تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 23 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 228

نام تاپيک: پیشبینی نتایج لیگ برتر ایران | فصل 95-96

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

صبای قم 0 - 1 پیکان تهران
    استقلال تهران 1- 1 استقلال خوزستان
    تراکتورسازی تبریز 2- 0 صنعت نفت آبادان

چهارشنبه ۲۹ دی ۹۵

سایپا تهران 0 – 1 ذوب آهن اصفهان
    سیاه جامگان مشهد 0-0پدیده خراسان
    فولادمبارکه سپاهان 2- 1نفت تهران
    فولاد خوزستان1- 3 پرسپولیس
    گسترش فولادتبریز 1- 1 ماشین سازی تبریز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هفته هفدهم

MƐΛИĪИƓĿƐSS : 24
    mohssen_kh :31
    erfan90ir:31
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 22-01-2017 at 12:20.

3. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohssen_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    لب کارون!

پيش فرض

برنامه هفته هجدهم لیگ برتر ایران

یکشنبه 3 بهمن 95
    14:00

ماشین‌سازی 2-1 صبای قم

15:45
    پیکان 1-1 تراکتورسازی

16:45
    نفت آبادان 1-1 استقلال

دوشنبه 4 بهمن 95
    14:45
    استقلال خوزستان 1-1 سپاهان
    پدیده 1-1 نفت تهران

15:00
    سایپا 2-1 سیاه‌جامگان

16:40
    ذوب‌آهن 1-1 فولاد

پرسپولیس 2-0 گسترش‌فولاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

آقایون مدیرا لطفا این تاپیک را هر چه زودتر ببندید چون این شخص اصلا صلاحیت اداره این تاپیک رو نداره هفته پیش هم بی دلیل امتیازای منو محاسبه نکرد

6. این کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

یکشنبه 3 بهمن 95

ماشین‌سازی 2-1 صبای قم

پیکان 1-1 تراکتورسازی

نفت آبادان 1-1 استقلال

دوشنبه 4 بهمن 95
    استقلال خوزستان 1-1 سپاهان
    پدیده 1-1 نفت تهران

سایپا 2-1 سیاه‌جامگان

ذوب‌آهن 1-1 فولاد

پرسپولیس 2-0 گسترش‌فولاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یکشنبه 3 بهمن 95
    ماشین‌سازی 2-1 صبای قم
    پیکان 1-3 تراکتورسازی
    نفت آبادان 2-1 استقلال

دوشنبه 4 بهمن 95
    استقلال خوزستان1-3 سپاهان
    پدیده 2-1 نفت تهران
    سایپا 1-1 سیاه‌جامگان
    ذوب‌آهن 2-1 فولاد
    پرسپولیس 3-1 گسترش‌فولاد
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 22-01-2017 at 10:07. دليل: اضافه کردن تاریخ و ساعت برگزاری بازی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام،

تاپیک خوبی هست و امیدوارم دوستان به فعالیت خودشون ادامه بدن، قول مدال هم به سه نفر اول میدم. ولی یه سری مشکلات داره که اول باید حل بشه، حداقل از الان به بعد. حتما هر شخصی، قبل اعلام نتایج در اول پستش به دو نکته اشاره کنه:

1. هفته چندم هست؟
    2. زمان ارسال پست (تاریخ شمسی + ساعت به وقت ایران)

به این دوستمون که تاپیک رو مدیریت هم میکنه کمتر ایراد بگیرید : دی

به هر حال مشخصا ایشون دست تنها هست و هرکدوم از ما درگیر زندگی خودمون هستیم. هیچ کس که ۱۰۰٪ بیکار نیست. بهتر بود ایشون یه دستیار هم میداشتن. هیچ وظیفه ای هم ندارند و مثل خودتون یه کاربر ساده هستند که بخاطر علاقه اومدن قبول کردن، این همه هفته به موقع ثبت کردند یه پست ندیدم کسی تشکر کنه، حالا ۳-۴ هفته درگیر بودند همه بهش نباید که حمله کنید.

