اهداف بارسا برای ترنسفر 2016: نولیتو، کوکه و مارکوس
محتوای مخفی: تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهداف بارسا برای ترنسفر 2016: نولیتو، کوکه و مارکوس
محتوای مخفی: تصاویر
Last edited by nw_nk; 08-10-2015 at 15:56. دليل: حجم بالای عکس ها
شوک به فوق ستاره بارسلونا
تقاضای 22 ماه زندان برای لئو مسی!
برای لئو مسی به اتهام سه فقره فریبکاری مالیاتی، تقاضای 22 ماه زندان شده است.
به گزارش "ورزش سه"، با وجود اینکه چند روز پیش مسی از سوی دادستانی کاتالونیا، از اتهام فریبکاری مالیاتی تبرئه شد و تقصیرات در این زمینه به گردن پدر وی افتاد، ساعتی پیش،"ال پائیس"، به نقل از دادستانی دولت، وابسته به خزانه داری دولت اسپانیا، گزارش داد که مسی باید همراه پدرش در دادگاهی در بارسلونا حاضر شده و از اتهامات وارده دفاع کند.
در گزارش ال پائیس قید شده است که از سوی دادستانی، برای مسی تقاضای 22 ماه زندان نیز شده است. اتهام او، سه فقره فریبکاری مالیاتی بین سال های 2007 تا 2009 عنوان شده است. پیش از این گفته شده بود که مسی به دلیل عدم آگاهی از قانون شکنی های پدرش، نیازی به حضور در دادگاه ندارد.
وکیل دولت "مارتا سیلوا دی لاپوئرتا" دبیر رئال مادرید "فلورنتینو پرز" هستتقاضای 22 ماه زندان برای لئو مسی!
به هر حال چون دادستانی از مسی رفع اتهام کرده بعیده شکایتشون به جایی برسه
دو عکس تلخ
لحظه مصدومیت مسی
اینستاگرامش امروز
پیام مرموز لیونل مسی در اینستاگرام بعد از اتهامات مالیاتی
فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا که به دلیل مصدومیت دور از میادین است این روز ها به دلیل تقاضای 22 ماه زندانی از سوی دادگاه اسپانیا تیتر اول همه رسانه ها خبری و اجتماعی شده است.
لیونل مسی ساعتی پیش در صفحه رسمی اینیستاگرام خود پیامی مرموز را انتشار داد که معانی مختلفی دارد.
ستاره بارسلونا به دلیل مصدومیت در دیدار با لاس پالماس، سه بازی اخیر تیمش را از دست داده است و باید تا 20 نوامبر دور از میادین باشد. وی که در این روز ها دوران مصدومیت خود را پش سر می گذارد، با مشکلات مالیاتی خود با اداره مالیات و دادگاه به شدت درگیر است.
روز گذشته دادستان دولت اسپانیا در دستوری از دادگاه کاتالونیا خواستار محاکمه لیونل مسی و رفتن او به زندان برای مدت 22 ماه شده است و همین موضوع باعث شده تا وی در این روز ها در صدر اخبار قرار بگیرد. این در شرایطی بود که اوایل این هفته دفتر دادستان کاتالونیا مسی را از این اتهام مبرا دانسته بود.
در همین راستا لیونل مسی در صفحه رسمی اینیستاگرام خود تصویر از خود با پوشیدن لباسی که نام "پاریس" بر روی آن حک شده است و نوشتن متن "این چنین حالی دارم - ه" [Y así estoy yo H] پیامی مرموزی را انتشار داد.
طبق حدس و گمان ها در اسپانیا و رسانه های اجتماعی حرف "H" معنی مالیات را می دهد. برخی از مردم هم این حرف را، حرف اول کلمه "Hacienda" می دادند که به معنی "ملک" است. البته برخی این حرف را دشنام می دانند.
تفسیر دیگری هم وجود دارد که مسی با ژست در این عکس می خواهد پیام خود را به کسانی که تلاش می کنند او از طریق دادگاه پائین بکشند برساند.
رونامه کاتالانایی دیارو اسپورت هم در تفسیر دیگری، این پیام را بسیار ساده خواند و گفته است که مسی در پیامی از حامیان خود که در روند بهبود او دست از حمایت نکشیدن تشکر کند و معنی حرف "H" هم به حرف اول کلمه اسپانیای "Hoy" به معنی امروز است. او خواسته است حال و هوای خودش در امروز را به هوادارنش بگوید. او قبل از حرف "H" گفته است این چنین حالی دارم و به معنی این است که من امروز چنین حالی دارم و که طبق این نظریه باید این بهترین تفسیر از حرف مسی باشد.
