تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 14 از 93 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان یه خبر به دستم رسیده که خبر دار بشین بد نیست... دوست من که از کارکنان بخش فنی شبکه ایرانسل هست طی صحبتی که با من داشت گفت که سرویس های وعده داده شده این شبکه به این زودی ها که فکرشو بکنیم فعال نمیشه
    من که خودم از امیدواران فعال شدن این سرویس ها بودم خیلی نا امید شدم
    امیدوارم خبر اشتباه باشه تا شاید شاهد یه مقدار پیشرفت باشیم

بخاطر خبر بدی که دادم معذرت میخوام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من ایرانسل عالیه 1:کیفیت صدا 2:آنتن دهی مناسب 3:قیمت مناسب

کمی صبر کنید کل هر چی شبکه هست میشکونه

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

یه سوا داشتم
    اون هم ایرانسل که توی روزنامه تبلیغ زده بود که آنهایی که در شهرستان آنها ایرانسل فعال نیست می توانند با خریدن سیم کارت فعلا از شهر هایی که ایرانسل در آنها فعال است استفاده کنند.
    این کلمه ی فعلا کمی شک برانگیز هست . یعنی در آینده فقط می توانند در شهر خودشان استفاده کنند.؟؟؟؟؟!!!!!!1

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بابا این ایرانسل اومده داره هر کاری می کنه که مردم زودتر 150 هزار تومن به حسابشون بریزن
    از نظر عقلی شماره های رند رو اگر هم گرون بدند خیلی سودی برای این شرکت نداره
    آخه مثلا کسی که تو یه شهر دیگه هست که آنتن نمی ده یه سیمکارت با آنتن صفر به چه دردش می خوره که بیاد پیش خرید کنه؟
    بعد تازه اینکار که از طریق اینترنت می فروشند به سود شرکت هست چون به مغازه می فروشند کمتر ولی وقتیکه از این طریق بفروشند کل 150 تومن در جیب خود شرکت هست
    راستی یه خبر بود که نوشته بود سیمکارت تا سال 88 رایگان می شه و معاون وزارت ارتباطات گفته بود
    و دلیل اون این بود که چون توسعه شبکه کامل می شه دیگه احتیاجی به ودیعه نیست
    و فکر کنم ایرانسل که 150 می ده همچین کار مهمی نمی کنه

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

13 مشکل جدید در سیم کارتهای دولتی

بچه دیروز تو رادیو پیام یک چیز جالب می گفت در مورد سیم کارتهای 912 یا اپراتور یک.
    جریان از این قراره که جدیدا سیم کارتهای مردم بدون هیچ دلیلی میسوزه و غیرقابل استفاده میشه.خبرنگار شبکه پیام به چند تا دفتر خدمات موبایل تماس گرفت و اونا هم گفتن ما روزی 20 تا 25 از این مورد سوختگی سیم کارت داریم.بعد زنگ زد به شرکت مخابرات اول مسئولش زیر بار نمی رفت ولی اخر قبول کرد و گفت که سیم کارتهای اپراتور اول مدت مصرف دارن و بعد از چند مدت از کار می افتن و باید یک سیم کارت جدید خرید.این ظاهرا جدیدترین بامبول شرکت مخابرات.اول که کپی سیم کارت که قبول نمی کردند و لی حالا پذیرفتن.و اینم آش جدید مخابرات برای مردم.که سیم کارت تاریخ مصرف داره و بعد از یک مدتی باید عوضش کرد.
    دوستان اگه اطلاعی دان بگن تا بقیه هم مطلع شن

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بچه دیروز تو رادیو پیام یک چیز جالب می گفت در مورد سیم کارتهای 912 یا اپراتور یک.
    جریان از این قراره که جدیدا سیم کارتهای مردم بدون هیچ دلیلی میسوزه و غیرقابل استفاده میشه.خبرنگار شبکه پیام به چند تا دفتر خدمات موبایل تماس گرفت و اونا هم گفتن ما روزی 20 تا 25 از این مورد سوختگی سیم کارت داریم.بعد زنگ زد به شرکت مخابرات اول مسئولش زیر بار نمی رفت ولی اخر قبول کرد و گفت که سیم کارتهای اپراتور اول مدت مصرف دارن و بعد از چند مدت از کار می افتن و باید یک سیم کارت جدید خرید.این ظاهرا جدیدترین بامبول شرکت مخابرات.اول که کپی سیم کارت که قبول نمی کردند و لی حالا پذیرفتن.و اینم آش جدید مخابرات برای مردم.که سیم کارت تاریخ مصرف داره و بعد از یک مدتی باید عوضش کرد.
    دوستان اگه اطلاعی دان بگن تا بقیه هم مطلع شن
    من تحقیق کردم... تعداد سیم کارتهای کپی شده IR-TCI بسیار بالا رفته و یه جورایی کنترل سیستم از دستشون خارج شده... بخاط همین در تعدادی موارد که خود شرکت از کپی شدن سیم کارت مطلع شده سیم کارت رو میسوزونه که فرد برای گرفتن سیم کارت سالم اقدام کنه
    البته از یک طرف هم سود جویان دارن تعدادی سیم کارت رو بی دلیل میسوزونند تا پول بگیرند

این شرکت مخابرات رو ولش کنید... سیم کارتهای اعتباری همین خوبی رو داره که کسی ازشون کپی نمیگیره و یک دفعه 400 هزار تومان قبض نمیاد درب منزل

ایرانسل هم سیم کارتهای اعتباریش رو به بازار روانه کنه خیلی خوب میشه. در کنار تالیا میتونن تمام مشترکین تلفن همراه رو به خودشون اختصاص بدهند... البته اگر این ایرانسل پوشش دهی شو گسترش بده... الان که خیلی کمه

در آغاز فعالیت Armagedon_2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من اصلا فکر نمیکردم تالیا اینقدر رای بیاره.
    مشخصه که مشترکینش ازش خیلی راضین.
    همین امروز رفتم تو سایت تالیا ثبت نام کردم تا آخر همین ماه یه سیم کارت ازش بگیرم
    شما هم برید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من که غرب بودم برای هفته اول تکمیل ظرفیت شده بود.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

شهر های جدید که ایرانسل در دی ماه سیم کارت میده مشخص نشده هنوز ؟؟؟

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

شهر های جدید که ایرانسل در دی ماه سیم کارت میده مشخص نشده هنوز ؟؟؟
    اگه شهر خاصی رو می خوای بدونی با شماره 09351300000 تماس بگیر و بپرس فلان شهر چه موقع تحت پوشش آنتن دهی قرار می گیره. این رو هم باید بگم که خیلی با ادب و خوب جواب میدن.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

اگه شهر خاصی رو می خوای بدونی با شماره 09351300000 تماس بگیر و بپرس فلان شهر چه موقع تحت پوشش آنتن دهی قرار می گیره. این رو هم باید بگم که خیلی با ادب و خوب جواب میدن.
    واقعا گل گفتی . خیلی خیلی با ادب و مشتری مدار هستند. یک روز من جمعه ساعت 6 غروی برای سوال ایمیل فرستادم که 20 دقیقه بعد جواب دادند

برای مثال توی شهر های مازندران توی خیلی از شهر هاش آنتن BTS رو زدند ولی هنوز رااندازی نشده . به نظر من می خواند که به صورت استانی راندازی کنند . من که تماس گرفتم گفت شهر شما اواخر بهمن یا نیمه ی اول اسفند فعال میشه که فکر کنم استان مازنردان فاعل بشه چون الان حدود 40 روز هست که این آنتن ها رو در سراسر شهر ما و شهر های مجاوار وصل کردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •