دقیقا ولی بازم نصف هم باشه قیمت هاش مناسبه دوست عزیز قیمت رو خودت حساب کن ببین هر گیگ چند در می اد مثلا سرویس 16 مگ با 150 گیگ چقدر میشه
دقیقا ولی بازم نصف هم باشه قیمت هاش مناسبه دوست عزیز قیمت رو خودت حساب کن ببین هر گیگ چند در می اد مثلا سرویس 16 مگ با 150 گیگ چقدر میشه
لینک ؟ آدرس سایت؟
این که حرکتشون مثبت بوده شکی نیست
ولی در عمل هیچ تفاوتی نمیکنه دقیقن همون کیفیت قبل برقراره
وقتی قرار باشه ماهی 80 هزارتومن برای سرعت 16 مگ بدی گرونه چون الان با ماهی 15 هزارتومن سرویس 16 مگ دارم با دانلود شبانه شبی هم 3 یا 4 گیگ دانلود میتونم انجام بدم میشه یعنی با 15 هزارتومن سرویس 16 مگ با ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم حالا به نظرت کدومش مناسب هست ماهی 15 هزارتومن یا ماهی 80 هزارتومن
چطوری می گی گرون تره الان80000 تومان رو تقسیم بر150 کنید هر کیک متوسط میشه533 تومان برای هر گیگ من متوجه نمی شم هر جوری هم در نظر بگیریم بازم خوبه بعدشم شما شبانه رو چیکاری داری به سرویس جدید ... نظر شما محترم ولی با این اوضاع از نظر حجم فروخته شده قیمت مناسبه
با سرویس فعلیم هر گیگی 150 تومن برای من هزینه داشت (100 گیگ تقسیم بر 15 هزارتومن)
برای کسایی ک کل استفادشون روزانس مسلمه بهتر شده ولی کسایی ک دانلود داشتن هر چند کم ب ضررشون شده
قطعا سرویسی که خریداری کردید برای کل روز مصرف نمی شه شما بعدشم همه فکرشون دانلود نیس مثلا من خودم روزی نهایت 1.2 گیگ مصرف دارم برام هم مهم نیس فلان فیلم جدید و فلان سریال و هر چیز دیگه هر کسی بر حسب نیازش چیزی رو خریداری می کنه اما هنوز زوده که بخوایم این بحث رو ادامه بدیم چون این طرح تازه داره شروع میشه و شاید تا یه سال دیگه هزار طرح مختلف بیاد که نیاز هر کاربر رو بر طرف کنه پس فعلا با سرویس ات بساز خدا بزرگه
من که فقط مخابرات میتونم بگیرم ! چون رو فیبرم
الان سرویس فعلی من 24 گیگ حجم و سرعت 8 مگابیت و حجم اضافه گیگی 1000 تومنه میشه ماهی 25 تومن
با این طرح جدید میتونم با همون قیمت، 2 مگابیت بگیرم و 20 گیگ حجم 25 تومن !
در واقع تو این حالت اینترنت قطع نمیشه ولی 4 گیگ از حجمم کم شده !
لااقل برا من یکی که هیچ تفاوتی نکرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)