تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 36 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 356

نام تاپيک: اینترنت نامحدود ؟؟ کی و چه موقع ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستتون نگفتن قراره برای مشترکین قدیمی چیکار کنن؟
    سرویسهای اونا تمدید میشه یا مجبورشون می کنن این سرویس های آشغال رو بخرن؟
    اگه براتون امکانش هست ازشون بپرسین.
    ممنون
    میگفت کسایی که الان چند ماه از سرویسشون مونده تا پایان دوره سرویسشون تغییر نمیکنه اما بعدش تمدید نمیشه و باید سرویسهای جدید رو بخرن

2. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

700 گیگ؟!
    شما اگه هر روز 3 تا فیلم نگاه کنی و هر فیلم هم 3 ساعت باشه میشه 9 ساعت. هر فیلم هم 3 گیگ باشه میشه 9 گیگ در ماه میشه 270 گیگ..!
    شما چی دانلود میکنی که میشه 700 گیگ؟ شک ندارم 500 گیگش رو فقط هدر میدی و هرز مصرف میکنی. من حتی دیدم آدمایی که شب تا صبح فیلم دانلود میکنن. صبح همون فیلم رو پاک میکنن و فردا شب دوباره دانلودش میکنن.
    الکی که به ما نمیگن ایرانی... یه چیزی توش هست.!

فکر نمیکنی به خاطر امثال شماها این کارارو میکنن؟ اونوقت معترض هم هستی؟!

700 گیگ رو اگه به ازای هر فیلم 4 گیگ حساب کنیم میشه 175 فیلم. یعنی هر روز 6 فیلم. هر فیلم 3 ساعت میشه 18 ساعت. یعنی شما در روز 18 ساعت فیلم نگاه میکنی؟!
    اصلا فرض مثال که نگاه میکنی. خوب بخر. چرا مفتی؟! یعنی همش رو بایستی مفتی نگاه کنی؟!

روزی که یارانه ها رو از روی اقلام قطع میکردن من راضی بودم. چون از اون یارانه چیزی گیر من نمیومد. همش میرفت تو باک بنزین امثال شماها که روزی 100-150 لیتر بنزین 100 تومنی رو واسه عشق و حال خودشون مصرف کنن و آخرش هم دولت بیاد به ما بگه که سوبسید میدیم بهتون. حالا هم ناله همون آدمایی که مفت خوری میکردن در اومده. به حال ما هیچ فرقی نکرده.

قضیه اینترنت هم همینه. درد و ناراحتیش فقط واسه شماهاست.. به حال ما هیچ فرقی نمیکنه. ماهی 4-5 گیگ واسه ما کافیه.

من راضیم از اینکه اینترنت نامحدود رو قطع کنن.
    اگر فرهنگ درست استفاده کردن از منابع رو بلد بودین الان حال و روزتون این شکلی نبود.
    اولا ایشون بی خود میکنه اسم دانلودر رو خودش میذاره.با این حرفایی که امثال ایشون میزنن فقط گند میزنن به وجه دانلودرها.و من به نظرم این کار هدفمنده چون میخوان بگن ببینید اینا چه زالوهایی هستند که ترافیک رو فله ای میکشن بالا،ما داریم بخاطره اینا این محدودیت ها رو انجام میدیم.شما خودت عقلت رو قاضی کن اخه 700 گیگ در ماه به درد کسی میخوره؟ طرف باید ربات باشه 24 ساعت بشینه پا دانلود
    البته بحث سرعت 4جی جداست ما داریم اینترنت ثابت رو میگیم.
    بنده کسی هستم که اسم دانلودر رو خودم میذارم.فیلم دانلود میکنم ولی فیلمای تاپ و بدرد بخور.بیکار نیستم که بشینم پای هر اشغالی
    موزیک دانلود میکنم ولی اندازه مصرفم.اسکل نیستم که بخوام ارشیو کنم با خودم به گور ببرم
    همیشه اپدیتم و وسایلم رو اپدیت میکنم.از موبایل و ویندوز و تبلت بگیر تا برسی به تلویزیون و ----- و حتی خوده مودم.
    تلگرام هستم،اینستاگرام هستم،واتز اپ هستم،هرجا بگی هستم.
    خودمو که بخوام پاره کنم ماهی فوقش 80-90 گیگ.که تمام دانلودامم تو تایم رایگانه نه پیک مصرف و کاهش پهنای باند.

