كسي نيست جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي نيست جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه arabic/farsi on symbianرو بریز با یه سرچ ساده تو google پیدا میشه
با دورود فراوان
گوشي من 7610 و وقتي مي خوام برم تو گالري پيغام ميده و هنگ ميكنه و بايد گوشي رو حتما خاموش كنم تا دوباره كار كنه و پيغام ميده feature is not support چيكارش كنم لطفا راهنمايي فرماييد.
اون سوال من كه كسي جواب نداد حالا اگه امكان داره بگيد چطوري ميشه تمام برنامه هاي نصب شده روي مموري رو پاك كرد و آهنگ ها پاك نشه؟
من گوشيمو مستر ريست كردم ولي موقع بالا اومدن اين پيغام داد اگه ميشه زاهنمايي كنيد و بتونم كل برنامه ها رو پاك كنم.
Phone Start-up Failed.contact The Retailer.
[هیچ راهی نداره گوشیش سوخت تمام شد رفت پی کارش . عمرا درست بشه جزو محالاته به هیچ عنوان درست نمیشه یک درصدم احتمال درست شدن نداره . اصلا امیدوار نباشه کار از کار گذشت کاریش نمیشه کرد . اگه میخوای بازم راهنمایی کنم تارف نکن!
هیچ راهی نداره گوشیش سوخت تمام شد رفت پی کارش . عمرا درست بشه جزو محالاته به هیچ عنوان درست نمیشه یک درصدم احتمال درست شدن نداره . اصلا امیدوار نباشه کار از کار گذشت کاریش نمیشه کرد . اگه میخوای بازم راهنمایی کنم تارف نکن!
سلام
آقا من برنامه smart gurad pro رو گوشيم نصب كردم و با اون چند تا از فايل هام رو تو گالري hide كرده بودم . وقتي مي خواستم اطلاعاتم رو بريزم رو كامپيوتر folder مربوطه رو cut كردم و ريختم رو hard disk . يادم رفت كه فايل هاي hide شده رو visible كنم . حالا روي كامپيوتر اون فايل ها رو ندارم . تو گوشي هم كه كلا folder رو پاك كردم جايي نيست كه بخوام دنبال اون file ها بگردم . اگه با اين برنامه كار كردين ممنون ميشم كمك كنيد .راهي هست كه اون اطلاعات برگرده
سلام عزیزان راهی برای افزایش سرعت و صدا برای 7610ندارید
بابا 7610 که صداش نسبت به هم رده های خودش خیلی بهتره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)