این ورژن پیش نمایش (Pre) هست و توصیه نمیشه که دانلود کنید
این ورژن پیش نمایش (Pre) هست و توصیه نمیشه که دانلود کنید
Mozilla Firefox 3.5.6 English
win
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mac
linuxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mozilla Firefox 3.5.6 Farsi
win
mac
linux
Mozilla Firefox 3.6 Beta5 English
win
mac
linuxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mozilla Firefox 3.6 Beta5 Farsi
win
mac
linux
سلام دوستان
چندتا مشکل![]()
چند روزه وقتی من میخوامFire Fox رو باز کنم میگه وایسا تا دانلودهاش Install شه اما هر دفعه error میدهو میگه ناقص دانلود شده و این مرحله هر دفعه تکرار میشه....
![]()
میشه دانلود هاش رو از جای خاصی امجام داد یا Upgrade کرد ؟![]()
بعد از این error هر دفعه با Download Manager یه فایل رو میخواد دانلود کنه که من شاید تا به حال 100 بار دانش کردم چی کار کنم که دوباری نخواد دانش کنه .... میدونم برنامه اش ToolBar iهست
![]()
شما فايرفاكس رو آنيستال كن و از پست 132 ورژن جديد رو دوباره دان و نصب كن .چند روزه وقتی من میخوامFire Fox رو باز کنم میگه وایسا تا دانلودهاش Install شه اما هر دفعه error میده
اگه اين برنامه از افزونه هاي فايرفاكس باشه ميتوني در منوي Tools و شاخه Add ons برنامه رو پيدا كني و روش كليك كني و Unistall يا Disable كني .بعد از این error هر دفعه با Download Manager یه فایل رو میخواد دانلود کنه که من شاید تا به حال 100 بار دانش کردم چی کار کنم که دوباری نخواد دانش کنه .... میدونم برنامه اش ToolBar iهست
ما اومدیم اون مشکل رو حل کنیم بازم مشکل جدید پیش اومد![]()
دیگه Tab هایی که قبل از بستن برنامه رو صفحه بود رو Save نمیکنه!!! یعنی اگر برنامه رو بخوای دوباره Run کنی هیچ Tab یی نداری !!!
بهترين از سايت موريلا بگيريد ديگه
بر اساس اعلام سایت statcounter مرورگر Firefox 3.5 به عنوان پرطرفدارترین مرورگر وب در سطح جهان شناخته شد.
این سایت برای تحلیل میزان استفاده از مرورگرها از 3 میلیون وب سایت استفاده می کند.
با توجه به نمودار بالا نزدیک ترین رقیب Firefox مرورگر IE7 ـــه.
این آمار بر اساس ورژن مرورگر تنظیم شده. پرطرفدارترین مرورگر صرف نظر از ورژن هنوز هم مرور گر IE از شرکت مایکروسافته و حدودا 55 درصد کاربران اینترنت از این مرورگر استفاده می کنند.
Last edited by Yi Yi; 24-12-2009 at 14:14.
این نسخه فاینالش نیومده هنوز؟!
من يه مشكل پيدا كردم كه اين سايتو firefox خيلي از دور نشون ميده همه چيز كوچيك هست چشمام درد ميكنن و سر درد پيدا كردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)