خب الان شما راضی که حال و روز من این شکلیه؟ راضی این سرویسارو قطع بکنن؟ ناراحتی اینترنت از منه؟

به هر خزعبلی که هرکی اینجا میاد میگه که نباید شما استناد کنی.از وقتی گوشیای هوشمنده ارزون قیمت ریخت تو بازار و اینترنت خط فراگیر شد گند زده شد به کیفیت جامعه اینترنتی مملکت.
    اون از فحشای تو اینستا اینم از دری وریای اینجا

4. این کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

700 گیگ؟!
    شما اگه هر روز 3 تا فیلم نگاه کنی و هر فیلم هم 3 ساعت باشه میشه 9 ساعت. هر فیلم هم 3 گیگ باشه میشه 9 گیگ در ماه میشه 270 گیگ..!
    شما چی دانلود میکنی که میشه 700 گیگ؟ شک ندارم 500 گیگش رو فقط هدر میدی و هرز مصرف میکنی. من حتی دیدم آدمایی که شب تا صبح فیلم دانلود میکنن. صبح همون فیلم رو پاک میکنن و فردا شب دوباره دانلودش میکنن.
    الکی که به ما نمیگن ایرانی... یه چیزی توش هست.!

فکر نمیکنی به خاطر امثال شماها این کارارو میکنن؟ اونوقت معترض هم هستی؟!

700 گیگ رو اگه به ازای هر فیلم 4 گیگ حساب کنیم میشه 175 فیلم. یعنی هر روز 6 فیلم. هر فیلم 3 ساعت میشه 18 ساعت. یعنی شما در روز 18 ساعت فیلم نگاه میکنی؟!
    اصلا فرض مثال که نگاه میکنی. خوب بخر. چرا مفتی؟! یعنی همش رو بایستی مفتی نگاه کنی؟!

روزی که یارانه ها رو از روی اقلام قطع میکردن من راضی بودم. چون از اون یارانه چیزی گیر من نمیومد. همش میرفت تو باک بنزین امثال شماها که روزی 100-150 لیتر بنزین 100 تومنی رو واسه عشق و حال خودشون مصرف کنن و آخرش هم دولت بیاد به ما بگه که سوبسید میدیم بهتون. حالا هم ناله همون آدمایی که مفت خوری میکردن در اومده. به حال ما هیچ فرقی نکرده.

قضیه اینترنت هم همینه. درد و ناراحتیش فقط واسه شماهاست.. به حال ما هیچ فرقی نمیکنه. ماهی 4-5 گیگ واسه ما کافیه.

من راضیم از اینکه اینترنت نامحدود رو قطع کنن.
    اگر فرهنگ درست استفاده کردن از منابع رو بلد بودین الان حال و روزتون این شکلی نبود.
    عزیز من قبل از این که اطلاعات جامع داشته باشی هی اتهام نزن به هم وطن خودت.مگه فقط اینترنت شد دانلود فیلم 800 مگی؟ شما اگه اطلاع نداری بگم خدمتت که تازه این فیلما فرمت کم حجم شده هست و اصل بلوری بین 30 تا 50 گیگ هست.الان یک گیم بالای 100 گیگ هست.یوتوب بخوای یه کلیپ ببینی 10 دقیقه ای با کیفیت 1080p بالای 500mb میشه.اینترنت اصلا ربطی به بنزین نداره و حتی با وجود این که با حرفات موافقم ولی چون ایران تولید کننده بنزین هست و نفت مف براش در میاد و دولتی هم هست.امریکا و اروپا خصوصییه وهر کی می تونه بره چاه نفت بزنه و....پس همه شرایط رو باید در نظر گرفت.حالا امریکا یا اروپا بنزینش گرونه اینجام باشه اشکال نداره ولی برقیه شرایط هم باید مثل اون باشه.در مورد نت یک ترابایت ماهانه حداقل هست.اینجا زیرساخت نداره پهنای باند نداره شبکه فیبر نوری نداره و....به مردم ربطی نداره.تازه تمام اینها هم انحصار داره و اصلا رقابتی در کار نیست.پس به جای این که بگیم مردم فلان و بیسار ببینیم اشکال از کجاست!
    Last edited by mohandes23; 01-08-2017 at 13:05.

6. 4 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میگفت کسایی که الان چند ماه از سرویسشون مونده تا پایان دوره سرویسشون تغییر نمیکنه اما بعدش تمدید نمیشه و باید سرویسهای جدید رو بخرن
    خب من که بیچاره شدم :(

Sent from my ASUS using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهش می کنم اگه کسی جواب سئوال منو می دونه جواب بده:
    وقتی حجم اختصاص داده شده به کابری تموم بشه چی میشه ؟(یکی میگه باید حجم بخره یکی دیگه میگه سرعتش میاد پایین تا دوباره تا آخر ماه حجم بخره)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

خودکشی نکنین...!

چرا حاضر نیستین پول چیزی رو که مصرف میکنین رو بدین؟
    شما باید پول ویندوزی که استفاده میکنی رو هم بدی. حتی پول تک تک نرم افزارهایی که کرک میکنی رو هم بدی.
    مفت خوری یه حد و اندازه داره. آخه چقدر مفت خوری؟!
    تا حالا مفتی بود، خواستن حال بدن. از امروز نمیخوان حال بدن. مشکلیه؟!
    از شما بیشتر بر میاد؟! بفرما شما ISP شو ببینم چیکاره ای...!
    دوقورتونیمشونم باقیه.. چه روزگاری شده..!

من ماهی 5 گیگ استفاده میکنم. همه این 5 گیگ رو هم پولش رو میدم.
    طوری شده که اینترنت 3G ایرانسل که 1 مگ بر ثانیه دانلود میداد الان رسیده به 100 کیلوبایت. چرا؟! چون امثال شما دنبال مفت خوری هستن. اونم چی. در حد بابک زنجانی. خو 100 تومن خوردی برو کنار دیگه، حتما باید 8000 میلیارد دانلود کنی؟!

چقدرم با محاسبات علمی این کار خودشون رو هم منطقی جلوه میدن. ..!

نه داداش حق با توئه.. بفرما راحت باش. دانلودتو بکن.
    اسمهای قلمبه سلمبه هم میزان واسش. دانلودر..
    خو لامصب پول دانلود منجرتو دادی که اسمتو گزاشتی دانلودر؟!

شما با این سیاست مخالفی، چراکه مفت خوری ها داره تموم میشه. من از این سیاست حمایت میکنم چون سودش واسه منه. من پول همون ماهی 5 گیگم رو میدم، تازه چی با 10 برابر سرعت قبلی. دیوانم مگه از شما حمایت کنم؟!

اگه سر مفت خوری هاتون منصف بودید، همه میشستیم دور هم میخوردیم. نه اینکه شما شب خوابیدی دانلودرتو روشن بزاری که چی، ما یه کلیپ میخوایم تو تلگرام آپلود کنیم 3 ساعت طول بکشه.

نه داداش. من هنوز راضیم سرویسهای رایگان برداشته بشه. همچین هم ارث پدریتون نبوده...!

بنده خدا نوشته که دانلودر هست یعنی کارها و سفارشهای دانلود رو انجام میده ننوشته که ماهی 700 گیگ فیلم دانلود میکنه و نگاه میکنه
    بله.... اون آقا هم که بنزین رو میخرید 100 تومن میبرد مرز میفروخت 800 تومن، اون آقا هم بنزینر بود
    Last edited by siava5h; 01-08-2017 at 13:31.

10. 3 کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خودکشی نکنین...!

شما باید پول ویندوزی که استفاده میکنی رو هم بدی. حتی پول تک تک نرم افزارهایی که کرک میکنی رو هم بدی.

طوری شده که اینترنت 3G ایرانسل که 1 مگ بر ثانیه دانلود میداد الان رسیده به 100 کیلوبایت. چرا؟! چون امثال شما دنبال مفت خوری هستن. اونم چی. در حد بابک زنجانی. خو 100 تومن خوردی برو کنار دیگه، حتما باید 8000 میلیارد دانلود کنی؟!

شما با این سیاست مخالفی، چراکه مفت خوری ها داره تموم میشه. من از این سیاست حمایت میکنم چون سودش واسه منه. من پول همون ماهی 5 گیگم رو میدم، تازه چی با 10 برابر سرعت قبلی. دیوانم مگه از شما حمایت کنم؟!

اگه سر مفت خوری هاتون منصف بودید، همه میشستیم دور هم میخوردیم. نه اینکه شما شب خوابیدی دانلودرتو روشن بزاری که چی، ما یه کلیپ میخوایم تو تلگرام آپلود کنیم 3 ساعت طول بکشه.

نه داداش. من هنوز راضیم سرویسهای رایگان برداشته بشه. همچین هم ارث پدریتون نبوده...!
    شما حتما باید وضعتون خوب باشه که با این وضعیت بازار کار و درآمد و البته مهم تر از همه نرخ بالا دلار به ریال
    که مجبوریم هر نوع نرم افزار رو چند برابر و سخت افزار و قطعات بی کیفیت رو گرونتر از قیمت نوع باکیفیت و اصلش درگذشته بخریم...
    این شرایط برابره آیا با خارج؟
    یک چیز دیگه این حرکت تا بصورت همه گیر اجرا نشه که میتونه به کمک قانون اجرا بشه ... ثمره ای چشم گیری را حاصل نمیشه ... مثال میزنم:
    شما صاحب یک شغل که رایانه در اون کاربرد داره وقتی شما میبینی رقیبت میاد با یک نرم افزار کرکی ، شما رو توی شغل تون جلو میزنه شما می ایستید و باز از نرم افزار رایگان استفاده میکنید که ممکنه باعث بشه عقب بیفتید و همه مشتریان رو از دست بدید؟ گذشته از این خیلی از پلاگین ها فقط روی نرم افزار های مشخص هستن که اونام پولی ان
    کی این قدر پول داره واسه یه شغل که نیاز به رندرینگ داره پول بده تو ایران؟ اونم با عدم پشتیبانی شرکت های خارجی حتی سایت شون هم بعضی ها میبندن که مبادا کسی درایوری نرم افزاری یا سوالی در فرومشون بپرسه ... نهایتا شاید خرید ویندوز برای ما راحت باشه اما نرم افزار ها...
    میدونم توی خارج براشون ارزون در نمیاد و اون ها هم باید تو انتخاب شون دقت کنن تا پولشون هدر نره -یکی از فلسفه های trial-
    ولی اگه همه یکم قضاوت کمتر کنیم و توقعاتمون رو بیاریم پایین و هم صدا باشیم چه بدی داره؟

خیلی تجربیات دیگه هست که افراد حرفه ای بهتر میدونن
    وگرنه استفاده از نرم افزار پولی کرک شده خلاف انسانیت و قوانین و حتی ممکنه غیرایمن و خطرناک باشه برای سیستم
    Last edited by Iloveu-ALL; 01-08-2017 at 13:38.

12. 10 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهش می کنم اگه کسی جواب سئوال منو می دونه جواب بده:
    وقتی حجم اختصاص داده شده به کابری تموم بشه چی میشه ؟(یکی میگه باید حجم بخره یکی دیگه میگه سرعتش میاد پایین تا دوباره تا آخر ماه حجم بخره)
    سرعتش کم میشه در حدی که صفحات وب هم بزور باز بشه تا زمانی که حجم اضاف خریداری کنه

14. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خودکشی نکنین...!

بله.... اون آقا هم که بنزین رو میخرید 100 تومن میبرد مرز میفروخت 800 تومن، اون آقا هم بنزینر بود
    شما ظاهرا دچار توهم شدی کدوم سرویس اینترنت رایگان هست هر سرویسی بخوایید بگیرید باید ماهیانه هزینه پرداخت کنید اگه هم منظورت هم تایم دانلود شبانه هست که اونهم برای قشنگی نزاشتن برای کسایی هست که چند گیگ دانلود دارن بتونن دانلودشون رو انجام بدند که اونهم محدودیت سرعتی داره نهایتش 3 یا 4 گیگ بشه دانلود کرد بعد اینجا تایپک اینترنت هست تایپک مصرف سوخت و بنزین و گازییل و یارانه نیست که اشتباه گرفتی

16. 8 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خودکشی نکنین...!

تو الان خودت خیلی قانونی هستی و لایسنس همه چیتو خریدی؟ همین ویندوزی که الان باهاش اومدی اینجا رفتی از بقالی محلت خریدی فوقش.
    حالا اگه جایی زندگی میکنی که نه از اینترنت سر درمیارن نه میدونن شبکه های اجتماعی چیه به بقیه ربطی نداره.ما که تو شهر زندگی میکنیم فقط مصرف خبر و کلیپایی که تو تلگرام دانلود میکنیم 10 گیگ در ماهه

دوستانم الکی اب تو هاونگ نکوبن.این کاربر از اون دسته ادمای بخیلیه که چشم دیدن استفاده کردن بقیه رو نداره حالا چون خودش نمیتونه استفاده.
    ازین کاربرا زیاد اینجا دیدم که میگن دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه مملکت با اینا حتما درست میشه
    Last edited by 2_ahmadzadeh; 01-08-2017 at 13:46.

18. 8 کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •