کسی نبود در مورد سوال ما در مورد نور صفهه توضیح بده![]()
کسی نبود در مورد سوال ما در مورد نور صفهه توضیح بده![]()
یکی بیاد اینجا از ما و w850دفاع کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه گوشی 810 رو دیده باشی یا باهاش کار کرده باشی همه میگن چرا اینقدر باتری زود خالی میکنه میدونی واسه چیه ؟
بخاطره نوره صفحشه اگه بقله هم بزاری 810 تو نور 850 رو میخوره
واسه همین تو 850 اینا اومدن نور صفحه رو یه ذره کمتر کردن و حالت استندبای هم زمانشو اوردن پائین اگه باز هم با 810 مقایسه کنی 850 خیلی زود تو استند بای میره
در مورده ترک کی پد من اولین باره که از شما میشنوم من که 5 ماهه دارم ترک نخورده
عکسش از 810 ضعیفتره
ولی کلاسش از بیشتر گوشیهای موجود بالاتره
درست گفتن n73 بیشتره ولی من یه صدای صاف و با کیفیت عالی ( w850 ) رو به یه صدای خش خش دار بلند با نویز زیاد ( n73 ) ترجیح میدم
850 صداش خیلی عالیه
سلام.
من حدود 2 ماهی است که این گوشی رو دارم.
من هم تایید میکنم گوشی خیلی خوبی هست/ اما در عین حال حرف دوستم رو در مورد ترک خوردن کی پد تایید میکنم. من با اون که کلا رو گوشیهام خیلی حساسم و به قول رفقا گوشی رو لا ی پر قـــــــو میپیچم ولی متاسفانه قسمت زیر ین کی پد یعنی دقیقا زیر اون نقطه پایینی جهت ترک خورده که البته انچنان مشهود و تابلو نیست !!!
اما یه چند سوال داشتم از خدمت دوستان:
1* در هنگام پخش موسیقی تو سط والکمن چگونه میشه لیریک (شعر) اون اهنگ هم نمایش بده؟؟
2* چگونه میشه فایلهای swf رو پخش کرد؟؟
3* چرا بعضی از اهنگهایی با فرمت wav رو پخش نمیکنه و پیغام خطای : cannot play this sound یا playback failed
مواجه میشم؟ یا یه سری که پخش میشه با صدای ناهنجار و خراشه ؟؟
4* (این مورد شاید برای گوشه من باشه که منو خیلی ازار میده) مشکل این است که در هنگام کار با گوشی ییهو صفحه LCD به طور کل خاموش میشه( انگار گوشی تو حالت استدبای رفته) !!!! (به قول یکی انگار LCD سکته کرده هست ) البته برای ادامه کار مشکلی به وجود نمیاید و دو باره با کار کردن با گوشی از حالت استندبای خارج میشود علت چیه ؟؟؟؟
5* کاربرد اون کابل TV که همراه گوشی هست چیه ؟؟؟
6* ایا میشه صدای خروجی (AUX) مثلا از تلویزیون یا ضبط صوت رو با کابلی مستقیم با گوشی ضبط کرد؟؟؟
7* چه فرمتهای صوتی و تصویری رو پشتیبانی میکنه (فرمت خاصی هست که به این گوشی اضافه شده باشه ) ؟؟؟
8* چطور میشه مکالمه رو با گوشی ضبط کرد؟؟؟
9* ایا برنامه ای سراغ دارید که معادلات ریاضی رو حل کنه یا یه ماشین حساب مهندسی باشه ؟؟؟
10* چرا پیامهای تصویری رو کوچیک نمایش میده ؟؟
البته همونطور که گفتم گوشیم رو حدود 2 ماه پیش با گارانتی سیتادل گرفتم.
خیلی ممنون از تمامی دوستانی که در این بخش بدون هیچ چشم داشتی فعالیت میکنند.
با تشکر از شما.
منتظر جوابها و راهنماییهای شما هستم.
سلام
در مورده ترک کی پد من بازم ماله خودم رو چک کردم ولی اثری ندیدم شاید درست چک نکرده باشم
1-اهنگ شما باید متنه خواننده درونش باشه که گوشی نشون بده یعنی تو قسمت lyrics باید متنه اهنگ ذخیره شده باشه
2- فایلهای swf یا فلش توسط این گوشی ساپوزت نمیشه
3- فایل های wav تا 16 کیلوبایت توسط این گوشی ساپورت میشه بیشتر از اون پخش نمیکنه
4- در مورده صفحه LCD تمامه 850 ها اینجوریه یکدفعه انگار گوشی خاموش شده میره در حالت استندبای که مهمترین دلیلش صرفه جویی در مصرفه باتریه چون صفحه LCD بیشترین انرژی رو از باتری میگیره
5- اون کابل تی وی نیست کابله صداست که به ورودی ضبط میخوره یه دمو در همین رابطه تو گوشیت هست دیدی؟
اونی که همه تو مهمونین
6- اینو دقیقا" نفهمیدم میخوای صدا مستقیم ضبط کنی؟ چون گوشی ورودی AUX نداره نمیشه همچین کاری کرد
7- بهترینش wma که اضافه شده
8- وقتی که زنگ میخوره گوشیت جواب بده از گزنه more آخره صفحه record رو انتخاب کن
9-این دیگه مربوط به نرم افزار میشه تو قسمت مربوطه درخواست کن
10- کلا" گوشی های سونی اریکسون بیشترشون اینجورین نمیدونم چرا اینجوری نشون میده در صورتی که هیچ کدوم از گوشی های نوکیا این مشکل رو ندارن
سلام boys_won جان .
خیلی ممنون دوست عزیزم.
ولی در مورد نمایش شعر اهنگ ها من چندتا اهنگ هم با lyric ریختم. ولی چیزی ندیدم . لطفا بفرمایید تو کدوم قسمت نشون میده؟؟؟
من تو والکمن هم گشتم چیزی پیدا نکردم؟؟؟
باز هم متشکرم.
من يه بار يه اهنگه اورجينال داشتم كه lyrics هم داخله خودش بود البته به زبان انگليسي بعدش كه داخله گوشي ريختم متنه آهنگم هم در والكمن بهم نشون داد ولي الان هر چي ميگردم آهنگ رو پيدا نميكنم
به هر حال من چون يه بار امتحان كرده بودم گفتم نشون ميده ولي بعد از اون ديگه امتحان نكردم
سلام
گوشی w850 کاور محافظ لنز داره یا مثل w810 بدون پوشش هستش؟
اینا کاور لنز دارن:
w700
w800
k750
k800
k810
p910
p990
الباقی هیشکدومشون نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)