صدرصد تو ایران هم میاد خوبشم میاد پول حرف اول و میزنه
مگر که از این وضعیت حال حاضر ایران بیشتر پول در بیارن به ایران سرویس ندن
صدرصد تو ایران هم میاد خوبشم میاد پول حرف اول و میزنه
مگر که از این وضعیت حال حاضر ایران بیشتر پول در بیارن به ایران سرویس ندن
دوست عزیز خوده شرکت گفته امکان استفاده مثلا کاربری که ثبت شده در عراق در ترکیه ، یا کویت در ایران و یا پاکستان در افغانستان و غیره نیست، تاجایی که میدونم در کشور ثبت شده قادر به جا به جایی هستند
تو بحث پرداخت اره هر کسی نسبت به درامد ک اون هدف تفریح خرج می کنه، در هر صورت اگر روزی در ایران کسب مجوز کردند و فعال شد اگر داری یا دارین خوبه بگیر ، اگر اگر اگر اگر فعال شد حتما فکر پرداخت هم می کنن حالا نماینده یا هر چیز دیگه
Last edited by AVAVA; 06-03-2022 at 21:50.
بله در صورتی که بیاد با وزارت ارتباطات قرارداد ببنده و قوانین ایران رو رعایت کنه اره میتونه ، شما ممکنه بگی قانون تو ایران کیلو چنده اما قواعد بین اللمل اینطور عمل و برداشت نمی کنه![]()
تاچند سال پیش باور نمیکردیم که گوگل پیدا بشه و کلی اطلاعات را مجانی در اختیار کاربران قرار بده و یک ایرانی بدبخت هم بتونه آخرین عکسی که کاوشگر ناسا از صحابی خرچنگ گرفته را همزمان با سایر مردم خوشبخت ببینه. ولی حالا واقع شده آنهم کاملا مجانی میتوانی مقاله بنویسی و با گوگل ترانسلیت به هر زبانی دوست داری ترجمه اش بکنی و بفرستی آن سر دنیا آنهم مجانی. چه کسی باور میکرد؟ میگن گوگل کلی پول در میاره نوش جانش. بما فقیر بیچاره ها هم خیرش میرسه. مجسم کنید اگر این اینترنت را در پاکستان اختراع میکردن. یک قطره هم مجانی به برادران مسلمان نمیداد.
حالا اخی و اخوات دور نیست که اینترنت وای فای مجانی در سراسر کره زمین فراهم بشه و یک تو دهنی به ISP های وطنی بزنه که خون ملت را مکیدن و پول کلان از مردم بدبخت گرفتن که انشاالله اگه خدا خواست یک باریکه اینترنت را با صد منت فراهم کنند.
اولا بدبخت و خوشبخت ربطی به ملیت نداره که میگی ایرانی بدبخت و مردم جهان خوشبخت!
دوما کی رو دیدی با مترجم ماشینی مقاله اش رو ترحمه کنه؟
سوما خوده ایلان ماسک گفته استفاده از این خدمات رایگان نیست!
چهارما اون گوگل خدمات اصلیش رو به ایرانی ها ارائه نمی کنه!
دوست من اینکه ما فقیر و محروم شدیم از ماست که برماست.
شما همین دوست اهوازی ما رو ببین چقدر محروم شده. اصلا اهواز رو ببین برو خدا رو شکر کن، ساکن اهواز و آبادان و خرمشهر که نیستی.
تصاویر این 3 شهر قبل و بعد از انقلابشون را مقایسه کن. هوا زمین رودخانه و نهر ..............شادی و رنگ زندگی مردم. حتی رنگ و تصویر و کیفیت عکسهای قبلشون هم با الان فرق داره.
بیچاره بزودی جیره ناهارشون رو هم قطع می کنند.
علت لاغر شدن من هم معلموم شد. احتمالا متاستاز کردم. از پایین تنه رسیده به همه جام.
دیروز داشتم گل و بلبل را آب میدادم دیدم عه چقدر لاغر شدم !
حالا این حدس من ببینید چقدر میگیره ..
امروز دوم اردوبهشت یک هزار و چهارصد/.
دوست من
من قصد جسارت ندارم
اگر هم در گذشته جسارتی بوده واقعا شرمنده ام
اما میشه بگی جکومتی که بر پایه ایدئولوژی خود بندری ها بنا شده آیا اگه مردم ش هنوز بدبختن بی عرضگی خودشون نیست
خودشون میگن ایدئولوژی ما بندری هست نه تبریزی
جنگ اوکراین را ولش کن
خبرهای شعف برانگیزی در راهه ...
قبل از انقلاب هم مالی نبودن ، براشون باشگاه تنیس ساختن ، کلیسا ساختن ، اونا هم زدن سینما رکس را سوزوندن
....
والا حرف شما هم درست است. حرف من هم با جمله از ماست که برماست شروع شد. بله متاسفانه اینها نمیدونم دنبال چی بودند ماوراطبیعه مذهبی یا غیره ولی بله همینها بودند که خودشان سینما رکس و بسیاری از ساختمانهای زیبا و خوب آن زمان را منهدم (واقعا آدم این موضوعات میبینه حس تنفر بش دست میده) کردند.
این خودش نشان از ذات هست اما من همچنان جمع نمیبندم آدمی اشتباه میکنه و از اشتباهات درس عبرت و تجربه میگیره من هنوز خیلی از بندری ها را میبینم که مانند این دوستمون نیستند.
محروم بودن یا نبودن به تلاش ادم هاست البته منکر برخی موارد نیستم! ولی من محروم نیستم، تو کلاه خودت رو بگیر باد نبره
اره بایدم این طور بگی، زمان جنگ این استان ویران شد شهر های غربی داغون شدن! اره بایدم بگی خداروشکر کن انجا زندگی نمیکنی!
راستی کارای مهاجرتم داره جلو میره!![]()
Last edited by AVAVA; 07-03-2022 at 14:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)