بهترین بازیکن دنیا وقتی خبری از پنالتی نباشه: مقایسه با دو دروازه بان!ولی افسوس . پنالتی هم نشد ببینیمش ...![]()
البته از حق نگذریم دو تا حرکت زد. یکی شوتش که از خط اوت رفت بیرون و یکی این که مثل دایو هاش اعتقاد داشت اتفاق نیوفتاده
![]()
بهترین بازیکن دنیا وقتی خبری از پنالتی نباشه: مقایسه با دو دروازه بان!ولی افسوس . پنالتی هم نشد ببینیمش ...![]()
البته از حق نگذریم دو تا حرکت زد. یکی شوتش که از خط اوت رفت بیرون و یکی این که مثل دایو هاش اعتقاد داشت اتفاق نیوفتاده
![]()
جالبه
این تیم بایرن که اینقدر از عالی بودنش بعد آنجلوتی و همراه با هاینکس میگن واقعا همین بود ؟؟
حالا درسته مصدوم داشتن
ولی تا این حد ؟؟؟؟ اونم جلو رئال نصف و نیمه !! ( خود مدافع بایرن از ضعف رئال گفته !! ))
عملا میشه گفت هیج تیم خوبی نه در آلمان و نه در اروپا جلوی بایرن قرار نگرفت و اولین آزمون هاینکس همین رئال بود
قبل رئال هم سویا جلوی بایرن قرار گرفت که با گل به خودی تو زمین حریف بازی باخته رو رو بردن !
جالبیش هم اینجاست رئال دیشب واقعا یک سوم اون رئالی که جلوی یووه تو بازی رفت قرار گرفت نبود
زیدان که عملا اومده بود فقط بازی رو کنترل کنه و علاقه ای به حمله نداشت
از اون طرف هم رئال اون تیم چمپیونز نبود !
قرعه های قبلی بایرن بشینکتاش و سویا بودن
که خب از اسمشون پیداست چه حریفان قدری هستن !
باید دید زیدان واسه بازی برگشت چه برنامه ای داره - اگه بخوان بازم اینقدر ضعیف عمل کنن با یه سورپرایز حذف میشن
واقعا دیشب رئال ضعیف و دور از انتظار ظاهر شد.انگار برا پیک نیک رفته بودن المان
نتیجه با خوش شانسی محص حاصل شد.ولی اگر قرار باشه بازی برگشتم به همین شکل بازی کنیم همون بهتر که حذف شبم.هنوزم دلیل این همه بد بازی کردن تیمو نمیتونم درک کنم
بعد از دریافت تهدیدها به خاطر پنالتی جنجالی
سکوت داور دیدار رئال-یووه شکست
مایکل الیور، داور انگلیسی، که دیدار برگشت تیم های رئال مادرید و یوونتوس در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان را سوت زد، برای اولین بار در مورد اتفاقات آن دیدار و تبعات آن صحبت کرد. الیور که به عنوان یکی از آینده دارترین داوران فوتبال انگلیس شناخته می شود و در چند فصل اخیر دیدارهای مهمی را در فوتبال این کشور سوت زده، قضاوت دیدار برگشت رئال مادرید و یوونتوس در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان را برعهده داشت.
یوونتوسی ها که دیدار رفت را با نتیجه 3-0 واگذار کرده بودند، توانسته بودند در سانتیاگو برنابئو سه بار دروازه رئال را باز کنند و با این نتیجه بازی به وقت های اضافه کشیده می شد. اما در آخرین ثانیه از وقت های قانونی، مایکل الیور یک پنالتی بحث برانگیز برای رئال اعلام کرد که توسط کریس رونالدو تبدیل به گل شد و رئال علی رغم شکست 3-1، به نیمه نهایی صعود کرد.
ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که بعضی باشگاهها مدام خرجهای نجومی میکنند:
پاس گل و گل دوم رئال --> آسنسیو + وازکز = ۵ میلیون یورو.
اتهامات سرمربی بایرن به رئال مادرید
یوپ هاینکس، سرمربی آلمانی بایرن مونیخ ابراز امیدواری کرد تصمیمات داوری در بازی فردا شب تاثیر نداشته باشد و این موضوع را در قهرمانی اخیر رئال مادرید دخیل دانست.
شرایط داوری: "امیدوارم همه چیز خوب پیش رفته و این بازیکنان باشند که اتفاقات را رقم می زنند نه تصمیمات داوری. رئال مادرید عادت کرده لیگ قهرمانان را فتح کند و شما برای رسیدن به این هدف باید استعداد، بازیکنان بسیار خوبی داشته و همچنین در زمان های خاص شانس و داور .....
دیدار برابر رئال مادرید: "مهم نیست ما اخیرا چند بار مغلوب رئال مادرید شده ایم چون من سرمربی بایرن نبوده ام. فقط داستان دیگری در راه است و من می دانم که بازی دشواری برای هر 2 تیم پیش رو است و فضای استادیوم حریف نیز سخت خواهد بود اما من بازیکنانی باتجربه در اختیار دارم که بیش از این در بازی های بزرگ عملکرد خوبی داشته اند و هدف ما راهیابی به فینال خواهد بود.
در بازی رفت رئال مادرید از 3 موقعیت خود به 2 گل رسید و ما باید نسبت به بازی رفت بهتر از موقعیت های خود استفاده کنیم.
در بازی رفت هم نکات مثبت و هم نکاتی منفی وجود داشت و من تغییراتی ایجاد خواهم کرد تا اشتباهات به حداقل برسد. ما در این فصل بارها گل های زیادی زده ایم و باید این اتفاق تکرار شود."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدار برابر رئال مادرید: "مهم نیست ما اخیرا چند بار مغلوب رئال مادرید شده ایم چون من سرمربی بایرن نبوده ام.
حاجی یه جوری میگه قبلا باختیم من نبودم انگار هروقت بودی همه جاما رو درو کردی !!
کلا 2 تا چمپیونز داری یکی با همین بایرن 2013 یکی هم با رئال ! ( همون 2013 هم با پنالتی رئال رو حذف کردید نه تحقیر حریف )
قبل همون 2013 هم یه 2 3 سالی زیر دورتموند بودید واسه قهرمانی المان
نمیدونم چرا ملت به این مرحله میرسن جو میگیرتشون ( اون از بوفون و کلینی اینم از این !! ))
اینجور قیافه ها رو کسی مثل فرگوسن و .... میگیرن که هرجا بودن درو کردن !! و هرکی حرف زد تا خرخره چپوندن تو دروازه حریف
داستان تکراری
رئال مادرید بایرن مونیخ نیمه اول
اتفاقات و داوری کاملا بازی برای رئال دراورد.
بایرن واقعا فوق العاده بود امشب و خیلی بدشانس بودن
جفت بازی رفت و برگشت امسال بایرن با رئال در صدر بازیهای کثیف سی ال هست. اون از سال پیش این از امسال.
نکبت داوری سراسر این دو بازی رو گرفته بود
در مجموع دو بازی حداقل سه پنالتی گرفته نشد..
آخر بازی هم کلا انگار بازی بایرن با العین رو میدیدم ولی بازم داور کلا 5 دقیقه گرفت..
خلاصه این برد رو به داور بازی تبریک میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)