تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 41 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 404

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 17-2016

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

قابل توجه دوستان که بازی فردا هم پخش نمیشه. بجاش میتونید دو بازی سویا اتلتیکو و شالکه و ماینتس رو ببینید
    بازی ساعت 6 و نیم برگزار میشه و از این دو تا سایت میشه دیدش. حتما هم برنامه ضد تبلیغات نصب کنید از قبل.
    footbin1.in
    premierleague-live.com

سایت اول رو از طریق موبایل هم میشه باهاش بازی رو دید. تو این لینک هم آموزشش رو نوشته (با ...شکن بازش کنید تا عکساش بیاد)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینترنت من نامحدود و با سرعت دانلود میانگین 400 KB/S اما سایت اول خیلی خیلی قطعی داره
    کانال ماه*واره ای هست که بازی های لیگ برتر رو نشون بده مستقیم؟با سی*سیکم

2. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چلسی ۴ - ۰ یونایتد
    اگه سهامدار باشگاه بودم به عنوان یکی از گزینه ها ارزان سازی تیم رو هم در دست بررسی قرار میدادم ، مطمئن باشید چنین گزینه ای روی میز هست. اگه امسال جام نگیریم (نه جام میکی ماوسی) بهترین کار اینه که یه تیم کم خرج میان جدولی باشیم تا یه تیم پر خرج میان جدولی.

4. 5 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

تنها تفاوت اصلی ما در این بازی یه چیز بود، اینکه اونها انگولو کانته رو داشتن و ما نداشتیم!

بازی رو با نت داغون دیدم پس پیش از همه چیز عذرخواهی میکنم اگه چیز اشتباهی رو ذکر میکنم.
    ترکیب اولیه خوب نبود، قرار دادن لینگارد و فلینی اصلا معقول نبود. ما اون وسط یه هافبک دفاعی قدرتمند کم داریم، بهتره مورینیو بلاخره تصمیم بگیره میخواد اون پست رو چیکار کنه، هررا واقعا هافبک دفاعی تخریبی ایی نیس. اشنایدرلین نبودش واقعا حس میشه، بازیکن با کیفیتی که حیف واسه تیم بازی نمیکنه.
    تعویض بیلی رو هم نمیدونم مصدوم شد یا نه، اگه مدافعی باید عوض میشد اون اسمالینگ بود نه بیلی، اسمالینگ خیلی راحت دریبل میخوره و اکثر مواقع بازیکن حریف رو جای قطع توپ فقط همراهی میکنه، کاری که بلیند هم میکنه، بر خلاف بازیکنانی مثل کانته و بیلی که توپگیری های زیادی میکنن

انتقاد بعدیم از زلاتان هست، زلاتان واقعا آمارش فاجعه بار شده نسبت به موفقیتش در این فصل، بیشترین تعداد شوت43، بیشترین تعداد موقعیت های از دست رفته 6، بیشتر تعداد خطا توسط یه بازیکن 20، بیشترین تعداد افساید 12 رو در لیگ برتر داره!!!!!! واقعا یه رکورده که این همه آمار بد رو یه بازیکن داشته باشه! حتی آماری که به نظر میرسید مدافعین شاید بیشتر درش سهم داشته باشند. در همه این موارد زلاتان در صدره!

واقعا بدشانس بودیم، این فرم بازیکن ها و مصدومیت ها، هیچوقت تمام بازیکنان تاپ رو در اختیارمون قرار نداده تا به ثبات اولیه برسیم.دیپای اونی نشد که میخوایم، میختاریان به عنوان یه ستاره اومد و هنوز هیچ فایده ای برای تیم نداشته.

با این همه ما مستحق این نتیجه نبودیم، هر دو تیم 14 موقعیت گل داشتن، و ما به خطاهای فردی بازیکنان خودمون باختیم. در روزی که بازیکنان چلسی کم اشتباه بودند.

از اخراج لویز هم نگذریم که قطعا بازی به هیچ عنوان اینگونه پیش نمیرفت

6. 9 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    نتیجه قابل انتظاری نبود. اشتباهات فردی زیاد بود مخصوصا اسمالینگ امروز رو دو گل اشتباه کرد. بیلی مصدوم شد و تعویض شد(امیدوارم برای بازیهای آینده برسه چون بدون بیلی خط دفاعی آسیب پذیر تر میشه). داوید لوییز هم باید اخراج میشد که نشد. شاید اختلاف به 4 گل نمیرسید اما در هر صورت چلسی بهتر از تیم ما بود.
    البته با اینکه 4 گل خوردیم نمیشد گفت عملکرد کلی تیم نا امید کننده بود. تیم ما تا دقیقه نود هم بازی سریع و با طراوتی رو نشون میداد. من سیتی هم همین چند روز پیش از بارسا 4 تا خورد ولی بدم بازی نکرد. تیم حریف بود که خیلی خوب بازی کرد.
    نمیدونم چرا ولی احساس میکنم سبک بازی چلسی دقیقا مثل من سیتی بود که تو نیمه اولش دو گل دریافت کردیم.
    به نظر من همون قدر که دفاع رو باید مقصر بدونیم از فاز حمله هم باید انتقاد کنیم. چلسی با سه دفاع بازی میکرد و سیستمش 3-4-3 بود. تیم ما بسته بازی نمیکرد ولی ما یه گل هم نتونستیم بزنیم. خط حمله چلسی و مخصوصا هازارد غیر قابل مهار بود ولی بجاش خط حمله ما میتونست جبران کنه. بالاخره ما هم بازیکنان هجومی خوبی داریم. اواخر بازی سیستم 2-4-4 شده بود و راشفورد کنار زلاتان بود ولی یکم دیر بود و اصلا این ترکیب از قبل تست نشده بود.
    لینگارد البته خوب بازی کرد ولی من به شخصه فکر میکنم مارسیال با تجربه تر و با تسلط بیشتری بازی میکنه. بنظرم هررا، پوگبا و والنسیا بهتر از همه بودن. هررا خیلی با تحرک بازی کرد و توپ پخش کن ما بود. ولی به قول دوستمون تخریبی نیست و بازیکن کاملی نیست. فلینی هم که تعویض شد درست بود چون بیشتر از این نباید اسیر سرعت بازیکنان چلسی میشدیم. در مورد زلاتان البته آمار خوبی نداره ولی انصافا اکثر موقعیت هایی که براش ایجاد میشن نصفه و نیمه است و وقتی موقعیت ایجاد نشه نمیشه کاری کرد و مجبوره شوت زدن رو امتحان کنه هر چند در شرایط نامطلوب. کلا من خط حمله تیم رو ضعیف دیدم یا بهتر بگیم عملکرد خط حمله تیم خیلی نوسان داره.
    یه نکته دیگه اگه قرار بود مورینیو منطقی ترکیب بچینه یه کمی بسته و دفاعی تر بازی میکرد(نه اتوبوسی اما خیلی هم باز نه). چون هازارد، کاستا و پدرو واقعا خط حمله قوی ای رو تشکیل میدن. بهر حال چلسی هم از تیم های مدعی قهرمانیه و از نظر مالی هم خرج های زیادی کرده و حتی تساوی هم در استنفوربریج بد نبود. اما حواشی متاسفانه دور و بر تیم زیاده و اگه دفاعی بازی میکردیم این حواشی بیشتر هم میشد. کلا خارج از مستطیل سبز مشکلات زیادی داریم و فکر میکنم از همه تیم ها بیشتر زیر ذره بین هستیم و این حواشی گهگاه تاثیر خوشو نشون میده.

اینترنت من نامحدود و با سرعت دانلود میانگین 400 KB/S اما سایت اول خیلی خیلی قطعی داره
    کانال ماه*واره ای هست که بازی های لیگ برتر رو نشون بده مستقیم؟با سی*سیکم
    بجز سرعت مواردی دیگه هم تاثیر داره. من از جایی فوتبال رو دیدم که سرعت دانلودش 80 بود ولی بدون قطعی. ولی تو خونه خودم سرعت 230 ولی زیاد گیر میزنه

