مهدی جان بعد از وصل شدن به اینترنت غیر فعال میگردد ونیاز مجدد به ریجستر کردن دارد کسی راه حل بهتر ی میداند؟نوشته شده توسط Mehdi_Best
مهدی جان بعد از وصل شدن به اینترنت غیر فعال میگردد ونیاز مجدد به ریجستر کردن دارد کسی راه حل بهتر ی میداند؟نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام دوست خوبمنوشته شده توسط bnnima
من خودم از همين كرك استفاده كردم و همين الان دوباره تست كردم. به اينترنت هم وصل هستم و مشكلي نيست. يعني كلاً سيستم من هميشه به اينترنت وصله و دائماً آنلاين هستم اما اين كرك مشكلي نداره. شما احتمالا يه جاي كار رو اشتباه انجام داده ايد.
سلام bnnima عزيز
احتمالا اونچه كه مهدي بست ميگه درسته
حالا اگه ميخواي يه چيزه ديگه رو امتحان كني اين كه تو پست قبلي گذاشتم رو ببين . چون ديگه كرك هم نميخواد و فقط كيجنه
اجراش كني خودش همه چي رو درست ميكنه همين
ان را هم امتحان کردم و لی جواب نداد و وقتی uninstallمیکنم ودوباره میخواهم نصب کنم به محض نصب شدن پیغام قبلی را میدهد ووقتی کیجنه را در فولدر آن کپی میکنم واجرا میکنم باز هم درست نمیشود ولی این را هم بگوییم که دفعه قبل که نصب کردم بعد از نصب ایرادی نگرفت فقط زمانی که به اینترنت وصل شدم و یک فایل را دانلود کردم دوباره پیغام داد وشماره سریال واسم وایمیل را خواست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شايد چون يك بار اين برنامه فهميده كه سريال شما تقلبي هست ديگه كار از كار گذشته
اين كيجني كه دادم وقتي شما استفاده كني ديگه نميزاره كه بفهمه كه سريال تقلبي است
حالا من ميتونم يه فايلي درست كنم كه مشكل شما رو حل كنه ولي خيلي حال ميخواد و من ندارم متاسفانه
بايد يه كرك خوب براش پيدا كني
آقا مال منم تا امروز کار می کرد ولی همین امروز یه دفعه فخمید تقلبیه از کار افتاد.
سلام دوست خوبمنوشته شده توسط Alipacino
شما از كدوم كرك استفاده كرديد كه حالا از كار افتاده؟
از همونی که شما گذاشتی آقا نیما هم تو پست اول این صفحه نقل کرده.
اون كيجني كه من گذاشتم رو امتحان كن
اول برنامه رو ببند ( از سيستم تري هم بايد بره بيرون )
و بعد كيجن رو اجرا كن
ببين چي ميشه
سلام دوست خوبم
من بعد از اينكه ورژن جديد يعني 5.2.07 را نصب كردم ديدم كه اون كرك ديگر كار نمي كند. اما با اين مي توني رجيستر كني. خودم تست كردم و كار مي كنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)