این زنگ خیلی خشگل کاش میشد یکی درستش کنه آخه یه دفهای تند میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این زنگ خیلی خشگل کاش میشد یکی درستش کنه آخه یه دفهای تند میشه
تپل جان شما يه جا معرفي كنيد كه دائمي باشه من همون جا آپلود ميكنم و لينكاي اولي درست ميكنم
شما بايد به موقع بگيريد وگرنه بعد 2-3 ماه پاك ميشن
خب اينم دو زنگ امروز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم دو زنگ امروز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اين هم براي فردا كه تعطيليه نميتونم بيام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين هم IS it love كه با اون يكي فرق ميكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم دو زنگ شنبه آخه ميرم ثبت نام دانشگاه نيستم.
اگه نظر بدين ممنون ميشماااااااااا
بالاخره دانشگاه ثبت نام شديم
ديگه من هر روز نميتونم براتون زنگ بذارم فعلا چنتا براتون ميزارم بعدا ميگم چه روزايي ميتونم بيام --درضمن تعداد دانلود خيلي كم خيليها!!!! اولاي اين تاپيك هر كدوم از زنگا 40 به بالا دان ميشدن!!!
Last edited by jooni; 25-09-2007 at 13:01.
راستي يه پيشنهاد دارم زنگها رو هفتگي ميكنم و همه رو تو يه فايل rar براتون ميزارم با حجم 3 مگ(خوب ديگه)-در ضمن هيچ وقت همچين فكري نكنيد من يه خروار زنگ تلمبار كردم و دونه دونه بهتون ميدم نه اصلا همچين فكري نكنيد
من هفته به هفته دارم 40 مگ 40 مگ دان ميكنم از توي اين 40 مگ 3-4 تا دونه خشگل پيدا ميشه و براتون ميذارم
اين جوري هم اگه پاك شد من راحت ترم كه دوباره آپ كنم
اين هم 7 تا زنگ به صورت دونه دونه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jooni; 25-09-2007 at 13:29.
اين هم همون 7 تا زنگ بالا تو يه فايل rar
3. مگابايت
من در اين تاپيك بستم بيخيال شدم .آخه همش9 نفر دانلود كردن!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)