سلام
سفیدو قرمزش 450000 کی پد عربیش
سلام
سفیدو قرمزش 450000 کی پد عربیش
Last edited by najafiinfo; 21-01-2007 at 10:57. دليل: f
سلام اونایی که N73 دارن لطفا راهنمایی کنن که بهترین حالت برای دوربین N73 برای فیلمبرداری کدوم حالته؟ مثلا بگید حالته White Balance گزینه Automatic از بقیه بهتره یا Color Tone حالته Normal بهتره ممنون میشم اگه راهنمایی کنین چون من با فیلمبرداریش یه مقدار مشکل دارم چون در حین فیلمبرداری هاله های سفید افقی بصورت ممتد ظاهر میشه و اون شفافیت معمول رو نداره در صورتی که در حالته عکسبرداری واقعا عالیه میخوام بدونم ایا باید گزینه هاشو تغییر بدم یا .......؟
نه توي نور فيلم برداري كني فيلم برداريش خيلي خوبه!!!اون هاله ها به خاطر كم بود نور هستش!!!!!كه خيلي كم هستش و به خاطر كمي نور هستش!!توي نور فيلم برداري كني اونا ديگه نيستن!!!
هيچ تغييري به نظر من نده براي فيلم برداريش بزار اوتو باشه!!!
در ضمن فيلم برداري ان 73 عينه ماله ان 70 هستش و با نويز كم تر و لرزش گير كه خيلي امكان عالي هستش و با عث ميشه ديگه تيكه تيكه نشه و لقوه هايي كه ماهنگامه فيلم برداري داريم رو اصلا احساس نكنيم!!!
در كل همه چيه اين گوشي عاليه!
ممنون پوول جان اولا به خاطر وقتی که برای جواب دادن به مشکل من گذاشتی ثانیا ممنون از راهنمایی که کردی پس شما میگی همه گزینه هاشو روی حالته Automatic بزارم؟ راستی خودتم N73 داری؟
مرسی![]()
آقا من هرچي تم روي گوشي ميزارم نصب نميشه كمك ميخوام.... مرسي(فرمتشون sis هست)(گوشيم N73 هست)
مراحل نصبی که انجام میدی رو دقیق بگو.....
man che joori mitoonam tooye N73 screenserver bezaram
بعد از 333 پست نمیدونی باید فارسی بنویسی ؟
جواب رو باید اونایی بدن که N73 دارن
Screen Server Na ~ Screen Saver !!!!
Last edited by Nokia_My_Life; 23-01-2007 at 20:39.
با سلام
آیا در N73 میشه فولدر برای عکسا درست کرد یا مثل N70 فقط یک فلدر هست !؟!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)