تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 33 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 328

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید ایرانسل CA60 .اولین مودم 4.5G یا +4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام منم این مودمو امروز خریدم ولی متاسفانه هرکاری میکنم بالای 35 مگابیت نمیره
    علامت پلاس هم فقط یبار اومد و بعد چند ثانیه دیگه رفت که رفت
    دوستان چیکار کردن که سرعتاشون بالاس؟منطقه هم ظاهرا خوبه و کسانیکه مودم 4جی دارن همین حدودا دانلودشونه تنطیمات خاصی داره؟
    راستی دو تا سوال یکی اینکه من با این مصرف خاصی نداشتم یعنی دانلود نکردم ولی شدیدا داره مصرف میکنه بطوریکه بسته هدیه دو گیگش از عصر فعال شد و بعد مدتی تموم شد و سوال مهمتر اینکه من وقتی باند وای فای رو روی 5 میزارم لپ تاپم مودمو شناسایی نمیکنه(ایسوس) اما گوشیم اسمشو میاره و وصل میشه
    سلام
    ۱ . کارت شبکه لپ تاپتون فرکانس 5ghz رو ساپورت نمیکنه و از فرکانس 2.4 استفاده کنید
    ۲ . مودم رو بزار کنار پنجره یا جایی که بهتر آنتن بده حتما بهتر هم میشه ولی سرعت نسبت به خیلی پارامتر ها حساس هست که یکیش بار رو آنتن نزدیک محل شما در اون لحظه هست و ......

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

2. 2 کاربر از reza3432 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان من تو شیراز جایی پیدا نکردم که آنتن تقویتی 4g داشته باشه . شما سراغ ندارید جایی که بتونم بگیرم که بشه قبلش امتحانش کرد ؟

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    ۱ . کارت شبکه لپ تاپتون فرکانس 5ghz رو ساپورت نمیکنه و از فرکانس 2.4 استفاده کنید
    ۲ . مودم رو بزار کنار پنجره یا جایی که بهتر آنتن بده حتما بهتر هم میشه ولی سرعت نسبت به خیلی پارامتر ها حساس هست که یکیش بار رو آنتن نزدیک محل شما در اون لحظه هست و ......

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    ممنون دادا
    اون فرکانس 5 باعث نمیشه سرعت بالاتر بره؟مدل دقیق لپتاپم asus n55 هستش یعنی راهی نداره؟
    اتفاقا همون 35 موقعیه که کنار پنجرس دیشب تا ساعت 3.5 صبح تستش میکردم با یه بسته نامحدود شبانه واقعا ناامید کننده بود سرعت دانلود با منجیر زیر یک مگ شد علامت +هم اومد و نیم ساعتی بود مودم رو همون کنار پنجره گذاشتمو به لپ تاپم با یو اس بی وصل کردم چهار خطش هم پر بود

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من تو شیراز جایی پیدا نکردم که آنتن تقویتی 4g داشته باشه . شما سراغ ندارید جایی که بتونم بگیرم که بشه قبلش امتحانش کرد ؟
    از سایتای اینترنتی بگیرین خب مثل راستین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    ببینید بدون شارژر و با شارژر , در هر 2 صورت همینجوریه ؟
    ارهدرهردوصورت کارنمیکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من مودمم رو باز کردم ببینم بدون باطری کار میکنه یا نه
    وقتی که باطری رو جدا کردم و فقط با ادپتور روشنش کردم , همین اتفاق میفتاد و مدام خاموش و روشن میشد بعد آرم ایرانسل و wellcom
    شاید مشکل باطری باشه ! به هر حال بهترین راح حل بردن مودم به نمایندگی مرکزی شهرتون هست
    ارهدرهردوصورت کارنمیکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خوب اگه از راستین بازار خرید کنم , بعد تغییری نداشت و بلا استفاده بود باید بندازمش دور
    از سایتای اینترنتی بگیرین خب مثل راستین

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درسته ولی فک کنم تاثیر که حتما داره اما اونیکه مدنظرتون هست باشه یا نه نمیدونم
    منم امروز میبرم یکی دو جای دیگه امتحان میکنم ببینم اونجاها وضعیت دانلود چطوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

وقتی کارت شبکه روی یک دستگاهی فرکانس 5 رو ساپورت نمیکنه , نمیشه کاریش کرد بجز تعویض کارت شبکه
    در خصوص لپ تاپ چون تعویض مقدور نیست , اگه اسرار به استفاده از فرکانس 5ghz داشته باشید باید کارت وایرلس اکسترنال استفاده کنید
    در خصوص سرعت هم باید بگم که در 2.4ghz اگه از تکنولوژی n استفاده کتید چون نظر شما دانلود هست تا سرعت 144Mb/s وصل میشه که از سرعت اینترنتتون خیلی بیشتره و باطری مودمتون رو هم دیر تر خالی میکنه و از همه مهمتر لپ تاپتون میتونه وصل بشه بهش.
    هر وقت سرعت ایرانسل زیاد شد و از 144Mb/s خواست بیشتر بشه به فکر استفاده از تکنولوژی های 5ghz مثل ac بیفتید.

شما رو پشت بام هم تست کنید سرعت رو , اگه بهتر بود میتونید از آنتن استفاده کنید.
    من امروز صبح در زمان دانلود یک فایل 2 گیگی مودم رو جابجا کردم تو خونه و نزدیک سقف کنار پنجره به سرعت 10MB/s رسیدم ((قابل توجه : در کل خونه مودمم 4 آنتن میداد ولی کنار پنجره کیفیت سیگنالش بهتر شد))

ممنون دادا
    اون فرکانس 5 باعث نمیشه سرعت بالاتر بره؟مدل دقیق لپتاپم asus n55 هستش یعنی راهی نداره؟
    اتفاقا همون 35 موقعیه که کنار پنجرس دیشب تا ساعت 3.5 صبح تستش میکردم با یه بسته نامحدود شبانه واقعا ناامید کننده بود سرعت دانلود با منجیر زیر یک مگ شد علامت +هم اومد و نیم ساعتی بود مودم رو همون کنار پنجره گذاشتمو به لپ تاپم با یو اس بی وصل کردم چهار خطش هم پر بود

11. 2 کاربر از reza3432 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در خصوص سرعت هم باید بگم که در 2.4ghz اگه از تکنولوژی n استفاده کتید
    یعنی در همون بخش تنظیمات بزارم رو گزینه 802/11n only ؟

شما رو پشت بام هم تست کنید سرعت رو , اگه بهتر بود میتونید از آنتن استفاده کنید.
    من امروز صبح در زمان دانلود یک فایل 2 گیگی مودم رو جابجا کردم تو خونه و نزدیک سقف کنار پنجره به سرعت 10MB/s رسیدم ((قابل توجه : در کل خونه مودمم 4 آنتن میداد ولی کنار پنجره کیفیت سیگنالش بهتر شد))
    بله مال منم کنار پنجره و بالاش هم سرعت بهتر میشه هم 5 خط آنتن رو نشون میده و هم اینکه اکثرا رو + میره الان بنظتون آنتن بهتره؟چه آنتنی؟راستی من یه مودم adsl دارم که آنتنای قوی داره اما قسمتی که وصل میشه خیلی بزرگتر از سوکت مودم ca60 هستش میشه با تیدیلی چیزی اونو وصل کرد و از کارکرد آنتن مطمئن شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •