بسیار عالللللللی است . ممنون از شما
بسیار عالللللللی است . ممنون از شما
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه مدته ک دارم گیتار کار میکنم - کتاب مل بی 1 رو تموم کردم - ریتمو آکوردم کار کردم و الان یه مدته دارم مل بی 2 رو کار میکنم - خواستم ببینم نظرتون راجع به مل بی چی هست . کار کردن کتاب مل بی در کل خوب هست یا نه -
سلام به دوستان عزیز از اساتید کسی ریتم آهنگ عشق من از علی عبدالمالکی رو برای آموزش تازه کاری چون حقیر میذاره
یه دنیا تشکر![]()
عجیبه که این تاپییک بالا اومد !!!!
توی صفحه قبلی من یه پست دارم مربوط به 8 سال پیش !!!!![]()
برادر حالا بعد از 8 سال به جواب سوالت رسیدی ؟
جايگاه تبلچر در يادگيري گيتار كلاسيك چيه و اصلا توصيه ميشه يا نه ؟
بعد از 8 سال نظر خودت در مورد تبلچر استفاده کردن چیه ؟ برای اونهایی که تازه میخوان ساز رو یاد بگیرن خوبه یا نه ؟ از این منظر که بتونن چهارتا ریتم بزنن و حال کنن با ساز تا بعد با اشتیاق بیشتر برن سراغ باقی داستانها
درود
من تازه گیتارو شروع کردم دنبال یه فروم موسیقی فعال مخصوصا توی زمینه ی گیتارم
سراغ دارید فرومی؟
تبلچر برای کمک به اونایی که با انگشت گذاری دست چپ مشکل دارن خیلی خوبه . همینطور واسه آرپژ ها . هر چند اکثر اساتید به من گفتند که اعتقادی به تبلچر ندارن ولی واقعیتش اینه که من قطعه آستوریاس رو با تبلچر یاد گرفتم . به نظرم برای شروع و برای کسانی که میخوان با گیتار آشنا بشن و یکی دو تا آهنگ بزنن و اصطلاحا "با گیتار رفیق بشن" تبلچر خوبه . باعث میشه اعتماد به نفس گیتاریست بالا بره . چون میبینه که گیتار زدن همچین کار سختی هم که فکر میکرده نیستولی نت خوانی چیزیه که هیچ جور نمیشه ازش فرار کرد و باید بلاخره یک روز باهاش روبرو بشید !!! پس بهتره از همون اوایل این کار رو انجام بدید .
بهترین روش یادگیری نت ها چیست که از روی نت خوانی بنوازیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)