تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 58 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این حجمی که زده به شرط اینه کلا فقط از ترافیک داخلی استفاده کنی اگه از ترافیک خارجی استفاده کنی حجمت نصف اینه
    دقیقا ولی بازم نصف هم باشه قیمت هاش مناسبه دوست عزیز قیمت رو خودت حساب کن ببین هر گیگ چند در می اد مثلا سرویس 16 مگ با 150 گیگ چقدر میشه

2. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آخرین تعرفه اعلام شده مخابرات
    کپی های وب
    لینک ؟ آدرس سایت؟

5. این کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

برای شکایت از سرعت به سازمان تنظیم با دانلودمنیجر کاری ندارن. از لینک زیر باید وارد بشید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در گذشته شرکتها تست سرعت رو انجام می دادید یا حتی با دانلود منیجر با خود شرکت تست میکردید بعدش تازه میگفتن همون سرعت رو تقسیم بر هشت بکن اگه کمتر شد حق اعتراض داری!!

الان دست کم این تقسیم بر هشت کردن سرعت اسمی برای حق اعتراض برداشته شده!

خب الا این نبود بهتر بود؟ خب اگه بده بریم صفحه وزیر بنویسیم تضمین سرعت رو نمیخواد بدن...
    این که حرکتشون مثبت بوده شکی نیست
    ولی در عمل هیچ تفاوتی نمیکنه دقیقن همون کیفیت قبل برقراره

7. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دقیقا ولی بازم نصف هم باشه قیمت هاش مناسبه دوست عزیز قیمت رو خودت حساب کن ببین هر گیگ چند در می اد مثلا سرویس 16 مگ با 150 گیگ چقدر میشه
    وقتی قرار باشه ماهی 80 هزارتومن برای سرعت 16 مگ بدی گرونه چون الان با ماهی 15 هزارتومن سرویس 16 مگ دارم با دانلود شبانه شبی هم 3 یا 4 گیگ دانلود میتونم انجام بدم میشه یعنی با 15 هزارتومن سرویس 16 مگ با ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم حالا به نظرت کدومش مناسب هست ماهی 15 هزارتومن یا ماهی 80 هزارتومن

9. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

وقتی قرار باشه ماهی 80 هزارتومن برای سرعت 16 مگ بدی گرونه چون الان با ماهی 15 هزارتومن سرویس 16 مگ دارم با دانلود شبانه شبی هم 3 یا 4 گیگ دانلود میتونم انجام بدم میشه یعنی با 15 هزارتومن سرویس 16 مگ با ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم حالا به نظرت کدومش مناسب هست ماهی 10 هزارتومن یا ماهی 80 هزارتومن
    چطوری می گی گرون تره الان80000 تومان رو تقسیم بر150 کنید هر کیک متوسط میشه533 تومان برای هر گیگ من متوجه نمی شم هر جوری هم در نظر بگیریم بازم خوبه بعدشم شما شبانه رو چیکاری داری به سرویس جدید ... نظر شما محترم ولی با این اوضاع از نظر حجم فروخته شده قیمت مناسبه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چطوری می گی گرون تره الان80000 تومان رو تقسیم بر150 کنید هر کیک متوسط میشه533 تومان برای هر گیگ من متوجه نمی شم هر جوری هم در نظر بگیریم بازم خوبه بعدشم شما شبانه رو چیکاری داری به سرویس جدید ... نظر شما محترم ولی با این اوضاع از نظر حجم فروخته شده قیمت مناسبه
    با سرویس فعلیم هر گیگی 150 تومن برای من هزینه داشت (100 گیگ تقسیم بر 15 هزارتومن)

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

برای کسایی ک کل استفادشون روزانس مسلمه بهتر شده ولی کسایی ک دانلود داشتن هر چند کم ب ضررشون شده

13. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سرویس فعلیم هر گیگی 150 تومن برای من هزینه داشت (100 گیگ تقسیم بر 15 هزارتومن)
    قطعا سرویسی که خریداری کردید برای کل روز مصرف نمی شه شما بعدشم همه فکرشون دانلود نیس مثلا من خودم روزی نهایت 1.2 گیگ مصرف دارم برام هم مهم نیس فلان فیلم جدید و فلان سریال و هر چیز دیگه هر کسی بر حسب نیازش چیزی رو خریداری می کنه اما هنوز زوده که بخوایم این بحث رو ادامه بدیم چون این طرح تازه داره شروع میشه و شاید تا یه سال دیگه هزار طرح مختلف بیاد که نیاز هر کاربر رو بر طرف کنه پس فعلا با سرویس ات بساز خدا بزرگه

15. 3 کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من که فقط مخابرات میتونم بگیرم ! چون رو فیبرم
    الان سرویس فعلی من 24 گیگ حجم و سرعت 8 مگابیت و حجم اضافه گیگی 1000 تومنه میشه ماهی 25 تومن

با این طرح جدید میتونم با همون قیمت، 2 مگابیت بگیرم و 20 گیگ حجم 25 تومن !

در واقع تو این حالت اینترنت قطع نمیشه ولی 4 گیگ از حجمم کم شده !

لااقل برا من یکی که هیچ تفاوتی نکرده

17. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •