تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شیک ترین

راي دهنده
124. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سونی اریکسون

59 47.58%
  • نوکیا

28 22.58%
  • سامسونگ

14 11.29%
  • ال جی

2 1.61%
  • متورولا

21 16.94%
صفحه 14 از 21 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 201

نام تاپيک: شیک ساز ترین کمپانی گوشی

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

گوشي هاي نوكيا كمي تا حدودي بزرگ تشريف دارن در كل بيشتر براي دست اقايون طراحي شدن
    ولي سوني اريكسون از سنگ كيلو p990گرفته تا w810كه تو دست گم مي شه طراحي كرده

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

اقا سونی اریکسون خوش سلیقه تره

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

کجاش خوش سلیغه تره ؟؟؟ خوشگلی که فقط به ظاهر نیست . شما اگه بهترین گوشی سونی رو که خیلی هم خوشگل باشه از دستت بی افته احتمالش خیلی که قابش بشکنه اونوقت کدوم خوشگلی برای گوشی میمونه ؟؟؟
    شیک ترین فقط سامسونگ

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کجاش خوش سلیغه تره ؟؟؟ خوشگلی که فقط به ظاهر نیست . شما اگه بهترین گوشی سونی رو که خیلی هم خوشگل باشه از دستت بی افته احتمالش خیلی که قابش بشکنه اونوقت کدوم خوشگلی برای گوشی میمونه ؟؟؟
    شیک ترین فقط سامسونگ
    عزیزم اینجا بحث خوشکلی است نه مقاومت در برابر بلا های طبیعی
    شما هم یه چیزی شنیدید گوشی خودم (حاضرم قسم بخورم) سه چهار بار خورده زمین ولی هیچیش نشده
    اما گوشی بابام (3220) یه بار افتاد (تازه روی فرش) صداش قطع شد پنج هزار تومان خرجش کردیم
    گوشی های سونی به دلیل مونیتور براق و ظرافت بالا اینجوری به نظر میان

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلیقه ها متفاوت دیگه ولی از 2 ماه پیش که خریدمش " هر کی که گوشی و دستم دیده گفته چه خفنه
    حالا سلیقه ی تو رو نمی دونم!!!

N73 روشن یا خاموش هر دو زیبا
    خوب این یه چیز طبیعیه آدم به نظرش گوشی خودش خوشگله مثل شما و فری جون
    در ضمن دیگران وقتی یه چیز نو دستت میبینن که نمیان بزنن تو ذوقت من هم میگم از همه نظر به جز زیبایی یه چیز
    خیییییییییلی خفنه مخصوصا صداش و دوربینش که جز معدود دوربین های نوکیا است که قابل رقابت با سونی اریکسون
    است (به نظر من از k800 بهتره) n90 هم دوربین قابل رقابتی با سونی اریکسون داره (البته کمی ضعیف تره)البته
    از بحث منحرف نشیم کسی نیاد بگه :نه خیر دور بین این بهتره. نه خیر صدای این بهتر
    اینجا بحث زیبایی است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گوشي هاي نوكيا كمي تا حدودي بزرگ تشريف دارن در كل بيشتر براي دست اقايون طراحي شدن
    ولي سوني اريكسون از سنگ كيلو p990گرفته تا w810كه تو دست گم مي شه طراحي كرده
    یکم بیشتر از کمی تا حدی

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عزیزم اینجا بحث خوشکلی است نه مقاومت در برابر بلا های طبیعی
    شما هم یه چیزی شنیدید گوشی خودم (حاضرم قسم بخورم) سه چهار بار خورده زمین ولی هیچیش نشده
    اما گوشی بابام (3220) یه بار افتاد (تازه روی فرش) صداش قطع شد پنج هزار تومان خرجش کردیم
    گوشی های سونی به دلیل مونیتور براق و ظرافت بالا اینجوری به نظر میان
    افتادن زمین داریم تا افتادن . افتادن معمولی رو که همه مقومت دارن . اونی رو که میبینی اینطوری شده :
    به دلیل وزن زیاد گوشی یا از یه قسمت حساس خورده زمین برای شما اتفاق افتاده که گوشیتو با بندش بچرخونی و بعد قفل بند باز بشه و گوشی مثل بمب بخوره زمین ؟؟؟ ماله من اینطوری خورده زمین .و مطمئن هستم سونی طاقتش رو نداره ( از جنس چینی هم انتظار زیادی نمیره ) . گفتم که وقتی گوشی خوشگل باشه با یه ضربه ( حالا اصلا نیوفته رمین ولی ضربه باشه دیگه خوشگلیی نمیمونه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

افتادن زمین داریم تا افتادن . افتادن معمولی رو که همه مقومت دارن . اونی رو که میبینی اینطوری شده :
    به دلیل وزن زیاد گوشی یا از یه قسمت حساس خورده زمین برای شما اتفاق افتاده که گوشیتو با بندش بچرخونی و بعد قفل بند باز بشه و گوشی مثل بمب بخوره زمین ؟؟؟ ماله من اینطوری خورده زمین .و مطمئن هستم سونی طاقتش رو نداره ( از جنس چینی هم انتظار زیادی نمیره ) . گفتم که وقتی گوشی خوشگل باشه با یه ضربه ( حالا اصلا نیوفته رمین ولی ضربه باشه دیگه خوشگلیی نمیمونه
    اگه یکم میگشتی گوشی 3220 نوکیا حتی از w810 هم کوچک تر و سبک تر است . نه خیر از هیچ جای حساسی نخورد زمین با پشستش خورد زمین (از طرف دوربین تازه قاب کریستالی هم داشت) من یبار گوشیم اونقدر محکم از دشتمافتاد که وقتی خورد زمین پرید هوا چند دور دور خودش چرخید و افتاد (بار اول از طرف مونیتور وبار دوم از طرف دوربینش)شما از کجا میگید سونی اریکسون طاقتش رو نداره ؟ حاظرم قسم بخورم الان توی بازار به جز سری j و مدل های خیلی پایین همه سونی اریکسون مالزیایی هستند(تو اهواز) حالا بگذریم شما قاب سالمش رو مقایسه کن و بگو کدوم خوشگلتره برای این که قابش هم نشکنه (با اینکه 50 تومان از قیمتش میفته) میشه یه قاب براش بخری و قاب اصلیشرو برداری درضمن جنس کره ای هم همچین خوب نیست بازم میگم جنس چینی با سوئدی یا مالزییایی فرق نداره میخای یه مثال بزبزنم بازم میگم اینجا بحث زیبایی است نه جنس و این چیزا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من ال جي سري شكلاتش تو شيكها اولينه .....

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

فعلا که سامسونگ برنده بهترین طراحی گوشی و لوازم دیگر شده !! اقای just iran من از وقتی اون کا 300 رو دیدم که از فاصله خیلی کم اوفتاد زمین و قابش شیکت میگم تا کا 750 پسر عمم هم خورد زمین اون قسمتش رنگش رفت . برای چی برای اینکه ورداشتن اسباب بازی آب میکنن و روی بدنه سونی میزارن . اگه فقط خوشگلی هم بخوای سامسونگ . سامسونگ باید بره بمیره که نوکیا بخواد خوشگا تر از اون بزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •