تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 30 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 292

نام تاپيک: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط barton2500
    منظورت از این رجیستر چیه؟ همین کاریه که من کردم (شماره imei پشت گوشی رو میگیره و اونو در شبکه فعال می کنه) یا اینکه منظورت اینه که گوشی رو کلا تحویل میگیره و فلش میکنه؟
    البته یه نکته ای باید اضافه کنم. شما وقتی آپدیت می کنی شرکت سونی اریکسون فقط main frimwar گوشی شما رو آپدیت می کنه. اما file system گوشی تغییر نمی کنه. در نتیجه بر اثر آپدیت گوشی قاط میزنه. اگه این مشکل وجود نداشت، ما وقتی گوشی رو آپدیت می کردیم باید پیغامی شبیه پیغام گوشی های وارداتی (عدم پوشش شبکه) می داد. در صورتی که اینجور گوشی ها وقتی آپدیت میشن پیغام insert correct simcard میده .
    لطفا در مورد این نکته هم مهدی جان نظرت رو بگو .....
    والا منم دارم يواش يواش گيج ميشم ولي در مورد قسمت اول سوالت بايد خدمتت عرض كنم كه شماره سريالي كه زير باطري هست ثبت ميشه و گوشي رو فلش نميكنن يعني اگه قراره گوشي شما ثبت بشه شماره زير باطري هست چون هر گوشي يه سريال متفاوت با بقيه رو داره كه مخابرات همون رو ثبت ميكنه
    حالا اگه تو تهران هستي يه زحمت بكش برو دنبال اين قضيه و ته و توش رو در بيار و اينجا هم مطرح كن چون بقيه دوستان هم تو اين مورد خيلي گير دارن اميدوارم كه شما براش وقت بزاري
    خوشبختانه گوشي من رجيستر مخابراته وگرنه ميرفتم دنبالش و كاملا اين مورد رو سوال ميكردم با اينحال كه وقتم خيلي پره و خيلي سرم شلوغه
    با تشكر از شما دوست عزيز

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamed----
    این دوستمون که فرمودند که آیا گوشی رو خود مخابرات میگیره یانه ؟ آیا لازمه که گوشی رو ببریم؟
    در ضمن اونایی که سیم کارتشون کار میکنه با همون سریال دستی آیا اگه سریال خود گوشی رو بزنن توشبکه این گوشی دیگه آنتن نمیده؟
    بله لازمه كه گوشي رو با خودت ببري تا سريال زير باطري رو چك كنن
    چرا وقتي خود مخابرات سريال رو ثبت كنه ديگه هيچ مشكلي نداره و هميشه آنتن ميده

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط barton2500
    [I]
    میگم حالا نمیشه این تعمیرات موبایلی ها که موبایل تعمیر می کنند بشون بگیم آقا این سری لازم نکرده سریال دستی بش بدی همون بر اساس سریال اصل خودش رجیستر کنه. ما که سریال اصل گوشی رو به مخابرات دادیم. پس مشکلمون با مخابرات قاعدتا باید حل شده باشه. می مونه مشکل گوشی خودمون که با این کار شاید حل شه.
    يعني منظورت اينكه شماره زير باطري رو بگي برات تو گوشي با فلش بزارن ؟
    خوب اگه اينكارو بكني در صورتي گوشيت كار ميكنه كه همون شماره زير باطري تو مخابرات ثبت شده باشه كه مطمئنا ثبت نشده وگرنه با شماره داخل گوشي يكي بود

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    يعني منظورت اينكه شماره زير باطري رو بگي برات تو گوشي با فلش بزارن ؟
    خوب اگه اينكارو بكني در صورتي گوشيت كار ميكنه كه همون شماره زير باطري تو مخابرات ثبت شده باشه كه مطمئنا ثبت نشده وگرنه با شماره داخل گوشي يكي بود
    ببین مهدی مخابرات حله . ما (یعنی بعضی از برو بکس اینجا) با اینکه میدونستن شمارشون رجیستر نشده اما اومدن آینده نگری کردن شمارشون رو به مخابرات دادن رجیستر بشه. با این فرض که بعدش خودشون گوشی رو ببرن تعمیراتی ها فلش کنه. اما این دفعه با شماره imei یه بنده خدای دیگه رجیستر نکنه. بلکه با شماره خودشون که قراره مخابرات بازش کنه.
    حالا گرفتی نقشه از چه قراره ؟؟؟؟
    من رفتم مخابرات . اونا میگن ما فقط شماره ای که دادین رو رجیستر می کنیم. با فلش ملش و این حرفا کار نداریم.
    مخابراتیه که می گفت اگه شماره ها فرق داره باید برید از یارو با توجه به فاکتوری که دارین شکایت کنین.
    حالا من میخوام یه آدم دست و دلباز که این کلک رو امتحان کنه ببینیم جواب میده یا نه. حقیقتش من دسم خیلی تنگه. اگه یه 10 -15 پول داشتم حتما امتحان می کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من امروز گوشی رو با سریال خودش در مخابرات ثبت کردم اما با چه بدبختی
    چون گوشی داشت کار میکرد قبول نمیکردن و میگفتن که این گوشی داره کار میکنه. کلی هم با هاشون در گیر شدم (آخه مخابرات اصلا نگفته بود که گوشی رو هم بیارین) فکر کردم پس اینا که قبول نمیکنن بهتره که گوشی رو فلش کنم تا از کا بیاوفته تا اینا ببینن که کار نمیکنه تا ثبت کنن.گوشیرو بردم پیش یکی از دوستان و برام فلش کرد و سریالش برگشت به خود اصل گوشی و گوشی دیگه آنتن نمیداد و نمیشد باهاش تماس گرفت . بعد بردم به مخابرات و اونا سریال خودشو ثبت کردن و گفتند که تا آخر هفته گوشی درست میشه

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

چون گوشی داشت کار میکرد قبول نمیکردن و میگفتن که این گوشی داره کار میکنه. کلی هم با هاشون در گیر شدم (آخه مخابرات اصلا نگفته بود که گوشی رو هم بیارین) فکر کردم پس اینا که قبول نمیکنن بهتره که گوشی رو فلش کنم تا از کا بیاوفته تا اینا ببینن که کار نمیکنه تا ثبت کنن.گوشیرو بردم پیش یکی از دوستان و برام فلش کرد و سریالش برگشت به خود اصل گوشی و گوشی دیگه آنتن نمیداد و نمیشد باهاش تماس گرفت . بعد بردم به مخابرات و اونا سریال خودشو ثبت کردن و گفتند که تا آخر هفته گوشی درست میشه
    اگه راه افتاد و از این روش نتیجه گرفتی حتما حتما خبر بده . امیدوارم با خبر های خوش بیای !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

چون یکی از دوستام این کار رو کرده هنوز هزینه از من نگرفته . آخه من فقط کاری کردم که سریالش بر گرده نرم افزار جدید رو گذاشتم برای وقتی که گوشی از سمت مخابرات راه بیوفته
    گوشی الان این پیغام رو میده inactive sim اما کارهای دیگشو بجز تماس گزفتن و ارتباط انجام میده حتی آنتن هم داره اما این سریالو هنوز تو شبکه نمیشناسه
    حتما تمام نتایج رو میزارم براتون . چون تصمیم دارم آخرین فریم ور رو با آخرین سافتورها رو به گوشی بدم
    شاید هم یه جورایی خودم یه باکس خریدم و خودم این کارهارو کردم

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

حتما تمام نتایج رو میزارم براتون . چون تصمیم دارم آخرین فریم ور رو با آخرین سافتورها رو به گوشی بدم
    شاید هم یه جورایی خودم یه باکس خریدم و خودم این کارهارو کردم
    حامد جان با توضيحات خوبي كه دادي من به اين نتيجه رسيدم كه اگه گوشي قرار باشه تو مخابرات رجيستر بشه بايد سيم كارت فعال نباشه و پيغام inactive sim رو بده يعني حتي نبايد رجيستر دستي هم بشه كه در اينصورت باز كار ميكنه و مخابرات هم اونو قبول نميكنه , عجب مسخره بازي درآوردن ها
    راستي كجا رفتي؟ آيا اونجايي كه رفتي مركزي بود و حتما يه آدرس كامل ازش بزار
    شلوغ بود يا نه و آيا تاريخ 20 آبان كه گفته بودن آخرين روزش هست تمديد شده يا ديگه كاريش نميشه كرد ؟؟؟
    ممنون ميشم اگه جوابها رو بزاري و اينكه نتيجه كار خودت هم اينجا بگو
    لطف كردي حامد جان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من مرکز شماره 8 واقع در انتهای وحدت اسلامی رفتم که با اونجا من در گیر لفضی داشتم. هصلا اونجا هیچکس نبود من یه نفر بودم اما بعد از من یه نفر دیگه هم اومد.از تمدید هم فعلا خبری نیست .نتیجه کار گوشی رو هم بعد از اینکه مشگل inactive حل شد میزارم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

ممنون حامد جان پس منتظر ميمونيم تا ببينيم نتيجه چي ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •