آقا راس ميگه
منم دانلود كردم باز نشد
در آكروبات ريدر ارور 110 ميده
آقا راس ميگه
منم دانلود كردم باز نشد
در آكروبات ريدر ارور 110 ميده
این یکی رو امتحان کنید :
قبلی رو دانلود کردم و باز شد :? :? عجیبه والله :roll: :roll:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره تبدیل به پی دی اف کردم و آپلود کردم و میتونید از اینجا بگیرید :
دیگه فکرکنم یکیش سالم باشه :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا این لینک اخری که nbsfucker داده کار میکنه من دانلود کردم حالا هم میرم بخونم ببینم چی نوشته :P
نوشتی از winisoاستفاده کنید چرا مگه فرقش چیه نرو هم میتونه ایزو9660بسازه tz هم خودش میتونه تبدیل کنه که
چونکه هم با این نرم افزار آشنا بشن و هم تو کارهایی که این دوتا نرم افزاری که گفتی نمی تونن انجام بدن می تونی ازش استفاده کنی .
یه F1 بزنی همه چیز دستت می آد .
ولی فکر کنم همشو بلد باشی![]()
![]()
سلام دوست عزيز
اول از آموزشت متشكرم
بعد اين كه يه مشكلي هست
وقتي step 5 رو ميزنم اين ارور رو ميزن
CUE sheet error
اين هم Step5.log
TZ Copy Protection Step5 v1.5 (c)2002 By CopyDude - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Analyzing CUE sheet
CUE sheet error
File must be BINARY
Step5 could not be completed and was aborted
ورژن tz من 1.5.4 هست
فايل هايي كه ميخوهم قفل روشون بزارم فايل هاي jpg, htmهست
با تشكر
emandariush
عزیز فکر کنم ایمیج رو بصورت ASPI روی هارد ریختی باید اون رو با فرمت File بندازی - در WinISO اشتباه کردی . . .
دوباره از اول شروع کن :arrow:
سلام آقای NBS دستت درد نکنه از اموزشی که گذاشتی ولی من این برنامه رو زیاد قبول ندارم .
ولی آموزش حرف نداشت.
![]()
![]()
ایول - قفلش کپی میشه و قابل اعتماد نیست :arrow:
توی این تاپیک فقط نستا و nbsfucker و soda آدمن ها بقیه چی شما که حرفه ای هستید جواب سوال های این بد بخت ها رو که سوال می کنند بدید چون سوال هاشون سوال های منم هستن![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)