چوخ ساغ اول (tnx)
سلام
من از Torrent استفاده می کنم ولی هرکاری می کنم هیچ پورت آزادی نمی تونم براش پیدا کنم .
چندتا port بالای 30000 هم چک کردن نشد.آقا من اصلا" از کجا بفهمم Port های آزاد کدوماند؟
ممنون می شم کسی جواب بده
من توی دانشگاه میخوام داونلود کنم
ولی انگار نمیشه
کسی راهی داره که بشه با نرم افزارهای P2p اونجا کار کرد؟
سلام. ميخوام با سرعت 1 مگ در ثانيه دانلود کنم اينترنتم هم 4 مگ در ثانيه سرعت داره(کيبل) ،با azureus کار ميکنم ، چطوری تنظيم کنم؟
کسی نیست به سوال من جواب بده؟
من می خوام از دانشگاه دانلود کنم ولی هیچ پورت بازی پیدا نمی کنم
مشکل چیه اصلا دانلود نمی شه مثل اینکه دردسرش زیاده
من به چیزهایی درباره پورت ها پیدا کردم انگلیسیه کسی می تونه ازش سر در بیاره یا نه به لینک زیر برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====================================
بهتره با همون rapid grabber کار کنم انقدر دیگه دردسر نمی کشیدم
Last edited by mx_2dar; 05-03-2007 at 18:01.
من دیروز فیلم The Fast and the Furious Tokyo Drift رو از لینک توررنت زیر دانلود کردم که حدود 49 تا فایل rar هست
حالا کهextract کردم وقتی فیلم رو باز میکنم یک صفحه خاکستری میاد که صدا هم نداره![]()
لطفا یکی راهنمایی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید از برنامه Light Aloy Player استفاده کنی.
برنامه ای که شما گفتی دانلود کردم این هم همون مشکل رو داره
یک فایل 700 مگی شده 3 دقیقه صفحه خاکستری که صدا نداره
یکی کمک کنه
زور داره 700 مگ دانلود کردیم بعد اینجوری شده
Last edited by casper66m; 06-03-2007 at 22:11.
تورنتی که شما دانلود کردین فیک هستش و برا هیج کدوم از کسایی که اون رو دانلود کردن جواب نداده و نمیده
قبل دانلود تورنت حتما نظرات افرادی که اون رو دانلود کردن رو بخونین
هیچ وقت فیلمی رو که با فرمت رار هست از تورنت دانلود نکن 90% فیک هستن
------
دوستان دیگه چنتا سوال پرسیدن که کسی جوابشون رو نداده فک کنم به خاطر این باشه که جواب تمام سوالاتی که پرسیدین قبلا تو همین تایپیک داده شده
تو دانشگاه اگه نمی تونین دانلود کنین یا اگه هر پورتی رو میزنین مشکل داره و جواب نمیده ممکنه استفاده برنامه های p2p رو بسته باشن خیلی ها با استفاده از روتر این مشکل رو حل میکنن بعضی برنامه های مثل tunnel-http هم برا خیلی ها جواب داده ( طرز کار با روتر و tunnel--http رو تو گوگل سرچ کنین یا تو قسمت های دیگر انجمن می تونین جست جو کنین )
دانلود با حد اکثر سرعت یه شرایطی داره که تو پوست های قبلی به طور کامل توضیح داده شده
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)