چه زود گذشت...
رئال مادرید
لیورپول
چه زود گذشت...
تازه ترین فهرست با ارزش ترین بازیکنان جهان
1 - هری کین 201 میلیون یورو
2 - نیمار 195 میلیون یورو
3 - کیلین ام باپه 186 میلیون یورو
4 - لیونل مسی
5 - محمد صلاح
6 - دله الی
7 - کوین ده بروینه
8 - آنتوان گریزمن
9 - پائولو دیبالا
10 - روملو لوکاکو
CIES Football Observatory
رئال فن ها اون پایین بعد از شماره 20 میتونید آقای شش قدم رو پیدا کنید. تقصیر خودش نیست، نیمه نهایی و فینال یکی مثل الیور نبود پنالتی بگیره تا خودی نشون بده![]()
یک جلسه محرومیت اضافه برای گواردیولا در چمپیونز لیگ
در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونز لیگ، بعد از اینکه داور اسپانیایی بازی، متیو لاهوز، گل درست لروی سانه را مردود اعلام کرد، با واکنش شدید گواردیولا بعد از سوت پایان نیمه اول روبرو شد.
گواردیولا به دلیل این اعتراض از کنار زمین اخراج شد و اکنون یوفا یک جلسه محرومیت اضافه هم برای او در نظر گرفته و به این ترتیب، او در دو دیدار ابتدایی سیتی در رقابت های فصل آینده چمپیونز لیگ نمی تواند روی نیمکت تیمش بنشید.
همچنین یوفا باشگاه لیورپول را به دلیل رفتار هواداران در مرحله یک چهارم نهایی و نیمه دوم، در مجموع با جریمه 29 هزار یورویی روبرو کرد. یکی از دلایل این تصمیم، آسیب زدن طرفداران باشگاه مرسی ساید به اتوبوس باشگاه منچسترسیتی بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا وکیلی از خود شما میپرسم واقعا به نظرت هری کین ارزشش بالاتر از نیماره؟؟
داداش دیگه بقیشو نگم بهتره.اخه تعصب تا کجا
تیم پزشکی بیمارستان Massachusetts General در آمریکا تایید کرد کریوس دروازبان لیورپول در حین بازی مقابل رئال به خاطر ضربه ای که به سرش وارد شد، دچار صدمه مغزی (Concussion) شد.
از عوارض Concussion هم از دست دادن حواس، تعادل و رفلکس ها، تار شدن دید، همه چیز رو 2 تا 2 تا دیدن و ندیدن اشیاء است.
گل اول رئال دقیقا 3 دقیقه بعد از ضربه راموس به صورت کاریوس زده شد به شکلی که همه یادمونه. گل سوم رئال هم همینطور.
فیلمش رو هم قبلا در تاپیک گذاشتیم.
گرچه ما هم می دونیم همه اینها اتفاقی بوده و اصلا عمدی در کار نبوده و راموس آرنجش اونجا هیچ کاری نمی کرده و اصلا برخوردش با دروازبان وقتی توپ چندین متر اونطرف تر هست یه روال طبیعی فوتباله و توی هر بازی ده ها بار اتفاق می افته. شایدم قصد احوال پرسی داشته![]()
جزپیات خبر رو میذارید؟تیم پزشکی بیمارستان Massachusetts General در آمریکا تایید کرد کریوس دروازبان لیورپول در حین بازی مقابل رئال به خاطر ضربه ای که به سرش وارد شد، دچار صدمه مغزی (Concussion) شد.
چطور بعد حدود دو هفته گذشتن از بازی یه همچین چیزی رو میشه تایید کرد؟
لینک خبر رو گذاشتم. این هم خود سایت بیمارستان:
تست ها قبلا انجام شده، الان نتیجه رو اعلام کردن به عموم. حتی یک هفته بعد از بازی هم مشکل visual spatial dysfunction رو در بیمارستان داشته. این مشکلیه که باعث میشه شخص نتونه محل درست چیزهایی که می بینه رو تشخیص بده.
داداش ببخشید ولی جا داره یه نکته ریز رو یاداوری کنم.همین جناب کاریوس تو بازی رفت با رم ودر حالی که در سلامت کامل بود شوتی شبیه به شوت بیل روکه توسط بازیکن رم نواخته شد و اتفاقا شباهت زیادی هم به ضربه بیل داشت به مضحکترین شکل ممکن عکس للعکل نشون داد و با خوش شانسی محض توپ به تیر افقی برخورد کرد.فکر کنم منظورمورسوندم.موفق باشید
یه آفرین بگیم به راموس. با اینکه اصلا نمیدید کاریوس کجا هست و چیکار داره میکنه، اینجور ضربه حرفهای ضد؟
بعضی بازیکنا رو جوری میزنن که یه بیناییشون رو موقتی از دست میدن، اما به باز ادامه میدن و حتی گل میزنن.
بعضیها هم ضعف خودشون رو گردن یه برخورد غیرعمد میندازن. البته ندیدم کاریوس بعد بازی گفته باشی من توپ رو دوتا میدیدم، یا احساس کردم بنزما ۵ متر با من فاصله داره...
خب بعد از احترام به سن بالای بوفون
احترام به پدر ( هاینکس )
داور
شانس
گل به خودی
سوتی دروازه بان
و ......
حالا نوبت دکل جدیده ( بیمارستان Massachusetts General )
همینجوری ادامه پیدا کنه از رفتگرای محل و لبو فروشای کیو ( Kiev ) هم پست میزارن که آره ما در جریانیم اتفاقاتی قبل بازی در جریان بوده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)