![]()
احتمال حضور مارکو رویس در تابستان سال آینده در بارسلونا
با توجه به اضافه شدن الکس ویدال و آرتورو ویدال به ترکیب بارسلونا در ماه ژانویه، روزنامه موندو دپورتیوو در گزارشی ادعا کرد که آبی اناری ها قصد جذب بازیکنی برای جانشینی پدرو هستند.
رابرت فرناندز مدیر ورزشی بارسلونا عنوان کرده است که بارسلونا به احتمال زیاد در تابستان سال آینده با مارکو رویس قرار داد خواهد بست.
همچنین لویئس انریکه سرمربی بارسلونا در پی جذب نولیتو از سلتاویگو در بازار زمستانی پیش رو است و این سرمربی به تازگی هم از این بازیکن تمجدید کرده است.
رویس در ژانویه گذشته با کاتالانها در ارتباط بود، اما مذاکرات میان آنها به نتیجه نرسید و این بازیکن تا سال 2019 با بورسیا دورتموند قراردادش را تمدید کرد.
در این گزارش عنوان شده است که باشگاه بارسلونا مبلغ 25 میلیون یورو برای جذب این بازیکن آلمانی در نظر گرفته است.
رویس 26 ساله که زمانی در باشگاه مونشن گلادباخ همبازی مارک آندره تراشتگن دروازه بان بارسلونا بود رابطه بسیار خوبی با این سنگربان دارد و شاید هیمن موضوع یکی از دلایل پیوستن او به بارسا باشد.
مسی: پیام قبلی من هیچ ارتباطی به تیم ملی آرژانتین ندارد
لیونل مسی با انتشار متنی در صفحه ی اینستاگرام خود پاسخ تمامی حواشی بوجود آمده ام را داد.
لیونل مسی ساعاتی پیش در صفحه ی شخصی خود متنی با عنوان : این چنین حالی دارم - " [Y así estoy yo H] پیامی مرموزی را انتشار داد؛ که برخی آن را به مسائل بوجود آمده مالیاتی ربط دادند، یک حرف کوچک مانند H برای وی دردسر ساز شد تا وی مجبور به پاسخ حواشی بدهد، مشکل دیگر آنجا بود که هواداران تیم ملی آرژانتین این متن را به تیم ملی ربط دادند تا مسی کلافه دست به کار شود و اینگونه بنویسد:
"بسیار واضح است که پیام قبلی من هیچ ارتباطی به تیم ملی آرژانتین ندارد، چرا که من همیشه پشت تیم ملی هستم و هوادار آنها هستم، برای من پیروزی تیم ملی و کسب 3 امتیاز بسیار مهم است چرا که یک پیروزی خوب می تواند پس از کسب یک نتیجه ی بد بسیار دلگردم کننده باشد."
اما با این حال باز هم حرف H در حالت ابهام و مرموز خود همچنان باقی است!!!!
![]()
راکیتیچ: ام اس ان جادوگران فوتبال هستند و اگر بخشی از این خانواده نبودم هم اعتراف می کردم که بهترین هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زینالدین زیدان: برای من رئال مادرید و پاری سن ژرمن بهترین تیم های حال حاضر اروپا هستند. شاید با بارسلونا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بارسا اعتراض نهاییش به فیفا درباره این مسئله رو ارائه کرده و در صورت عدم پاسخگویی از طرف فیفا به CAS شکایت می کنه. نهایتا تا آخر اکتبر باید منتظر نتیجه نهایی این مسئله باشیم. نکته مهم اینه که از نظر قانونی حق با بارساست.
شنبه 1394/07/25 ساعت 22:00
هفته 8 لاليگا : بارسلونا - رايو وايه کانو
زنده از شبکه ورزش
Barcelona (4-3-3): Bravo; Alves, Pique, Mathieu, Alba; Rakitic, Busquets, Sergi Roberto; Sandro, Suarez, Neymar
Substitutes: Ter Stegen, Douglas, Mascherano, Bartra, Munir, Adriano, Gumbau
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)