این که اسم خیابون می نویسه اینجوری نیست
محدوده رو می نویسه
مثلا من تو خیابابون ازادی بودم نزدیکای شادمان می نوشت ستارخان
تو خیابون ولیعصر تو پارک ساعی بودم مینوشت افریقا
همچین دقیقم نیست
فکر کنم تو هر محدوده بی تی اسی که باشی اونو می نویسه
این که اسم خیابون می نویسه اینجوری نیست
محدوده رو می نویسه
مثلا من تو خیابابون ازادی بودم نزدیکای شادمان می نوشت ستارخان
تو خیابون ولیعصر تو پارک ساعی بودم مینوشت افریقا
همچین دقیقم نیست
فکر کنم تو هر محدوده بی تی اسی که باشی اونو می نویسه
پس چرا برای من که گوشیم موتورولا نمینوسید کجای تهرانم وهرچی گشتم گزینه ای به نام broadcast message در گوشیم گیر نیاوردم اگرمیشه راهنماییم کنید
دوست من تو گوشی من تو قسمت area information هست، شاید ماله شما هم اینطوری!
گوشی موتورالا من خودش نشون میداد
ولی سیممو کردم تو سونی اریکشون نشون نداد
سلام دوست عزيز
من موتورولا دارم area info در گوشيهاي موتورولا به جاي اينكه روي صفحه نمايش داده بشه به صورت مسيج دريافت ميشه گوشي من كه اينطوريه و براي فعال كردنش مراحل زيرو انجام بده
1-messege
2-area info
3-setup
4-servis=on
5-active chanel=50
البته به نظر من اين مباحث در تاپيكهاي مرتبط به خودش مطرح بشه بهتره.
موفق باشي
مدير روابط عمومي اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) گفت فروش سيم كارتهاي اين اپراتور از دیروز در شهر قم آغاز شد.
"عدنان مصلايي" در گفتگو با ايرنا افزود: اكنون شبكه ايرانسل ۸شهر تهران، كرج، ساري، اروميه، مشهد، تبريز، مراغه و قم را تحت پوشش قرار داده است.
وي در خصوص پوشش تلفن همراه ايرانسل در تهران گفت اكنون بيش از ۹۰ درصد شهر تهران تحت پوشش اين شبكه است.
وي تصريح كرد با دريافت ۱۵مجوز نصب آنتنهاي Btsاز شهرداري، تهران تحت پوشش كامل شبكه ايرانسل قرار خواهد گرفت.
وي ادامه داد اكنون اين اپراتور ۵۰۰هزار مشترك تلفن همراه دارد.
مديرعامل اپراتور دوم تلفن همراه روز گذشته از پيوستن پنج شهر شيراز، قم، كرمانشاه، اردبيل و مشكين شهر در هفته جاري به شبكه اين اپراتور خبر داده بود.
فروش سيمكارتهاي پيش پرداختي (اعتباري) ايرانسل از ۱۱بهمن ماه به قيمت ۲۹۰هزار ريال آغاز شده است.
قرار شد از بهمن ثانیه ای محاسبه بشه پس قبض شما درست حساب شده
Last edited by hmehraeen; 07-02-2007 at 00:09.
Cell Broadcast فقط اسم Bts که در اون لحظه بهش متصل هستی رو می نویسه و هیچ ربطی به اسم خیابون نداره![]()
پس فقط اسم خسابونی که Bts توش نصبه رو مینویسه؟؟!!!!!
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)