مشکل اساسی که کار رو دو برابر میکنه اینه که سیستم ثبت و امتیاز دهی حالت چرتکه داره و خودکار نیست (مثل فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان). پس کار ایشون رو دو چندان میکنه.

در نهایت، من سعی کردم یه لیستی از ثبت های این دوستمون که میگن امتیازش ثبت نشده تهیه کنم و اینجا میذارم، شما هم یه توضیح مختصر بدین که به چه دلیل اون هفته رو حساب نکردید.

هفته لینک پست پیشبینی لینک امتیازهای ثبت شده امتیاز ثبت شده/نشده
    ۱ شرکت نکردند خیر
    ۲ شرکت نکردند خیر
    ۳ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۴ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۵ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۶ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۷ شرکت نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۸ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۹ شرکت نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۰ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۱ شرکت نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۲ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۱۳ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۴ شرکت نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۵ شرکت نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۶ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۷ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۸ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتایج ثبت نشده
    ۱۹
    .
    بحث سر هفته های ۱۰، ۱۳، ۱۶ و ۱۷ هست.

10. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام،

تاپیک خوبی هست و امیدوارم دوستان به فعالیت خودشون ادامه بدن، قول مدال هم به سه نفر اول میدم. ولی یه سری مشکلات داره که اول باید حل بشه، حداقل از الان به بعد. حتما هر شخصی، قبل اعلام نتایج در اول پستش به دو نکته اشاره کنه:

1. هفته چندم هست؟
    2. زمان ارسال پست (تاریخ شمسی + ساعت به وقت ایران)

به این دوستمون که تاپیک رو مدیریت هم میکنه کمتر ایراد بگیرید : دی

به هر حال مشخصا ایشون دست تنها هست و هرکدوم از ما درگیر زندگی خودمون هستیم. هیچ کس که ۱۰۰٪ بیکار نیست. بهتر بود ایشون یه دستیار هم میداشتن. هیچ وظیفه ای هم ندارند و مثل خودتون یه کاربر ساده هستند که بخاطر علاقه اومدن قبول کردن، این همه هفته به موقع ثبت کردند یه پست ندیدم کسی تشکر کنه، حالا ۳-۴ هفته درگیر بودند همه بهش نباید که حمله کنید.

مشکل اساسی که کار رو دو برابر میکنه اینه که سیستم ثبت و امتیاز دهی حالت چرتکه داره و خودکار نیست (مثل فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان). پس کار ایشون رو دو چندان میکنه.

در نهایت، من سعی کردم یه لیستی از ثبت های این دوستمون که میگن امتیازش ثبت نشده تهیه کنم و اینجا میذارم، شما هم یه توضیح مختصر بدین که به چه دلیل اون هفته رو حساب نکردید.

هفته لینک پست پیشبینی لینک امتیازهای ثبت شده امتیاز ثبت شده/نشده
    ۱ شرکت نکردند خیر
    ۲ شرکت نکردند خیر
    ۳ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۴ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۵ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۶ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۷ شرکت نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۸ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۹ شرکت نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۰ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۱ شرکت نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۲ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده
    ۱۳ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۴ شرکت نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۵ شرکت نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۶ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۷ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیر
    ۱۸ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتایج ثبت نشده
    ۱۹
    .
    بحث سر هفته های ۱۰، ۱۶ و ۱۷ هست.
    سلام.
    ممنون از توجه شما به این تاپیک یه سری صحبت ها رو داخل پیام خصوصی خدمتتون عرض کردم، یک سری دیگه رو هم اینجا میگم :
    حداقل از الان به بعد. حتما هر شخصی، قبل اعلام نتایج در اول پستش به دو نکته اشاره کنه:
    هفته چندم هست؟
    زمان ارسال پست (تاریخ شمسی + ساعت به وقت ایران)

بله حرف شما درسته ، از این به بعد و برای دوره های بعد حتما این قانون رو در نظر میگیریم .

تاپیک خوبی هست و امیدوارم دوستان به فعالیت خودشون ادامه بدن، قول مدال هم به سه نفر اول میدم
    دوستان با مساعدت مدیر محترم ، تاپیک مدال آور شد
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

===
    بحث سر هفته های ۱۰، ۱۶ و ۱۷ هست
    من الان چک کردم ، ایشون هفته دهم شرکت نکردند، اگه شرکت کردن و من متوجه نشدم ، شماره پست رو برای من بذارید ، حتما همین الان محاسبه میکنم، هفته های 16 و 17 هم ایشون نتایج نفر قبلی رو دقیقا گذاشتند که من تو پیام خصوصی هم ایشون رو مطلع کردم که اگه قرار بر این هست که نتایج یکی دیگه رو کپی کنید ، امتیازتون رو محاسبه نمیکنم

12. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من الان چک کردم ، ایشون هفته دهم شرکت نکردند، اگه شرکت کردن و من متوجه نشدم ، شماره پست رو برای من بذارید ، حتما همین الان محاسبه میکنم، هفته های 16 و 17 هم ایشون نتایج نفر قبلی رو دقیقا گذاشتند که من تو پیام خصوصی هم ایشون رو مطلع کردم که اگه قرار بر این هست که نتایج یکی دیگه رو کپی کنید ، امتیازتون رو محاسبه نمیکنم
    لینک هفته دهم رو که تو جدول گذاشتم، بازم میذارم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هفته سیزدهم هم گویا شرکت کرده اند و ثبت نشده:

در مورد مواردی که میگید کپی/پیست کرده اند، باید از قبل فکرش رو میکردید و در قوانین میگفتید کپی/پیست حساب نمیشه.

پیشنهاد من برای هفته ی ۱۹ به بعد:

1. دوستان پیش بینی های خودشون رو برای شما پیغام خصوصی کنند.
    2. بعد از ارسال پیغام خصوصی، در تاپیک اینجا اعلام کنند پیشبینی هفته X در تاریخ و ساعت Y بصورت پیغام خصوصی ارسال شد.
    3. شما پیغام خصوصی را بخوانید.
    4. در صورتی که اطلاعات ارسالی درست و کامل بود، در پای پست فرد ارسال کننده تشکر بزنید.
    5. در پایان هفته امتیازات محاسبه میشود.

نحوه ی اعتراض: دوستان بعد از پایان هفته، اگر به امتیازها اعتراض داشتند، حق اعتراض دارند. اعتراض هم به این صورت هست که برن از قسمت پیغام های خصوصی ارسال شده، اصل پیغامی که براتون فرستادند رو اینجا ارسال کنند و توضیح بخواهند.

لطف کنید هفته ی گذشته این دوستمون رو هم محاسبه کنید. مگر اینکه بعد از آغاز بازی ها نتایج رو ارسال کرده باشند.

پست اول رو هم سر فرصت ویرایش کنید، جدولی بکشید و مجموع امتیازات رو درج کنید، تعدادتون خیلی کم هست، شاید حالا به هر سه نفر اول مدال ندیم (باید با بقیه مدیران مشورت صورت بگیره)، اما قول میدم به نفر اول و دوم دیگه حتماً مدال بدیم.

کلاً سعی بشه تاپیک نظم خوبی داشته باشه، چند دقیقه بیشتر وقت گذاشته بشه و پست های مرتب، با نظم و در یک فرم مشخص ارسال بشه. ما هم تا جایی که امکان داشته باشه تشویق میکنیم.

14. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

.......

پیشنهاد من برای هفته ی ۱۹ به بعد:

1. دوستان پیش بینی های خودشون رو برای شما پیغام خصوصی کنند.
    2. بعد از ارسال پیغام خصوصی، در تاپیک اینجا اعلام کنند پیشبینی هفته X در تاریخ و ساعت Y بصورت پیغام خصوصی ارسال شد.
    3. شما پیغام خصوصی را بخوانید.
    4. در صورتی که اطلاعات ارسالی درست و کامل بود، در پای پست فرد ارسال کننده تشکر بزنید.
    5. در پایان هفته امتیازات محاسبه میشود.

نحوه ی اعتراض: دوستان بعد از پایان هفته، اگر به امتیازها اعتراض داشتند، حق اعتراض دارند. اعتراض هم به این صورت هست که برن از قسمت پیغام های خصوصی ارسال شده، اصل پیغامی که براتون فرستادند رو اینجا ارسال کنند و توضیح بخواهند.

اینجا یه نکته رو بگم خدمتتون : پست شماره 89 که آقای erfan90ir هست مربوطه به هفته یازدهم هست و همه پیش بینی ها برای هفته یازدهم هست (مثلا بازی پیکان و پرسپولیس که هفته یازدهم بود ) منتها،کاربر بعدی جناب mojtabaivi به جای هفته 11 ، اشتباهی نوشتن هفته 10 که این باعث شده شما فکر کنید پیش بینی ها مربوط به هفته دهم هستن

====

هفته سیزدهم هم گویا شرکت کرده اند و ثبت نشده:

نتایج ایشون رو محاسبه کردم و پست مربوط به هفته سیزدهم رو ویرایش کردم و امتیازشون رو قرار دادم ، فقط یک نکته : پست ایشون ساعت 21:55 ارسال شده ، بنابراین سه بازی روز پنج شنبه که ساعت شروعشون به ترتیب 14:00 ، 14:30 و 15:00 بودن براشون محاسبه نشد .

=====
    در مورد مواردی که میگید کپی/پیست کرده اند، باید از قبل فکرش رو میکردید و در قوانین میگفتید کپی/پیست حساب نمیشه.
    بله درسته ، متاسفانه فکر نمیکردم همچین مشکلی برامون پیش بیاد ولی در هفته شانزدهم و پست شماره 128 ذکر کردم که اگر ادامه بدن ، امتیازاتشون محاسبه نمیشه

همچنین الان در قانون کلی این نکته ذکر میشه که کپی/پیست پیش بینی های نفر قبلی به هیچ عنوان قابل قبول نیست و محاسبه نخواهد شد ، در صورت تکرار به مدیر مربوطه گزارش داده میشه.
    اگه همچین مشکلی پیش اومد میتونن نتایج درست رو برای بنده از طریق پیغام خصوصی ، قبل از شروع بازی ها ارسال کنند.

====

لطف کنید هفته ی گذشته این دوستمون رو هم محاسبه کنید. مگر اینکه بعد از آغاز بازی ها نتایج رو ارسال کرده باشند.
    حتما ،هفته شانزدهم بهشون امتیزی تعلق نمیگیره چون فردای آخرین بازی نتایج رو اعلام کردند .
    این هفته رو هم براشون محاسبه میکنم ، اما هفته هجدهم باز پیش بینی هاشون دقیقا مثل نفر قبلی هست و الان به دلیل اینکه یه قانون مصوب و مشخص داریم ، میتونن نتایج مورد نظرشون رو تا ساعت 14 امروز یا حداکثر 14:45 فردا برای بنده ارسال کنند .

پست اول رو هم سر فرصت ویرایش کنید، جدولی بکشید و مجموع امتیازات رو درج کنید، تعدادتون خیلی کم هست، شاید حالا به هر سه نفر اول مدال ندیم (باید با بقیه مدیران مشورت صورت بگیره)، اما قول میدم به نفر اول و دوم دیگه حتماً مدال بدیم.
    اگه فرصت کردم امروز ، اگرم نه حتما آخر هفته پست اول و جدول کلی رو ویرایش و به روزرسانی میکنم.
    کلاً سعی بشه تاپیک نظم خوبی داشته باشه، چند دقیقه بیشتر وقت گذاشته بشه و پست های مرتب، با نظم و در یک فرم مشخص ارسال بشه. ما هم تا جایی که امکان داشته باشه تشویق میکنیم.
    انشاءالله برای فصل بعد با کمک یکی از دوستان بتونیم تاپیک رو منظم و مرتب به جلو ببریم،البته توجه مدیران هم تاثیر خیلی زیادی داره
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 22-01-2017 at 12:26.

16. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •