World in Conflict
War Front: Turning Point
WarRock
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
بازيهاي استراتژيك نسل اينده.اگه ميشه درباره اينها مطالبي بنويسين.
World in Conflict
War Front: Turning Point
WarRock
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
بازيهاي استراتژيك نسل اينده.اگه ميشه درباره اينها مطالبي بنويسين.
سام فیشر
طبق معمول ترکوندی داداشی
دمت گرم
از مکس پین هم خبری شد بگو
چشم صبح که از خواب پاشودی ،یه آبی به صورتت زدی ،بیا تو تاپیک تا برات قصه بگم.....
نه جدی صبح که بیای برات گذاشتم(ان شاا...)
میدونستی خیلی دوستت دارم مملی ....
باشه اگه خبری شد میگم. صبح بیا یه خبر توپ میذارم ....
یکی از دوستان گفته بود بازی Command & Conquer 3 Tiberium Wars رو براتون معرفی کنم. خوب شد یادم آوردی چون خودمم هم میخواستم معرفیش کنم که هی یادم میرفت. اتفاقا از اون بازیهایی که شخصا منتظرش هستم. همون طور که میدونید یه بازی استراتژیک همزمان است که شماره های قبلیش همه پرطرفدارن. تازه گفته میشه که ممکنه یه نسخه از این بازی برای X360 هم منتشر بشه! .ولی خب باید ببینیم در مقابل رقیب قدرتمندش (supreme commander) هم میتونه مقاومت بکنه یا نه(چند صفحه پیش معرفیش کردم) .بازی در آینده رخ میده واینبار جنگ بر سر منابع جدیدی است که هم خطرناک هستن و هم حیاط بخش. یه نوع کریستال هستن(مثل کریستال های بازی star craft) که همه به دنبال اونن. فکر نکنم خیلی مشتاق شنیدن داستانش باشید چون اصولا در بازیهای استراتژیِک همزمان،کمتر کسی به بخش داستانی میره و همه یکراس میرن سره نقشه ها ولی یکم دربارش میگم.یه شهاب سنگ میخوره به زمین که حاوی ماده عجیبه.این ماده به سرعت در زمین منتشر میشه و چون اثرات رادیو اکتیویته داره باعث سرطان و بیماریهای خطرناکی برای انسانها میشه ولی خب فایده هایی رو هم داره، از اونجایی که این ماده(Tiberium ) کانی های موجود در خاک رو در خودش ذخیره میکنه از نظر اقصادی بسیار ارزشمنده چون یک معدن غنی و روبه رشد به حساب میاد... .نقشه در این بازی از تنوع خوبی برخورداره و گرافیک بازی هم خوبه ،نمیگم عالیه ولی برای یه بازی استراتژِیک خیلی خوبه. البته عکسها یکم گرافیکشون پایین تر از دموهای بازیه که امیدوارم بازی نهایی از یه گرافیک تمیز و بدون اشکال بهرمند باشه.ولی تخریب پذیری محیط عالیه.توی دمو نشون میده هواپیماها به یه ساختمون موشک میزنن و به همون نسبت ضربه ،ساختمون هم ویران میشه.نسبت میزان شدت شلیک ها با میزان تخریب خوب رعایت شده .وسایل نقلیه زیاد و متنوعی توی این سری وجود داره و خیلی طول میکشه تا بازی براتون تکراری بشه(شایدم اصلا نشه).جلوه های نور لیزر ها خیلی طبیعی درومده و حرکت و انیمیشن وسایل نقلیه و سربازها هم خیلی خوبه.نبردها و درگیری ها خیلی جالبن ونفس گیر، ساختمون ها با شلیک های اشتباهی شما تخریب میشن از اونطرف رگبار و موشک های دشمن روی نیروهای شما جوری که اثرش روی زمین باقی میمونه و درختان میشکنن و تانک ها به طرز زیبایی منفجر میشن. گروهای بازی هم :GDI همون خوبا و NOD که دوباره توسط کین رهبری میشن. البته قراره که یه گروه بیگانه هم به بازی اظافه بشه که فعلا من چیزی درموردش نمیدونم. سازنده بازی EAلس آنجلس و ناشر بازی هم EA است و تاریخ انتشار هم در تاپیک خودش.... . اگه این معرفی رو کامل ندونستید بگید تا کامل ترش کنم پس تا بعد ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر چند خبر داغ باشید .....
Last edited by Sam Fisher 11; 12-01-2007 at 03:12.
وای خدایا دنیای بازی ها داره به کجا میره ! .خدایا ما رو تا عرضه این بازی توی این دنیا نگه دار ! و قیمیت PS3 را به جیب ما نزدیک بگردان .... آمین یا رب....
دعای بالا رو اگه از ته دلتون و با خلوص نیت بخونین حتما مستجاب میشه!.
شرکت خلاق و سازنده Indigo Prophecy حالا با یه بازی اعجاب آور و خلاقانه تر اومده.سازنده اصلی هم آقای دیوید کیج هست و ایتبار هدفش PS3 کنسول نسل بعدی sony است.یه بازی عجیب برای یه کنسول عجیب!. اسم بازی HEAVY RAIN یا باران سنگین نام داره و مثل دموش عجیب به نظر میرسه.
بریم سر دموی بازی. واقعا از این نفس گیر تر دمویی ندیدم. واقعا باید به استودیوی Quantic Dream خسته نباشید گفت. اطلاعات زیادی از این بازی در دست نیست و تنها یکی دو دمو از این بازی توسط این شرکت ارائه شده. در دموی پنج دقیقه ای که من دیدم همه چیز نوید یه بازی عالی و نوآور رو میداد. در ابتدا صدای روشن شدن دوربین میاد و بعد زن جوانی رو میبینیم که داره میاد توی اتاق. بعد یک نفر از پشت دوربین ازش میخواد تا بشینه روی صندلی .تازه اینجاست که میفهمیم میخواد تست بازیگری بده. اون خانم شروع میکنه به بازی و یکهو فضای پشت سرش تغییر میکنه و او رو درون یه آشپزخانه میبینیم.اون زن همچنان داره به بازی خودش ادامه میده و بدجوری میره توی حس تا اینکه یه اسلحه درمیاره و اون رو روی صورت خودش میگیره ،اینجاست که چشماش پر از اشک میشه و این اشک ها به زیبایی بر روی گونه هاش جاری میشه ،بعد در حالیکه همچنان حرف میزنه و چشماش پر از خشمه، اسلحه رو رو به ما(فیلمبردار) میگیره و انگار که دیگه میخواد شلیک بکنه!!!. دستاش هم مدام میلرزه و بعد به کارش خاتمه میده و همه چیز به حالت اول برمیگرده و دوباره او رو در اتاق سفید می بینیم. همه تصاویر از دوربین نمایش داده میشن. بعد اون خانم رو آروم میبینیم که ازش می خوان بره تا بعد خبرش کنن. واقعا طبیعی بازی کرد و حقش هست که قبول بشه !!.
این دمو تماما Real Time بوده و قراره گرافیک بازی کاملا همینجوری باشه.من که هنوز تو کفش هستم. حرکات و انیمیشن زنه کاملا طبیعیه ،تازه از اینا گذشته حرکات و حالات صورتش باورنکردنیه. .محیط که دیگه حرفی برای گفتن نذاشته و همه چیز عالی و طبیعیه. اصلا ضعفی در بافته دیده نمیشه و همه چیز تمیز و با کیفیت است.حتما عکس ها ودموی این بازی رو ببینید تا به اون چه که میگم پی ببرید. این بازی عنوان انحصاری PS3 خواهد بود و یک بازی ماجراجویی است. تا سال 2008 باید منتظر بمونید که البته بدم نیست تا اون موقع دیگه قیمت PS3 هم منطقی تر شده و میشه این تجربه ناب رو با چشمای خودمون ببینیم. مطمعن باشید این بازی تا اون موقع هم یک شاهکار باقی خواهد ماند و همه رو مثل همین حالا بهت زده میکنه مثل یک باران سهمگین همه حریفهاش رو میزنه کنار و میفرستتشون تو جوب!!!
برید به این لینک و ببینیدش :
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=16288
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه که هنوز هم سازندهها بازی ماجرایی درست می کنن خدا کنه مثل سایبریا باحال باشه . ولی اینطوری که شما تعریف کردی فکر نکنم سایبریا در مقابلش حرفی برای گفتن داشته باشه راستی الان تو این هوای سرد شمال سر صبح یاد بازی فارنهایت افتادم واقعا که بازی زیبایی بود یادش بخیر
با سلام به همگی
من میخوام بازیهای جدیدو تو سایتم بزارم ولی نمیدونم از کجا میشه معرفی هر بازی جدید که تو بازار میاد توضیحش رو پیدا کرد
ممنون میشم چند جا معرفی کنین که توضیح یا معرفی بازی جدیدو انجام داده باشه
تقریبا مثل توضیحی که p30world برای بازیاش میزاره
ممنون میشم
ممنونsam fisher 07 از خبرات.......من فقط منتظر یه خبرم اونم درباره نسخه جدید هیتمن.....
امیدوارم همینجا خبرشو بذاری.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)