aسلام به تمامی بروبکس گل.
در صورتی که کسی بازی سگا یا میکرو می خواد اسم بازی رو بگه تا من براش آپ کنم.
سگا == SEGA
میکرو == NES
aسلام به تمامی بروبکس گل.
در صورتی که کسی بازی سگا یا میکرو می خواد اسم بازی رو بگه تا من براش آپ کنم.
خیلی شیطون بودی ها!!!
این هم لینک تبدیل کننده و بازی تانک میکرو.
اول تبدیل کننده رو باز کن و بعد از توی منو برو و فایل بازی رو باز کن. حالش رو ببر. ما رو هم دعا کن.
برای دانلود تبدیل کننده می تونی از لینک زیر استفاده کنی:
برای دانلود بازی هم از لینک زیر استفاده کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دکتر جون بابت لینک واقعا زدن دکمه تشکر کافی نبود.
واقعیتش اینه این بازی ها لذتش بازی کردنشون توی همون کنسول های قدیمی , مثلا من هیچ وقت یادم نمیره اون دسته میکرویی که داشتم شبیه یک آجر تخت بود , لامصب دستمو خشک می کرد , ولی عشق بازی این حرف ها رو حالیش نمیشد , حیف شد , من فکر میکنم هر چقدر که روی پیشرفت های گرافیکی کار شده روح بازی ها رو فراموش کردند .
آره دوست عزیز. با کنسول و توی تلویزیون بازی کردن حالش یه چیز دیگس. البته اینکه توی کامپیوتر بازی کنی فقط یه تجدید خاطرست. من خودم خیلی از بازی هایی رو که توی سگا یا میکرو بازی کرده بودم و نتونسته بودم تا تهش برم رو دوباره الان رو کامپیوتر بازی کردم و تا تهش رفتم که خیلی بهم چسبید.
با حرفت موافقم. الان دیگه بیشتر بازی ها روح ندارن. مثل قدیم ها نیست.
این هم بازی مورتال کمبات 3 برای دوستانی که هنوز هم تو کف بازی های توپ سگا هستند.
می تونید بازی رو از لینک زیر دانلود کنید. برای اجرای بازی هم نیاز به دانلود تبدیل کننده دارید:
دانلود تبدیل کننده برای اجرای بازی مورتال کمبات 3:
دانلود فایل بازی مورتال کمبات 3:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي داستام اسباب بازي رو داريد؟
Toy Story 2
خيلي ازش خاطره دارم...
ایـــــــــــــول عجبــ تاپیکی
یادش بخیر ... چه دورانی بود ! چقدر مدرسه و بابا و اینو اونو میپیچوندیم که بریم 10 تومنی کاغذی قرمز رنگو بدیم و یه ربع بازی کنیم ! بعدم بدو بدو برسیم خونه !
یادشــــ بخیر ...
الانم که مبدل دارم با عشق بازی میکنم ! کنترا ، رمبو ، اون فوتباله که توپشو پاس میدادی ( گلوپ ، گلوپ ! ) صدا میکرد!
این خرگوشه Tiny toon رو چند بار تا آخر رفتیم خدا میدونه !
چقــــــــــــــــدر این دستگاه ما روشن موند ( با یه لیوان یخم روی آداپتورش ! ) تا مرحله مون نپره ! ( آخه مرحله آخرش که میرسیدی و اون پسره دنبالت میکرد دیگه سیو نداشت !
آخ چقد دلم واسه اون لاکپشت بی لاک بامزه که آخر مرحله دستتو میگیره میبره مرحله بعد تنگ شده !
خلاصه ایــــ ول !
::.. Tiny Toon ..::
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
اینم ورژن جدیدش !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم شاید باز خاطراتت دوباره زنده شه :
Last edited by lahij_web; 31-03-2011 at 21:23.
این هم toy story 2 با لینک مستقیم. باید همین مدنظرت باشه. برای اجراش هم می تونی از این تبدیل کننده استفاده کنی. خودم تست کردم بازی رو اجرا کرد. خوش بگذره عزیز.
دوستان دیگه هم که بازی های میکرو سگا و نینتندوی قدیمی رو می خوان می تونن همینجا بگن تا با لینک مستقیم خدمتشون ارائه بدم.
برای دانلود تبدیل کننده از لینک زیر استفاده کن:
برای دانلود بازی toy story 2 هم از لینک زیر استفاده کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعاً تو کفش موندم.!!!! علاوه بر این که بازی دارای سه بعد هستش این همه کامله؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محیط قشنگ و موزیک دلنوازش آدم رو می بره به بچگیاش.
اگه دوستان پایه باشن یه سری کامل از مشهورترین بازی های سگا رو بذارم تو یه تاپیک جدید همه حالش رو ببرن؟
نظرتون چیه؟
دوستان اگه بازی های SEGA + PS1 رو دارن بزارن ....
خواهشا از اینا باشه که بدون Emulator اجرا میشن ...
میخوام بدم یه بچه 5 ساله روی یه لپ تاپ Pentium III بازی کنه !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)