8. 8 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

مورینیو این بازی هم اومده بود اتوبوسی دفاع کنه که گل ثانیه 30 همه برنامه هاشو به هم ریخت. لوییز هم نباید اخراج میشد و اخطار درست بود چون اون حرکتش بی احتیاطی بود و خطای خشن یا غیر ورزشی نبود. پوگبا خوب بود از نظر شما ؟!!!!! کانته با یک سوم قیمت پوگبا، سه برابر اون کارایی داره، فوتبال که فقط گل زدن و مدل مو عوض کردن نیست. زلاتان هم 35 سالشه و اینکه همه ازش انتظار دارن بترکونه خیلی مسخرست، آدم آهنی که نیست بهرحال بالا رفتن سن روی اون هم تاثیر داره. این فلینی خیلی باحاله، یه جا توپو براش فرستادن ولی خودشو کشید کنار و توپ رفت اوت استاد اومده شواین اشتایگر و اشنایدرلین رو از تیم بیرون کرده که این درخت بازی کنه ممنون استاد مورینیو بابت این ترکیبی که چیدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مورینیو این بازی هم اومده بود اتوبوسی دفاع کنه که گل ثانیه 30 همه برنامه هاشو به هم ریخت. لوییز هم نباید اخراج میشد و اخطار درست بود چون اون حرکتش بی احتیاطی بود و خطای خشن یا غیر ورزشی نبود. پوگبا خوب بود از نظر شما ؟!!!!! کانته با یک سوم قیمت پوگبا، سه برابر اون کارایی داره، فوتبال که فقط گل زدن و مدل مو عوض کردن نیست. زلاتان هم 35 سالشه و اینکه همه ازش انتظار دارن بترکونه خیلی مسخرست، آدم آهنی که نیست بهرحال بالا رفتن سن روی اون هم تاثیر داره. این فلینی خیلی باحاله، یه جا توپو براش فرستادن ولی خودشو کشید کنار و توپ رفت اوت استاد اومده شواین اشتایگر و اشنایدرلین رو از تیم بیرون کرده که این درخت بازی کنه ممنون استاد مورینیو بابت این ترکیبی که چیدی
    با استوک رو زانوی کسی رفتن غیر ورزشی نیست؟ نمیدونم شما بازی رو دیدی یا نه وگرنه زخمهای پای فلینی نشون میداد که این خطا چقدر خشن بوده.
    در مورد پوگبا من با کانته مقایسه اش نکردم، در مورد بازیکنان خودمون نظر دادم و گفتم اینا بهتر از بقیه بودن. وگرنه خودمم میدونم که کانته، هازارد و پدرو و.... از بازیکنان ما بهتر بودن.
    مورد بعدی در مورد این درختی که گفتی... همین درخت میانگین ریتینگ 7.31 تو لیگ برتر داره که دقیقا مساوی با امتیاز کانته هستش!!! قطعا بازیهای منچستر رو دنبال نکردین که این حرف رو زدین. میانگین ریتینگ پوگبا هم 7.50 هست. اسمالینگ 6.50 و....
    در مورد اینم که خودشو کشید کنار چون پاس محکم بود و فکر کرد پاس برای وانسیا فرستاده شده. احتمالا حرکت کیهیل هم دیده باشید که یه نفر جلوش بود توپ رو زد اوت....
    در هر صورت این آخرین باریه که من جواب شما رو میدم و این بارم فقط حوصله به خرج دادم تا بگم که جواب ندادن به حرفهای شما به این معنی نیست که همش درسته...

11. 9 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نتیجه نگرفتن یونایتد هیچی که نداشته باشه واسه عقده گشایی شما بد نیست، راحت باش

به صحبت های دوستان اینو اضافه کنم که ما هر چقدر دستمون تویه خط هافبک و حمله باز باشه، تویه خط دفاع مشکل داریم. استاد بلیند با اون یارگیری احمقانش گل ثانیه 30 رو تقدیم چلسی کرد ! منم کاملا موافقم که ترکیب خوبی برای این بازی انتخاب نشده بود. این بازی جای آزمون و خطا نبود، باید از ترکیب مطمئن تری استفاده بشه.

13. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با استوک رو زانوی کسی رفتن غیر ورزشی نیست؟ نمیدونم شما بازی رو دیدی یا نه وگرنه زخمهای پای فلینی نشون میداد که این خطا چقدر خشن بوده.
    در مورد پوگبا من با کانته مقایسه اش نکردم، در مورد بازیکنان خودمون نظر دادم و گفتم اینا بهتر از بقیه بودن. وگرنه خودمم میدونم که کانته، هازارد و پدرو و.... از بازیکنان ما بهتر بودن.
    مورد بعدی در مورد این درختی که گفتی... همین درخت میانگین ریتینگ 7.31 تو لیگ برتر داره که دقیقا مساوی با امتیاز کانته هستش!!! قطعا بازیهای منچستر رو دنبال نکردین که این حرف رو زدین. میانگین ریتینگ پوگبا هم 7.50 هست. اسمالینگ 6.50 و....
    در مورد اینم که خودشو کشید کنار چون پاس محکم بود و فکر کرد پاس برای وانسیا فرستاده شده. احتمالا حرکت کیهیل هم دیده باشید که یه نفر جلوش بود توپ رو زد اوت....
    در هر صورت این آخرین باریه که من جواب شما رو میدم و این بارم فقط حوصله به خرج دادم تا بگم که جواب ندادن به حرفهای شما به این معنی نیست که همش درسته...
    میانگین ریتینگ که کوچکترین ارزشی نداره از نظر من، یه نفر میتونه جلوی یه تیم داغون ده بگیره ولی تو بازیای حساس گند بزنه ولی میانگینش همچنان خوب باشه مثل پوگبا، برای همین هیچ اهمیتی نداره. اونم امتیازات سایتی مثل هو اسکورد که معلوم نیست معیار امتیاز دادنش چطوریه، مثلا دیشب به کانته 8.7 داده در حالی که از نظر من حداقل 9.5 حقش بود یا ماتیچ که بهترین بازی فصلش رو کرد ولی 8 گرفت. ولی پوگیا چون گل بیشتر میزنه، به خاطر همون گل بهش نمره بالا میدن و بقیه بازیش رو کاری ندارن. اتفاقا باید از لوییز ممنون باشین که باعث شد فلینی یکم مصدوم بشه و مجبور به تعویضش بشه چون افتضاح داشت بازی میکرد. غیر ورزشی نبود، بی احتیاطی بود. کلا اخراج برای یه همچین صحنه ای و خراب کردن یه بازی بزرگ بیش از حد سخت گیرانست. آفرین به اتکینسون که بازی رو خراب نکرد.
    منم نگفتم امثال کیهیل و پدرو خیلی خوبن، اتفاقا برعکس جفتشون باید هر چه زودتر از چلسی برن چون در سطح این تیم نیستن مخصوصا کیهیل که با برگشتن زوما میره رو نیمکت.
    حرفهای من همش درسته چون همه کارشناس های بزرگ فوتیال جهان هم همه دارن میگن که دوره این تاکتیکهای مورینیو گذشته، حالا شما باور نکن و با چهار تا چهارتا گل خوردنتون حال کن

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

میانگین ریتینگ که کوچکترین ارزشی نداره از نظر من، یه نفر میتونه جلوی یه تیم داغون ده بگیره ولی تو بازیای حساس گند بزنه ولی میانگینش همچنان خوب باشه مثل پوگبا، برای همین هیچ اهمیتی نداره. اونم امتیازات سایتی مثل هو اسکورد که معلوم نیست معیار امتیاز دادنش چطوریه، مثلا دیشب به کانته 8.7 داده در حالی که از نظر من حداقل 9.5 حقش بود یا ماتیچ که بهترین بازی فصلش رو کرد ولی 8 گرفت. ولی پوگیا چون گل بیشتر میزنه، به خاطر همون گل بهش نمره بالا میدن و بقیه بازیش رو کاری ندارن.........
    درسته که هر کاربری آزاده در هر تاپیکی که خواست نظر شخصی خودش رو بگه اما وقتی کار به ایجاد اختلال در روند تاپیک و توهین به تیم حریف برسه،مدیران می تونند وارد عمل بشوند.پس فکر نکن که تا پایان فصل میشه بعد هر تساوی و باخت منچستر شاهد پست های بچگانه و اسپم وار شما باشیم!!

این دو سه نقل قول هم مشخص می کنه که دیگه این آخرین نقل قول پستهات در این تاپیک خواهد بود.

----------------------------------------------------------

فقط برای این کاربر نمیگم اما همونطور که دوستان اطلاع دارن سایت whoscored از اطلاعات معروفترین سایتهای آنالیز ورزشی استفاده میکنه (توضیحات زیر عکس-روی عکس کلیک کنید) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت opta بزرگترین مرجع علمی و آنالیز رقابتهای ورزشی هست که تقریبا اکثر رسانه ها و باشگاه های بزرگ ورزشی از این اطلاعات برای تجزیه و تحلیل و پیشرفت تیم خود استفاده می کنند.
    یک نمونه غیر قابل قیاس اما مثبت در ایران انجام شده بود که مجید جلالی و تیمش تمام بازیهای لیگ برتر رو آنالیز می کردند و به رایگان روی سایت قرار می دادند که متاسفانه اون راه ادامه پیدا نکرد.

----------------------------------------------------------
    در رابطه با تیم امیدوارم وارد حاشیه بیشتر نشیم و در بازیهای بعد نتایج بهتری از تیم ببینیم.
    Last edited by mohammad_87; 25-10-2016 at 00:08.

16. 9 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض بزرگترین حسرت سر الکس در منچستر یونایتد

سر الکس فرگوسن اذعان می کند که نرسیدن به فینال 2002 لیگ قهرمانان در گلاسگو بزرگترین حسرت او به عنوان یک سرمربی بوده است.

مرد اسکاتلندی در 26 و نیم سال سرمربی گری قرمزها 13 بار قهرمان لیگ جزیره، 6 بار قهرمان جام حذفی و دو بار قهرمان لیگ قهرمانان شد.

فرگوسن درباره ی از دست دادن فینال 2002 گلاسگو می گوید:

"تنها حسرت من نرسیدن با یونایتد به فینال 2002 است.

در طول فصل تمام تلاشمان برای رسیدن به فینال گلاسگو بود اما در نیمه نهایی از لورکوزن باختیم.

کمی بدشانس بودیم وقت کم آوردیم.

حتی داشتم به دنبال هتل مناسبی در گلاسگو می گشتم اما زندگی است دیگر ما در نیمه نهایی باختیم."

18. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •