بروجرد بالاخره دومین شهر استان لرستانه و جزو لیست 70 شهری که تا پایان امسال ارتباطشون برقرار میشه هست.
بروجرد بالاخره دومین شهر استان لرستانه و جزو لیست 70 شهری که تا پایان امسال ارتباطشون برقرار میشه هست.
من در زنجان زندگی می کنم . متاسفانه قرار بود این شبکه در زنجان در 22 بهمن افتتاح بشه . باوجود این که تمام تجهیزات آن را نصب کردن ولی فعلا از این شبکه خبری نیست .![]()
[QUOTE=S@M@Nd;893921]من در زنجان زندگی می کنم . متاسفانه قرار بود این شبکه در زنجان در 22 بهمن افتتاح بشه . باوجود این که تمام تجهیزات آن را نصب کردن ولی فعلا از این شبکه خبری نیست .:sa
عجله نکن اگه تجهیزاتو نصب کرده باشن میمونه لینک شدن به شبکه اصلی که اونم همین روزا باید انجام بشه
شهر قدس
شهر قدس با مناظر طبیعی آن در جنوب غربی تهران واقع شده است. قدس یکی از بزرگترین و مهمترین شهرهای اطراف تهران است که جمعیت زیادی را در خود جای داده است. پوشش شبکه ایرانسل در این شهر کامل شده است
شبكه اپراتور دوم تلفن همراه، "ايرانسل"، ماه جاري در شهرهاي بجنورد، بابل ، آمل و سقز فعال ميشود.
شبكه اين اپراتور ۱۱اسفند ماه در شهرهاي بجنورد و بابل، ۱۲اسفند در آمل و ۲۲اسفند در شهر سقز فعال خواهد شد.
بهگزارش روز چهارشنبه خبرنگار حوزه ارتباطات "ايرنا"، بر اساس اعلام مسوولان ايرانسل، سرويس gprs(اتصال به اينترنت) اين اپراتور نيز از ديروز (هشتم اسفند ماه) در "شهر قدس" (قلعه حسن خان) از توابع شهرستان "شهريار" فعال شده است.
ايرانسل فعاليتش را از ۳۰آبان امسال آغاز كرد و تاكنون شهرهاي تهران، مشهد، تبريز، كرج، اروميه، ساري، مراغه، شيراز، قم، كرمانشاه، اردبيل، همدان، گرمي، مشكين شهر، خرمآباد و سراب به شبكه اين اپراتور پيوستهاند و در آنها سيمكارت فروخته ميشود.
بهگفته "عدنان مصلايي"، مدير روابط عمومي ايرانسل، هماكنون شمار مشتركان اين اپراتور به بيش از ۸۰۰هزار نفر افزايش يافته است.
قرار است ايرانسل در پايان نخستين سال فعاليتش، حدود يك ميليون و ۳۰۰ هزار سيمكارت پيش پرداختي و پسپرداختي واگذار كند.
ايرانسل از اواخر بهمن ماه براي نخستين بار سرويسهاي ارزش افزوده با اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه ( (gprsرا در ايران، بين شمار محدودي از مشتركان خود عرضه كرد.
مصلايي ميگويد كه هم اكنون اين سرويس به صورت عمومي در اختيار تمامي مشتركان قرار ميگيرد.
وي پيشتر گفته بود كه سرويسهاي mms(ارسال پيامهاي تصويري) تا پايان امسال و gps(موقعيت ياب جهاني) نيز پس از تكميل آنتنهاي btsايرانسل در تهران در اوايل سال آينده به مشتركان ارائه خواهد شد.
سلام شما از نصب تجهیزات تو سمنان خبری ندارید؟
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم من یکی از اشناهمون دارن خونشون انتن نصب مب کنن.اون گفت فعلا 6 تا انتن تو سمنان نصب شده.و
گفته احتمال زیاد از 15 اسفند تو سمنان انتن میده
متشکرم. چون برای عید میریم اونجا خونه ی یکی از آشناهامون خدا کنه زودتر راه بیفته![]()
به گفته یکی از دوستامون در شهرستان آبیک هم شروع به نصب تجهیزات کردن امیداورم بقیه دوستان هم که تو شهرهای مختلف هستند به محض اطلاع از هر اقدام شبکه ایرانسل بقیه رو در جربان بذارن
کسی میدونه توی اهواز کی راه میفته بگه
احتیاج فوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)