گوشي هاي نوكيا كمي تا حدودي بزرگ تشريف دارن در كل بيشتر براي دست اقايون طراحي شدن
ولي سوني اريكسون از سنگ كيلو p990گرفته تا w810كه تو دست گم مي شه طراحي كرده
سونی اریکسون
نوکیا
سامسونگ
ال جی
متورولا
گوشي هاي نوكيا كمي تا حدودي بزرگ تشريف دارن در كل بيشتر براي دست اقايون طراحي شدن
ولي سوني اريكسون از سنگ كيلو p990گرفته تا w810كه تو دست گم مي شه طراحي كرده
کجاش خوش سلیغه تره ؟؟؟ خوشگلی که فقط به ظاهر نیست . شما اگه بهترین گوشی سونی رو که خیلی هم خوشگل باشه از دستت بی افته احتمالش خیلی که قابش بشکنه اونوقت کدوم خوشگلی برای گوشی میمونه ؟؟؟
شیک ترین فقط سامسونگ
عزیزم اینجا بحث خوشکلی است نه مقاومت در برابر بلا های طبیعی![]()
شما هم یه چیزی شنیدید گوشی خودم (حاضرم قسم بخورم) سه چهار بار خورده زمین ولی هیچیش نشده
اما گوشی بابام (3220) یه بار افتاد (تازه روی فرش) صداش قطع شد پنج هزار تومان خرجش کردیم
گوشی های سونی به دلیل مونیتور براق و ظرافت بالا اینجوری به نظر میان![]()
خوب این یه چیز طبیعیه آدم به نظرش گوشی خودش خوشگله مثل شما و فری جون
در ضمن دیگران وقتی یه چیز نو دستت میبینن که نمیان بزنن تو ذوقت من هم میگم از همه نظر به جز زیبایی یه چیز
خیییییییییلی خفنه مخصوصا صداش و دوربینش که جز معدود دوربین های نوکیا است که قابل رقابت با سونی اریکسون
است (به نظر من از k800 بهتره) n90 هم دوربین قابل رقابتی با سونی اریکسون داره (البته کمی ضعیف تره)البته
از بحث منحرف نشیم کسی نیاد بگه :نه خیر دور بین این بهتره. نه خیر صدای این بهتر
اینجا بحث زیبایی است
یکم بیشتر از کمی تا حدی
افتادن زمین داریم تا افتادن . افتادن معمولی رو که همه مقومت دارن . اونی رو که میبینی اینطوری شده :
به دلیل وزن زیاد گوشی یا از یه قسمت حساس خورده زمین برای شما اتفاق افتاده که گوشیتو با بندش بچرخونی و بعد قفل بند باز بشه و گوشی مثل بمب بخوره زمین ؟؟؟ماله من اینطوری خورده زمین .و مطمئن هستم سونی طاقتش رو نداره ( از جنس چینی هم انتظار زیادی نمیره ) . گفتم که وقتی گوشی خوشگل باشه با یه ضربه ( حالا اصلا نیوفته رمین ولی ضربه باشه دیگه خوشگلیی نمیمونه
![]()
اگه یکم میگشتی گوشی 3220 نوکیا حتی از w810 هم کوچک تر و سبک تر است. نه خیر از هیچ جای حساسی نخورد زمین با پشستش خورد زمین (از طرف دوربین تازه قاب کریستالی هم داشت) من یبار گوشیم اونقدر محکم از دشتمافتاد که وقتی خورد زمین پرید هوا چند دور دور خودش چرخید و افتاد (بار اول از طرف مونیتور وبار دوم از طرف دوربینش)شما از کجا میگید سونی اریکسون طاقتش رو نداره
؟ حاظرم قسم بخورم الان توی بازار به جز سری j و مدل های خیلی پایین همه سونی اریکسون مالزیایی هستند(تو اهواز)
حالا بگذریم شما قاب سالمش رو مقایسه کن و بگو کدوم خوشگلتره
![]()
برای این که قابش هم نشکنه (با اینکه 50 تومان از قیمتش میفته) میشه یه قاب براش بخری و قاب اصلیشرو برداری درضمن جنس کره ای هم همچین خوب نیست بازم میگم جنس چینی با سوئدی یا مالزییایی فرق نداره میخای یه مثال بزبزنم بازم میگم اینجا بحث زیبایی است نه جنس و این چیزا
![]()
به نظر من ال جي سري شكلاتش تو شيكها اولينه .....
فعلا که سامسونگ برنده بهترین طراحی گوشی و لوازم دیگر شده !! اقای just iran من از وقتی اون کا 300 رو دیدم که از فاصله خیلی کم اوفتاد زمین و قابش شیکت میگم تا کا 750 پسر عمم هم خورد زمین اون قسمتش رنگش رفت . برای چی برای اینکه ورداشتن اسباب بازی آب میکنن و روی بدنه سونی میزارن . اگه فقط خوشگلی هم بخوای سامسونگ . سامسونگ باید بره بمیره که نوکیا بخواد خوشگا تر از اون بزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)