ممنون خیلی جالب بود خوشم اومد اگه میشه ادامه بدین ممنون میشم
خسته نباشین
ممنون خیلی جالب بود خوشم اومد اگه میشه ادامه بدین ممنون میشم
خسته نباشین
ممنون من طرفدار شهابم!!!! هر چی بارش هست بذارید! کارتون عالی بود ومفید.
این طور که در خبر ها دیدم این بارش برساووشی از امشب شروع می شه و نقطه اوجش همون روزیه که دوستمون گفت پس فکر کنم بهتره این شب ها اگه فرصت کردید یه نگاهی به برساووش بیاندازید شاید شهاب ها رو دیدید.
این جا که روز ها افتابی و شبها ابریه حالا شانس شما اسمون شهر شما خوب باشه.
سلام کجا می شه این شهابها رو دید ؟ یعنی من برم روی پشت بوم خونمون هم می بینمشون ؟ یا اینکه باید جای خاصی باشه ! راستی یه سوال فرق شهاب با ستاره دنباله دار چیه ؟ مرسی
سلام
بستگی به محل مورد نظر شما داره.
البته این یه بارش خیلی خوبه که همه جا حتی تو تهران میشه دیدش ولی فرقش با جای کویری اینه که به جای اینکه ساعتی 50 تا شهاب ببینی ساعتی ده تا می بینی.البته باید افق باز باشه چون صورت فلکی برساوش توی شمال شرقی آسمان هست و بیشترین بارش رو اونجا می بینی.
شهاب باقی مانده ذرات ستاره دنباله داری هست که قبلا از مدار زمین گزر کرده است.البته ورود سنگ ها رو هم به زمین شهاب سنگ میگن.جنسشون هم باهم فرق داره ستاره دنباله دار از گل و یخ هست.
سوالی داشتی بپرس
فعلا
مرسی ! مشخصه که توی تهران بهترین منطقه کجاست ؟ مثلا بری تو ارتفاعات آیا بهتره ؟ و دیگه اینکه آیا امشب این بارش شهاب رو داریم ؟ و چه ساعتی ؟ !
و اینکه من یه چیزی رو نفهمیدم ، یعنی چی از مدار زمین گذر کرده ؟ یعنی که ستاره دنباله دار از کنار زمین رد می شه ؟ و تکه هایی از اون میاد داخل جو زمین ؟
Last edited by Imagicgirl; 11-08-2007 at 11:30.
سلام
بهترین منطقه که.....استان تهران خیلی بزرگه!ولی فیروزکوه و دماوند و.....عالیه.کلا هرچی بری به ارتفاعات مسلما وضعیت رصدی بهتر میشه،چون هم آلودگی کمتره هم هوا رقیق تر میشه.البته ارتفاع خیلی بالا.مشخصه که توی تهران بهترین منطقه کجاست ؟ مثلا بری تو ارتفاعات آیا بهتره ؟
این بارش از 27 تیر شروع شده ولی اوجش 21 مرداد هست.امشب هم به خوبی معلومه.از ساعت 11 به بعد بیشتر می تونی ببینی،بهترین ساعت هم 3/5 به بعد هست.چون ماه هم نیست دیگه همه چی مهیاست.دیگه اینکه آیا امشب این بارش شهاب رو داریم ؟ و چه ساعتی ؟ !
نیگاه کن ستاره دنباله دار یه دوره تناوب داره،وقتی به خورشید نزدیک میشه کم کم شروع به ذوب شدن می کنه و پشت سر خودش هاله ای به طول هزاران کیلومتر درست میکنه.این ذرات توی قسمتی از فضا معلق می مونند زمین ما هم توی تیر و مرداد به اون قسمت می رسه و قسمتی از این ذرات به جا مونده با سرعتی زیادی وارد زمین میشن و یک خط روشنی درست می کنند.و اینکه من یه چیزی رو نفهمیدم ، یعنی چی از مدار زمین گذر کرده ؟ یعنی که ستاره دنباله دار از کنار زمین رد می شه ؟ و تکه هایی از اون میاد داخل جو زمین ؟
مرسی از اطلاعاتی که دادی ! من امشب یکدونه شهاب سنگ دیدم !واقعا زیبا بود اون یک لحظه ای که دیدمش رفتم رو پشت بوم خونمون هم دیدم ! حالا امشب و فردا شب هم ساعت 3 پا می شم برم ببینم بازهم می شه دید یا نه ! واقعا شگفت انگیز بود
امشب که آسمون خیلی اینجا باز و شفاف بود و ماه هم نبود !
