تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 70 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 698

نام تاپيک: نوکیا 5500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام به بیلچه و تمام بروبچ
    خدا خیرتان دهد هم در دنیا و هم در آخرت حیفم آمد این دعا را نکنم چون کار شما یک نوع کمک است
    یه سوال این tapping که گفتین چیه؟
    دستگاه gps به چه درد میخوره؟این هم آدرس audionote
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الاهی آمین !
    حالت tapping یه قابلیت خیلی با حالیه که رو این گوشی هست و شما می تونید مثلا با زدن دو ضربه ی آرام به بدنه ی این گوشی آهنگ در حال پخش را بزنید آهنگ بعدی یا اگه بزنید رو صفحه کلید آهنگ پاوز میشه.
    همچنین می تونید تنظیم کنید که وقتی اس ام اس بیاد با زدن دو ضربه ی آرام به قسمت بالایی این گوشی گوشی اس ام اس رو براتون بخونی و .....

gps هم یه دستگاه که با متصل شدن به 3ماهواره میتونه موقعیت شما را اعلام کنه و یه سری کارهای دیگه .
    البته برای استفاده از این فابلیت gps شما باید یه دستگاه برای گوشیتون بخرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    یکی از معایب این گوشی کیفیت پایین دوربین آن است به خاطر اینکه ضد ضربه باشد لنزش را دستکاری کردند و برای همین هم کیفیت عکسش پایین است به اصطلاح دانه های ریز تو عکس هست اسمش چیه ؟ نویز میگن؟ پیکسل خراب میگن؟ چی میگن رو نمیدانم
    البته من چون با حداکثر رزولیشن عکس میگیرم و عکس با ابعاد 15*10 چاپ میکنم زیاد ضایع نیست ولی ...
    از کسانی که فتوشاپ بلدند کمک میخواهم که یه آموزش ابتدایی بدن برای رفع این دانه ها و بهتر شدن کیفیت عکس در هنگام چاپ

در ضمن امکانات tapping و gps چگونه فعال میشود و دستگاه gps قیمتش چنده؟

با تشکر از همه همه همه و بیلچه
    Last edited by alireza61; 07-06-2007 at 16:15.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

شما میخوای عکسی که با 5500 میگیری رو چاپ کنی؟؟؟ هر چقدر هم با فتوشاپ نویزهاشو روتوش کنی بازم خرابه ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام
    یکی از معایب این گوشی کیفیت پایین دوربین آن است به خاطر اینکه ضد ضربه باشد لنزش را دستکاری کردند و برای همین هم کیفیت عکسش پایین است به اصطلاح دانه های ریز تو عکس هست اسمش چیه ؟ نویز میگن؟ پیکسل خراب میگن؟ چی میگن رو نمیدانم
    البته من چون با حداکثر رزولیشن عکس میگیرم و عکس با ابعاد 15*10 چاپ میکنم زیاد ضایع نیست ولی ...
    از کسانی که فتوشاپ بلدند کمک میخواهم که یه آموزش ابتدایی بدن برای رفع این دانه ها و بهتر شدن کیفیت عکس در هنگام چاپ

در ضمن امکانات tapping و gps چگونه فعال میشود و دستگاه gps قیمتش چنده؟

با تشکر از همه همه همه و بیلچه
    اونی که می گین کیفیتش کمه و پیکسل سفید میزاره تو همه ی گوشی ها هست و مربوط به نور کم محیط و کثیفی لنز واینا هم میشه . عکس زیرو نگاه کن .مااااااااااااه.یه دونه هم از اون نقطه ها نداره خودم با 5500 گرفتم . ساعت تقریبا 5 بعد ظهر بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته خوب کسی این گوشی رو به خاطر دوربینش نمی خره.
    Last edited by بیلچه; 07-06-2007 at 16:56.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حالت tappingشم باید از آدرس زیر فعال کنی
    menu>tools>tapping setting
    gps هم انگار یه جنس توپش 80-90 تومن در می یاد. البته کسی تا حالا که من دیدیم نخریده بونه چجوری کار میکنه .
    البته برای کار کردن با tapping مدیا پلیر باید اجرا شده باشه.

شما میخوای عکسی که با 5500 میگیری رو چاپ کنی؟؟؟ هر چقدر هم با فتوشاپ نویزهاشو روتوش کنی بازم خرابه ...
    بابا بی خیال شما ان 73 داری . بقیه عکس با دوربین vga می گیرن کیف دنیا روهم می کنن چاپ هم می کنن میزنن تو پذیرایی خونشون.
    من خودم یه روز رفتم خونه ی بابا بزرگم .چند تا عکس ازشون گرفتم الان قاب کردن گذاشتن تو خونشون.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

هر کسی برای خودش یه سلیقه ای داره دیگه !! با اینکه من N73 دارم و خودتم میدونی N73 توی عکسبرداری واقعا عالیه بازم موقع چاپ و ابعاد بزرگ مشکل داره دیگه چه برسه به 5500 و گوشیهای vga ... من میگم اینجور گوشیها فقط برای دیدن عکس توی گوشی یا اخرش توی کامپیوتر خوبه به درد چاپ و قاب کردن که نمیخوره برادر من ...

داره خودمونی میشه R;Shin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 قاب براي 5500

سلام

من نزديك شش ماهه كه 5500 دارم و از همه چيش (به جز كيفيت عكاسيش) راضيم.( راستي... يه بار هم كي پد گوشي ول داد كه گارانتي تعويضش كرد و خوب شد) ديگه واقعاً عيب ديگه اي نداره...

يك ماه پيش موقع پريدن از روي جوب خوردم زمين ...(خنده نداره...!) و از قضا گوشي هم دستم بود و اونجا بود كه ضد ضربه بودن اين گوشي به من اثبات شد چون علاوه بر اينكه خودم به شدت زخمي شدم اگر هر گوشه ديگه اي دستم بود و اون طوري ميخورد لب جدول ، خرد ميشد...!
    اما تو اون حادثه زه فلزي دور گوشي خط افتاد ... حالا كسي ميدونه قاب براي 5500 هست يا نه و اگر هست قيمتش چنده...؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

برای قاب بهتره یه سری به طبقه پایین علاالدین بزنی ...

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

هر کسی برای خودش یه سلیقه ای داره دیگه !! با اینکه من N73 دارم و خودتم میدونی N73 توی عکسبرداری واقعا عالیه بازم موقع چاپ و ابعاد بزرگ مشکل داره دیگه چه برسه به 5500 و گوشیهای vga ... من میگم اینجور گوشیها فقط برای دیدن عکس توی گوشی یا اخرش توی کامپیوتر خوبه به درد چاپ و قاب کردن که نمیخوره برادر من ...
    100% تائيد ميشه!
    چاپ عكس فقط دوربين ديجيتال!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •