اي بابا من هر كاري ميكنم اين سايتش ميخواد به زور نسخه فايروال + آنتي ويروسش رو قالب كنه! يعني نسخه فايروال خالي! نداره؟
اي بابا من هر كاري ميكنم اين سايتش ميخواد به زور نسخه فايروال + آنتي ويروسش رو قالب كنه! يعني نسخه فايروال خالي! نداره؟
اشكالي نداره.اين نسخه اي كه شما اشاره كرديد طبق گفته خود سايت سازنده Comodo اين امكان را داره تا كاربر به دلخواه خودش انتخاب كنه كه آيا ميخواد آنتي ويروس هم نصب بشه يا خير.شما هم موقع نصب ميتونيد تيك گزينه مربوط به نصب آنتي ويروس و آنتي ويروس به همراه فايروال را برداريد و فقط گزينه Install the Firewall as a standalone را براي نصب انتخاب كنيد.
به صورت دستي امكان داره . اما دوست عزيز حتما شما مجوز Trusted Application به برنامه ها داديد كه راحت آپديت ميشند .
موفق باشيد .
سلام دوستان
من پارسال از نسخه 3.0 فایروال کمودو استفاده می کردم تنها مشکلی که داشت این بود که وقتی از --- استفاده میکردم بعد از چند روز دیگه اصلا نمی شد از اینترنت استفاده کرد و فقط باید کمودو را uninstall می کردم.
می خوام بدونم تو این نسخه جدیدش این مشکل بر طرف شده یا همچنان مشکل وجود داره؟
من بیشتر از 6 ماهه دارم ازش استفاده می کنم، و از وقتی نسخه ی آنتی ویروس دار 3.10 رسیده اون رو نصب کردم
هیچ مشکلی هم نداشتم باهاش.
البته از دوستام بعضیاشون مشکل دارن،در کل فایروال کاردرست ولی بد قلقیه.
سلام برای نسخه Internet Security Pro کرک یا سریالی اومده؟
کاراییش نسبت به outpost و online armor چطوریه؟
چون اونا از بس ازت اجازه میگیرن اعصابتو خورد میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای بکاب گیری از آپدیت COMODO Internet Security چی باید کرد ؟
ممنون ...
به قسمتی که comodo رو نصب کردید بروید واز پوشه scanners کپی بگیرید برای بازگردان هم باید از طریقsafmode اقدام کنید
Last edited by p30 vahid; 14-09-2009 at 12:10.
منظورتون همون Safmode ویندوز هست دیگه که با F8 می یاد ؟؟؟
خب حالا چرا از این طریق فایل های این پوشه رو که کپی کرده بودم دوباره توی پوشه ی scanners پیست کنم ، یعنی از همین خود ویندوز نمی شه فایل ها رو کپی پیست کرد ؟
بله
چون پروسس های comodo در ویندوز فعال هستند و نمیذاره فایلهای مربوط به این برنامه رو دستکاری کنید پس باید از safmode که پروسس ها غیر فعالند فایل هایی که کپی کرده اید را در ان پوشه متقل کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)