راستی اونی که توی تاپیک گالری تصاویر زیبا و بیاد ماندنی از فضا گفته بودم در واقع همین شهاب سنگها بود که شما گفتین ، من اونموقع نمی دونستم که ستاره دنباله دار با شهاب سنگ فرقش چیه !
مرسی واقعا لذت بردم امشب و مرسی از اطلاعاتتون بازهم
این بارش شهابی مثل بیشتر بارش ها از مناطقی که الودگی هوا زیاد نباشه به راحتی دیده می شه حالا کجای تهران بهتره رو دوست عزیزمون گفت.
اما اینکه امشب یا فردا و روز های بعد هم بارشی داریم باید بگم که چون ذراتی که بارش را به وجود می اورند
در جایی مدار زمین رو قطع می کنند یک شب تعداد شهاب ها زیاد خواهد بود امااین به این معنی نیست که چند شب قبل و چند شب بعد چیزی دیده نمی شه .چون ذرات که در یک خط نیستند.اونها تقریبا یه دالانی رو
در مسیر زمین درست می کنند که در مرکز ان ذرات بیشتری وجود داره و شب اوج بارش زمین دقیقا از اون مرکز می گذره و شب های قبل و بعد از کناره های اون.بنابراین امشب و شب بعد از بارش اسمون باز هم شهاب باران می شه اما مقدارش کمه و دیدنش هم مشکل.ساعتش هم هر چی به زمان اوج بارش نزدیک تر باشه بهتره
همانطور که دوست مون گفت یک دنباله دار در مسیر خودش وقتی به خورشید نزدیک می شه به دلیل پوسته سیاه و تیره ای که داره اشعه نور بیشتری رو نسبت به رنگ های دیگه جذب می کنه که این خود باعث افزایش دمای زیر پوسته یخی و پودری سطح دنباله دار می شه.این اتفاق در حدود 2 واحد نجومی(متوسط فاصله زمین از خورشید)برای دنباله دار اتفاق می افته و بعد از گذشت زمانی وقتی این نزدیک شدن بیشتر می شه دما باز هم بالاتر رفته و بخار هایی رو از سطح دنباله دار بیرون می اره این بخار ها به دلیل چرخش دایره ای مدار دنباله دار شکلی منحنی به خودشون می گیرند.اما سطح دنباله دار که دیگه حالا داره جوش می خوره ذرات منجمد رو دوباره به صورت گرد و غبار سبک ازاد می کنه ولی گرانش دنباله دار مانع از دور شدن اونها می شه که اینجا باد هایی خورشیدی که انرژی زیادی رو به همراه دارند به کمک اومده و این ذرات غبار رو به صورت دنباله ای صاف و مستقیم و در جهت خلاف سمت خورشید توی فضا پراکنده می کنه.پس در نتیجه هر دنباله دار همون طور که توی شکل پیداست دو دنباله داره.
بعد از این این ذرات دیگه تحت تاثیر نیروی گرانشی قرار نمی گیرند و با برخورد درونی بین خودشون انرژی جنبشی رو از دست می دند و در مسیری که دنباله دار طی کرده باقی می مونند.
زمانی که مدار ذرات باقی مانده از دنباله دار با مدار زمین تقاطع داشته باشه هر ساله در همون زمان ما بارش شهابی داریم ولی بعضی از بارش ها در بعضی سالها کولاک می کنند این هم بخاطر این که کمی قبل از زمان بارش یک بار دیگه دنباله دار اومده و مسیر رو دوباره با ذرات پر کرده و به همین دلیل میزان ذراتی رو که به زمین برخورد می کنند افزایش داده و اون بارش بسیار پر شکوه بر گذار می شه.
wow چه اطلاعات کاملی ، مرسی ! نمی دونستم دوتا دنباله داره و اینکه این ذرات به جا مونده از یک ستاره دنباله داره ! مرسی خیلی لذت بردم !
راستی من این لینک رو دیدم گفتم بزارم اینجا شاید به درد شما بخوره ! من خودم ازش خیلی کم سر در آوردم !
حالا اینکه من مثلا امشب در سمت شمال یه شهاب سنگ دیدم ، آیا به این معنی که بقیه اونها هم از همون سمت خواهد اومد ؟ یا اینکه مثلا ممکنه نصفه شب از سمت جنوب بیاد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون بازهم امشب می خوام برم ببینم که آیا می شه شهاب سنگ دید یا نه ! اونی که دیدم خیلی قشنگ بود!
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)