منم اوایل این مشکل رو داشتم ولی با برگرداندن گوشی به تنظیمات اولیه مشکل شارژ هرروزه گوشی برطرف شد.
Tools/Setting/Phone/General/Orig. phone setting
برگرداندن گوشی به تنظیمات اولیه تأثیری رو برنامه های نصب شده و .. نداره.
منم اوایل این مشکل رو داشتم ولی با برگرداندن گوشی به تنظیمات اولیه مشکل شارژ هرروزه گوشی برطرف شد.
Tools/Setting/Phone/General/Orig. phone setting
برگرداندن گوشی به تنظیمات اولیه تأثیری رو برنامه های نصب شده و .. نداره.
درب پشت گوشی رو باز کن کلید خودکار رو با دست فشار بده مشخص می شه درسته یا نه
كسي ميدونه تو n70 چطوري ميشه wallpaper رو فول اسكرين كرد من هر كاري ميكنم عكس از زير ساعت ميفته
لطفا کمک..سرعت گوشی ان70من خیلی کم وخسته کننده شده .رم 512وحدود 200مگ خالی داردو ویروس هم ندارد.آنتی ویروس را باک کردم تاثیری نداشت.چاره کار کجاست؟ لطفا توضح دهید. متشکرم از همگی
سلام
من یه کارت حافظه 512 گذاشتم، ولی برنامای توش نصب نمیشه و اکثر عکس ها هم خراب میشه
لطثا راهنمایی کنید
سلام . من یک فونت رو گوشیم ریختم ولی خیلی ریزه و هیچی دیده نمیشه ممکنه راهنمایی کنید که چطوری به فونت اولیه برگردونم ( n70) من format , reset هم انجام دادم ولی درست نشد . ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . .كسي ميدونه تو n70 چطوري ميشه wallpaper رو فول اسكرين كرد من هر كاري ميكنم عكس از زير ساعت ميفته
دوست گرامی . . راهی برای این کار وجود نداره . .
اگه روی گوشی هایی دیدی که عکس بصورت فول زیرصفحه گذاشته شده . . اون تم هستش . .
اگه تم برای این گوشی خواستی . . در تاپیک زیر خیلی معرفی شده . . موفق باشی . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . .لطفا کمک..سرعت گوشی ان70من خیلی کم وخسته کننده شده .رم 512وحدود 200مگ خالی داردو ویروس هم ندارد.آنتی ویروس را باک کردم تاثیری نداشت.چاره کار کجاست؟ لطفا توضح دهید. متشکرم از همگی
دوست گرامی . . گوشی شما با رم 64 هم سرعتش پایینه . . ؟
اگه ایراد از رم نباشه و سرعت اینترنتت خوب باشه . . میتونی گوشیت رو آپدیت کنی . . ؟
موفق باشی . .
سلام خسته نباشید
نمی شه به جای n70 از گوشی n72 هم یه صحبتی بکنید
ممنون می شم اگه بگید چطوری از طریق صوتی می شه باهاش کار کرد
مثلا بگی بلونوث به طور اتوماتیک بلوتوث روشن یا خاموش بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)