تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 168 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مهدی جان،من که ميگم خودم 9 تا آنتی ويروس تست کردم ميگی دليل نميشه درست بگی،نتايج تست سايتهای مختلف رو مياريم ميگی هر کودوم برای خودشون 1 سازی ميزنن ولش کنم. بعد ميگی دليل بيار.شما اون روش رو که باهاش فهميدی در حال حاضر نود بهترين هستش رو به من بگو من با استفاده از همون روش برات دليل ميارم.

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

این فایل را که می گذارم در مسیر مشخص شده برای nod32 بریزید و بدون هیچ مشکلی و یوزر و پسوردی اپ دیت کنید
    8)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان :
    نسخي چديد كاسپر اسكي هم اومد(البته نسخه ي بتا)
    Kaspersky av persona6.0.12.167
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

چی شد :!: :?:
    آقایون چرا قاطی می نوسید یکی میگه یوزر یکی میگه مدرک یکی میگه کاسپر من که قاطی کردم

لطفا بررسی یک آنتی رو تمام کنید بعد برید روی یکی دیگه :roll: :?:
    CLEAR OR >>>... :x :?

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

Oreat White Shark, جان اينجا همين جوره .فكر كنم اگه هيرياند جان يه تاپيك برا دانلود آنتي ويروسا ميذاشت خيلي بهتر بود چون به قول شما اينجوري آدم قاطي ميكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان عزیز
    آنتی ویروس کاسپر 2006 رو نصب کنید ولی آنتی هکرش رو نصب نکنید چون شدیدا با زون آلارم روی سیستمتون تداخل پیدا میکنه به حدی که زمان اتصال به نت سیستم رو ریست میکنه

در مجموع آنتی ویروس جالبیه با اینکه نسخه بتا هستش ولی خیلی قابلیت های جالبی به اون اضافه شده و به نظرم هوش مصنوعیش به مراتب بهتر از کاسپر 5.0.20 هست
    ارزش تست رو داره من که ازش راضیم

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahab1980
    مهدی جان،من که ميگم خودم 9 تا آنتی ويروس تست کردم ميگی دليل نميشه درست بگی،نتايج تست سايتهای مختلف رو مياريم ميگی هر کودوم برای خودشون 1 سازی ميزنن ولش کنم. بعد ميگی دليل بيار.شما اون روش رو که باهاش فهميدی در حال حاضر نود بهترين هستش رو به من بگو من با استفاده از همون روش برات دليل ميارم.
    شهاب جان باز هم حرف خودت رو مي زني اونهم بدون منطق!
    شما دليل بيار كه اين آنتي ويروس بده يا مشكل داره! همين. اين كه ديگه دعوا نداره.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند نكته مهم رو خدمت دوستان عرض كنم كه يك مقدار شفافيت در بحث ها به وجود بياد و از بحث هاي بيهوده جلوگيري بشه.

ما اينجا فقط براي اين بحث مي كنيم كه به نتيجه اي برسيم كه به درد همه بخوره و مفيد باشه. هر كسي هم كه نقطه قوت يا ضعفي از هر آنتي ويروسي داره با دليل بگه ما استقبال مي كنيم. چون ممكنه مثلا از آنتي ويروسي كه ما فكر مي كنم در حال حاضر بهترينه نقطه ضعفي گفته بشه كه ما متوجه بشيم كه اشتباه كرده ايم.

اما اگه قرار باشه بدون دليل حرفي زده بشه فايده و اثر نخواهد داشت و نتيجه بخش هم نيست. پس بهتره كه از حرفهاي بي دليل خودداري كنيم.

خدمت آقا شهاب عزيز هم بايد عرض كنم كه شما مي گي كه 9 آنتي ويروس رو تست كردي! شما درست مي فرماييد اما مي شه بگيد اين آنتي ويروس ها چه جور تستي شدن زير دست شما؟
    نهايتش هر كدوم رو نصب كردي و دست بالا 2-3 تا ويروس و تروجان رو هم كه داشتي روي اونها تست كردي.
    اگه اشتباه مي گم بگو اشتباه ميگي!
    من و سودا هم تست انواع ويروس ها رو روي nod32 نكرده بوديم كه به اين دليل بگيم بهترينه.
    اين كار از عهده من و شما بر نمي آد. چون امكانش رو نداريم.
    اين كار بر عهده سايتها است.
    حالا اينكه كدوم سايت ها معتبرتر هستند آخر همين پست توضيح مي دم.
    ما دلايلمون رو به سورت تفكيكي و جدا گفتيم. مثلا درصد پايين استفاده از رم (حتي از يك آنتي اسپاي وير هم كمتر از رم استفاده مي كنه)!
    يا مثلا:
    آپديت شدن در صورت هرگونه اشكالي براي سيستم اينترنتي شخص و ... .
    ما درخواست كرديم دوستان هم لطف و منت گذاشته و اگه ضعف يا قوتي از هر آنتي ويروسي به صورت خيلي مشخص دارن بگن كه مثلا فلان آنتي ويروس اين ضعف رو داره يا اين قدرت رو!
    نه اينكه مثل پست قبلي شما بيايي بگي من 9 تا آنتي ويروس رو تست كردم. يا مثلا من با ظاهر sophos حال نكردم!!!
    البته حرف شما در مورد ظاهر برنامه منطقيه اما در مورد آنتي ويروس ظاهر مهم نيست بلكه عملكرد و امنيتي كه ايجاد مي كنه مهمه. مگه شما مي خواي skin براي jetaudio بگيري كه ظاهرش مهم باشه! اين آنتي ويروسه و فقط امنيت براش مهمه نه قيافه.
    ----------------------------------
    دوست بسيار خوبم كركي جان در مورد بحث سايت ها هم بايد بگم كه شما مي آيي مي گي همه سايت ها گفتن فلان آنتي ويروس بهتره و ... پس يعني فلان آنتي ويروس بهتره (طبق نظر شما) . بعد خودت حرف خودت رو نقض مي كني. حالا مي پرسي چطور؟
    شما مي گي كه مثلا همه سايت ها مي گن فلان آنتي تروجان بهتره بعد مي گي اينطور نيست و در واقع فلان آنتي تروجان اون ها رو مي زاره تو جيبش!!!
    پس چه نتيجه اي مي گيريم؟
    از نظر شما درسته كه 90 درصد سايت ها گفتن كه آنتي تروجان xبهترينه ولي در واقع آنتي تروجان y وجود داره كه از اون هم بهتره!!!!
    پس اون سايت ها بايد جمع كنند برن پي كارشون!!! و معتبر نيستند!
    خيلي عالي بود!
    اما يه چيزي در مورد virusbtn.
    در مورد اين سايت بايد بگم كه 100 % رو براي اين مي ده كه اگه كسي از اين آنتي ويروس ها كه نشان 100 % رو گرفتن استفاده مي كنه خيالش راحت باشه كه امنيت داره.
    ولي مي بيني كه يكجاي ديگه مي آد نشون مي ده كه فلان تعداد رو با موفقيت طي كرده و فلان اندازه رو با شكست.
    تازه اگه از خود نمايندگي مثلا كاسپرسكي بپرسي اونها همين سايت virusbtn رو معرفي مي كنند.
    اگه كاسپر در همه سايت ها اول بشه و اون سايت ها معتبر باشند مطمئن باش كه كاسپر اونها رو معرفي مي كنه اما چرا خود كاسپر هم اونها رو معرفي نمي كنه و سايت virusbtn رو به عنوان مرجع معرفي مي كنه؟

اگه اينها كافي نيست يه نكته ديگه هم مي گم
    يكي از دوستانم يك باگ از نسخه قبلي كاسپرسكي پيدا كرده بود و با شركت كاسپرسكي تماس گرفت و گفت اگه يك فايل رجيستري هميشگي به من بدهيد من اون باگ رو بهتون مي گم اما اونها گفتند كه آنتي ويروس ما اكثر تست ها رو با موفقيت پشت سر گذاشته ايم و گفتند كه به همين سايت virus btn مراجعه كنيم!!!!

در ضمن هر آنتي ويروسي بتونه از اين سايت نشان بگيره سريع مي آد مي گه و به عنوان تبليغات ازش استفاده مي كنه.
    يه چيز ديگه هم كه يادم نبود در مورد حرفهاي آقا شهاب عزيز
    شهاب جان مي شه بيشتر بگي كه منظورت از اين حرف كه هوش مصنوعي مك آفي از كاسپرسكي بيشتره چيه؟ آخه اين حرف رو قبلا هم زده بودي
    خودت تست كردي هوش اين ها رو؟
    به ما هم بگو چون قرار شده كه اينجا همه با دليل واضح و روشن بيان بگن كه اين ضعف يا قوت رو از يك آنتي ويروس ديدن
    در آخر هم بگم كه از دوستان خواهش مي كنم كه همينطوري بي دليل نيان چيزي بنويسن و براي حرفهاشون مدرك داشته باشن.

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض ابدیت نود32

[quote="میل کوچولو"]این فایل را که می گذارم در مسیر مشخص شده برای nod32 بریزید و بدون هیچ مشکلی و یوزر و پسوردی اپ دیت کنید
    8)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote
    سلام دوستان این کرک را که دوست عزیزمون گذاشته کار میده من امتحان کردم داره ابدیت میشه
    ممنونم از ارائه این راه حل
    موفق باشید ]

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

یک چیز بگم اونم اینه که من خودم تا یک سال پیش از طرفداران سینه چاک مک افی بودم و هفته یکبار هم اپدیتش می کردم تا اینکه یادمه سی دی های کینگ اومده بود بیرون با کاسپرسکی که اون موقع خیلی معروف نبود سیستمم رو اسکن کردم 14 تا تروجان پیدا کرد!!!!!!! این شد که بی خیال مک افی شدم.همه اینا به کنار سرعت سیستم را هم خیلی پایین می یاره. :roll:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •