالای 30 ثانیه میرفتی
قسمت آسون برات انتخاب میشد و صدای موشک انداز رو میشنیدی برا همون توصیه میشه اول آسونشو برو بعد درجه سختی رو زیاد کن
اینجا اون صدا نمیاد و باید خودت حدس بزنی موشک انداز رو بگیر رو هلیکوپتر سه ثانیه بشمر دکمه شکلیکو بزن
موفق باشی
Last edited by Mist; 30-08-2008 at 21:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)