تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 18 اولاول ... 4101112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 173

نام تاپيک: علت اختلال، کاهش سرعت و افت کیفیت اینترنت مشخص شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

صدرصد تو ایران هم میاد خوبشم میاد پول حرف اول و میزنه
    مگر که از این وضعیت حال حاضر ایران بیشتر پول در بیارن به ایران سرویس ندن

2. 2 کاربر از esiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقا خيلي هم دلم خوشه
    بعدش/قرار نيستش كه كل ايرانو يا افغانستان يا پاكستان رو كه پوشش بده خب نده/به ج.هنم/ديگه تو تركيه خبرهايي هستش كه مي خواد اين كارو بكنه ولي زمانش رو نمي دونم به نفع شهرهاي مرزي هستش كه مي تونن در يافت كنن مثلا اذر بايجانغربي يا كرمانشاه
    مثلا يه روزي مثلا كشور هاي عرب خليج فارس خواستند مثل قطر /اون وقت به خوزستان هم هستش/
    بعدش يكي مي خواد نسبت به كاريا تفريح و.... مي خوادش /توانش هم داشته به كسي ربطي نداره/
    حالا ببينيم چي مي شه خدا كريمه/تو اكراين فرج حاصل شد.
    دوست عزیز خوده شرکت گفته امکان استفاده مثلا کاربری که ثبت شده در عراق در ترکیه ، یا کویت در ایران و یا پاکستان در افغانستان و غیره نیست، تاجایی که میدونم در کشور ثبت شده قادر به جا به جایی هستند
    تو بحث پرداخت اره هر کسی نسبت به درامد ک اون هدف تفریح خرج می کنه، در هر صورت اگر روزی در ایران کسب مجوز کردند و فعال شد اگر داری یا دارین خوبه بگیر ، اگر اگر اگر اگر فعال شد حتما فکر پرداخت هم می کنن حالا نماینده یا هر چیز دیگه
    Last edited by AVAVA; 06-03-2022 at 21:50.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

صدرصد تو ایران هم میاد خوبشم میاد پول حرف اول و میزنه
    مگر که از این وضعیت حال حاضر ایران بیشتر پول در بیارن به ایران سرویس ندن
    بله در صورتی که بیاد با وزارت ارتباطات قرارداد ببنده و قوانین ایران رو رعایت کنه اره میتونه ، شما ممکنه بگی قانون تو ایران کیلو چنده اما قواعد بین اللمل اینطور عمل و برداشت نمی کنه‌

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاچند سال پیش باور نمیکردیم که گوگل پیدا بشه و کلی اطلاعات را مجانی در اختیار کاربران قرار بده و یک ایرانی بدبخت هم بتونه آخرین عکسی که کاوشگر ناسا از صحابی خرچنگ گرفته را همزمان با سایر مردم خوشبخت ببینه. ولی حالا واقع شده آنهم کاملا مجانی میتوانی مقاله بنویسی و با گوگل ترانسلیت به هر زبانی دوست داری ترجمه اش بکنی و بفرستی آن سر دنیا آنهم مجانی. چه کسی باور میکرد؟ میگن گوگل کلی پول در میاره نوش جانش. بما فقیر بیچاره ها هم خیرش میرسه. مجسم کنید اگر این اینترنت را در پاکستان اختراع میکردن. یک قطره هم مجانی به برادران مسلمان نمیداد.
    حالا اخی و اخوات دور نیست که اینترنت وای فای مجانی در سراسر کره زمین فراهم بشه و یک تو دهنی به ISP های وطنی بزنه که خون ملت را مکیدن و پول کلان از مردم بدبخت گرفتن که انشاالله اگه خدا خواست یک باریکه اینترنت را با صد منت فراهم کنند.

6. این کاربر از دخو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تاچند سال پیش باور نمیکردیم که گوگل پیدا بشه و کلی اطلاعات را مجانی در اختیار کاربران قرار بده و یک ایرانی بدبخت هم بتونه آخرین عکسی که کاوشگر ناسا از صحابی خرچنگ گرفته را همزمان با سایر مردم خوشبخت ببینه. ولی حالا واقع شده آنهم کاملا مجانی میتوانی مقاله بنویسی و با گوگل ترانسلیت به هر زبانی دوست داری ترجمه اش بکنی و بفرستی آن سر دنیا آنهم مجانی. چه کسی باور میکرد؟ میگن گوگل کلی پول در میاره نوش جانش. بما فقیر بیچاره ها هم خیرش میرسه. مجسم کنید اگر این اینترنت را در پاکستان اختراع میکردن. یک قطره هم مجانی به برادران مسلمان نمیداد.
    حالا اخی و اخوات دور نیست که اینترنت وای فای مجانی در سراسر کره زمین فراهم بشه و یک تو دهنی به ISP های وطنی بزنه که خون ملت را مکیدن و پول کلان از مردم بدبخت گرفتن که انشاالله اگه خدا خواست یک باریکه اینترنت را با صد منت فراهم کنند.
    اولا بدبخت و خوشبخت ربطی به ملیت نداره که میگی ایرانی بدبخت و مردم جهان خوشبخت!
    دوما کی رو دیدی با مترجم‌ ماشینی مقاله اش رو ترحمه کنه؟
    سوما خوده ایلان ماسک گفته استفاده از این خدمات رایگان نیست!
    چهارما اون گوگل خدمات اصلیش رو به ایرانی ها ارائه نمی کنه!

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوست من اینکه ما فقیر و محروم شدیم از ماست که برماست.

شما همین دوست اهوازی ما رو ببین چقدر محروم شده. اصلا اهواز رو ببین برو خدا رو شکر کن، ساکن اهواز و آبادان و خرمشهر که نیستی.

تصاویر این 3 شهر قبل و بعد از انقلابشون را مقایسه کن. هوا زمین رودخانه و نهر ..............شادی و رنگ زندگی مردم. حتی رنگ و تصویر و کیفیت عکسهای قبلشون هم با الان فرق داره.

بیچاره بزودی جیره ناهارشون رو هم قطع می کنند.

9. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

علت لاغر شدن من هم معلموم شد. احتمالا متاستاز کردم. از پایین تنه رسیده به همه جام.
    دیروز داشتم گل و بلبل را آب میدادم دیدم عه چقدر لاغر شدم !
    حالا این حدس من ببینید چقدر میگیره ..
    امروز دوم اردوبهشت یک هزار و چهارصد/.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

شما همین دوست اهوازی ما رو ببین چقدر محروم شده. اصلا اهواز رو ببین برو خدا رو شکر کن، ساکن اهواز و آبادان و خرمشهر که نیستی.

تصاویر این 3 شهر قبل و بعد از انقلابشون را مقایسه کن. هوا زمین رودخانه و نهر ..............شادی و رنگ زندگی مردم. حتی رنگ و تصویر و کیفیت عکسهای قبلشون هم با الان فرق داره.

دوست من

من قصد جسارت ندارم
    اگر هم در گذشته جسارتی بوده واقعا شرمنده ام

اما میشه بگی جکومتی که بر پایه ایدئولوژی خود بندری ها بنا شده آیا اگه مردم ش هنوز بدبختن بی عرضگی خودشون نیست
    خودشون میگن ایدئولوژی ما بندری هست نه تبریزی

جنگ اوکراین را ولش کن
    خبرهای شعف برانگیزی در راهه ...
    قبل از انقلاب هم مالی نبودن ، براشون باشگاه تنیس ساختن ، کلیسا ساختن ، اونا هم زدن سینما رکس را سوزوندن

....

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوست من

من قصد جسارت ندارم
    اگر هم در گذشته جسارتی بوده واقعا شرمنده ام

اما میشه بگی جکومتی که بر پایه ایدئولوژی خود بندری ها بنا شده آیا اگه مردم ش هنوز بدبختن بی عرضگی خودشون نیست
    خودشون میگن ایدئولوژی ما بندری هست نه تبریزی

جنگ اوکراین را ولش کن
    خبرهای شعف برانگیزی در راهه ...
    قبل از انقلاب هم مالی نبودن ، براشون باشگاه تنیس ساختن ، کلیسا ساختن ، اونا هم زدن سینما رکس را سوزوندن

....
    والا حرف شما هم درست است. حرف من هم با جمله از ماست که برماست شروع شد. بله متاسفانه اینها نمیدونم دنبال چی بودند ماوراطبیعه مذهبی یا غیره ولی بله همینها بودند که خودشان سینما رکس و بسیاری از ساختمانهای زیبا و خوب آن زمان را منهدم (واقعا آدم این موضوعات میبینه حس تنفر بش دست میده) کردند.

این خودش نشان از ذات هست اما من همچنان جمع نمیبندم آدمی اشتباه میکنه و از اشتباهات درس عبرت و تجربه میگیره من هنوز خیلی از بندری ها را میبینم که مانند این دوستمون نیستند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

محروم بودن یا نبودن به تلاش ادم هاست‌ البته منکر برخی موارد نیستم! ولی من محروم نیستم، تو کلاه خودت رو بگیر باد نبره
    اره بایدم‌ این طور بگی، زمان جنگ این استان ویران شد شهر های غربی داغون شدن! اره بایدم بگی خداروشکر کن انجا زندگی نمیکنی!
    راستی کارای مهاجرتم داره جلو میره!
    Last edited by AVAVA; 07-03-2022 at 14:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •