پسوندش چيه ؟ بايد jar يا uiq باشه تا اجرا بشه
پسوندش چيه ؟ بايد jar يا uiq باشه تا اجرا بشه
با زدن اين دكمه ها : <*>>*>* ( < جهت راست و > جهت چپ )
از راست به چپ وارد ميكنيد ورژن نرم افزاري گوشيتو ميبيني
jar درستشه
سلام بر همگيه ئوستان با صفا
عرضم يه حضورتون امروز مي خوام تقريبا بيشتر سوالهام رو يه جا بپرسم
مطمئنا سوال خيلي هاي ديگه هم هست:
1-انواع فرمت کردن و به صورت کامل اگه مي دونيد توضيح بدين و بگين فرمت ها با هم چه فرقي دارن؟؟مثلا يه فرمت و خودم بلدم اما تا حالا امتحانش نکردم و نمي دونم چه چيزايي رو فرمت مي کنه:اول کد*#0737# رو از راست به چپ وترد مي کنيم بعدش هم اعداد 1 تا 5 رو مي زنيم
ايا اصلا درست گفتم؟خوب حالا مثلا اين فرمت کردن با فرمت کردن که وصل کنم به pc و اونجوري فرمت کنم چه فرقي مي کنه؟بقيه فرمت ها رو هم بگين لطفا
2-فرق شازر اصل با غير اصل چيه...ايا تفاوت قيمت دارن؟چقدر؟حالا اگه اصل نباشه چه اتفاقي ممکنه بيفته؟
3-همين سوالم درباره ي باطري دارم..مثلا ديروز با يه باطري مواجه شدم که زده بود ساخت زاپن..از طرفي همه جا ميگن باطريه اصل اون باطري هستش که ساخت و پايانش با چين باشه..حالا فرق انها با هم در چي هستش؟تفاوت قيمتيشون چقدره؟اون قدري هست که روش وسواس داشته باشيم و فرضا موقعه ي خريد اين رو ملاک قرار بديم؟؟؟
4-فرمت کردن باaster reset فرق داره؟الان احساسا مي کنم کمک و فقط کمي از سرعت گوشيم کم شده...الان بايد مستر ريستش کنم؟
5-چون يه بار پيامد مستر ريست و چشيدم و مي دونم يه سري از چيزا رو پاک مي کنه مي خوام اين بار قبلش يه بک اپ بگيرم با برنامه يmyphoneexplorer و بعد با خيال راحت مستر ريستش کنم..اما بلد نيستم...لطفا بگين چه جوري بايد اين کار رو انجام بدم؟؟؟
6-موقعه ي خريد گوشيه دست دوم مي شه فهميد که قاب فابريکه يا نيست؟
9-گوشيه من چنج شدست؟امي دونم اگه بخوام اپديت يا فلشش کنم سريالش مي پره..سوالم اينجاست ايا ريسکش مي ارزه ببرم واسم فلشش کنن؟ و بعد اينکه بعد اينکه فلش شد و حالا که دوباره بايد يه سريال بدن تا وارد شبکه بشه ايا مي شه همون سريالي که پريده رو بهش داد؟يا اينکه نه ديگه بايد يه سريال ديگه بهش داد؟
10-حداکثر ميزان خسارت ناشي از فلش کردن براي يه گوشيه چنج شده مثل مال من چقدره؟
دوستان هر کدوم از سوال رو مي دونن لطفا خيلي دقيق توضيح بدن که اين سوالات تقريبا تماميه سوالتيه که تو کلوب هاي مختلف پرسيده مي شه
شاد باشيد
پستم و ویرایش کردم به جواب سوالهای 7و8 رسیدم...فعلا
Last edited by mostafa_khan; 19-02-2007 at 09:02.
آقایr_B_1980 با تشکر از راهنمایی جناب عالی گوشی من مشکلات دیگری از جمله کمرنگ شدن lcd خاموش شدن لامپ کلیدهایک جهته شدن کلیدجواستیک و...را هم پیدا کرد منهم هر جوری بود آنرا به فروشنده پس دادم.
من نمی فهمم سر این فروم ها چه بلایی امده...واقعا خیلی راکد شده شاید مدیران خوششون نیاد اما واقعا سطح بحث ها امده پایین...همه به دنبال جواب سوالهاشون می گردن اما خبری از کاربرای حرفه ایی که همیشه بودن نیست....واقعا چی شده؟؟؟؟!!!3 روزه پست دادم یه نفر جرات نکرده بیاد حداقل 2-3 تاشو جواب بده و این یعنی سکون فروم
فرید جان من دنبال نشریه ندای همراه گشتم پیدا نکردم فقط یه عصر ارتباطات بود که وقتی خوندم
دیدم اصلاً به یه نشریه نمیبره(همش اظهار نظر نویسنده در مورد گوشیهاست)
ندای همراه سایتی نداره که بشه از طریق اینترنت خریدش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
66939715 , 66907926
تا حالا 4 شمارش منتشر شده
Last edited by faridOnline; 24-02-2007 at 14:08.
ایول بابا دمت گرم!!!!!!!!
ما تا حالا هرچی اطلاعات خواستیم از فرید گرفتیم
دیکشنری لغت نامه آچار فرانسه(پاچه خاری نمودیم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)