آقا یک آمار بدید ببینم این مصدوما دقیقا کی بر میگردن از نیم فصل دوم فصل قبل من تیمو به غیر از 3 یا 4 تا بازی کامل ندیدمآرزو به دل موندیم یک بازی هم خامس باشه هم بیل باشه هم بنزما هم مودریچ هم پیه هم راموس هم رونالدو
![]()
آقا یک آمار بدید ببینم این مصدوما دقیقا کی بر میگردن از نیم فصل دوم فصل قبل من تیمو به غیر از 3 یا 4 تا بازی کامل ندیدمآرزو به دل موندیم یک بازی هم خامس باشه هم بیل باشه هم بنزما هم مودریچ هم پیه هم راموس هم رونالدو
![]()
تیم عالیه در دفاع. 11 بازی اروپایی فقط 2 گل خورده. فکر کنم رکوردی باشه برای خودش.
سلتاویگو، سلتاویگو که میگفتن این بود؟
خخخ چه اسون
قلبم کنده شد
کجاش اسون بود
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
برای حضور در فیلم 007 Spectre، بیل راهی لندن شد
گرت بیل بازیکن ولزی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا برای حضوری چند دقیقهای در فیلم تازه جیمز باند 007 Spectre مادرید را به مقصد لندن ترک کرد.
این ستاره به سرمربی تیمش قول داده در اولین فرصت به تمرین مادرید باز گردد و در طول فیلمبرداری این فیلم پر حادثه مراقب وضعیت جسمانیاش باشد.
در واقع حضور گرت بیل برای تبلیغ یک تلفن همراه و برند مخصوص اپراتور بین المللی است و در طول یک سفر هوایی باید با در دست داشتن این گوشی موبایل به کمک کارگردان بیاید و نظر حامی مالی این فیلم بزرگ را جلب کند.
خامس
خامس رودریگز و بازگشتش مهمترین خبر رئال برای بازی شنبه مقابل لاس پالماس خواهد بود اما بازیکنان دیگری هم بر می گردند.
بنزما
بازیکن فرانسوی برای بازی نشبه بر می گردد. او در بازیهای ملی مصدوم شده بود. او مشکلی برای بازی مقابل لاس پالماس ندارد هر چند که بنیتز نمی خواهد ریسک کند.
په په، پس از پنج هفته
بازیکن پرتغالی در بازی مقابل بیلبائو مصدوم شد و چهار هفته است که بازی نمی کند. مقابل لاس پالماس و پی اس جی بازی نمی کند و احتمالا مقابل سویا در پیزخوان بازی خواهد کرد.
کارواخال، کندتر از حد انتظار
این بازیکن در دربی مقابل اتلتیکو مصدوم شد و بازیهای ملی را از دست داد. او با جدیت تمرین می کند. هنوز نتوانسته در تمرینات گروهی شرکت کند. هدفش حضور در بازی مقابل پی اس جی در هفته آینده است.
راموس، شانه اش نیاز به استراحت دارد
راموس با وجود درد در دو بازی اخیر مقابل پی اس جی و سلتا شرکت کرد. احتمالا مقابل لاس پالماس بازی می کند و دوباره مقابل پی اس جی و سویا با درد بازی خواهد کرد.
بیل، شاید مقابل سویا
بازیکن ولزی رئال مادرید مقابل لاس پالماس و پی اس جی بازی نمی کند. در بهترین شرایط مقابل سویا بازی خواهد کرد.
دیشب یعنی افتضاح بودیم شانس آوردیم 3 یا 4 تا گل نخوردیم کارواخال یعنی یک سر و گردن از این دنیلو بالاتر هست سمت راست شده بود اتوبان این رئال مادرید بنیتز یک جورایی مریض بازی میکنه همش دفاع حمله تیم نابود شده یعنی کریستیانو فصل قبل کجا این کچا باز نیمه دوم یک کم تحرک پیدا کرد ولی فکر کتم دیگه اعتماد به نفس نداره و نمیتونه پا به توپ بشه توپ بهش میرسه سریع پاس میدهنمیدونم چش شده!!البته خاک بر سر خط هافبکمون کنم که اصلا نتونستن رونالدو رو تغذیه کنن یک جورایی هم تنها بود و اینکه نباید از رونالدو در نوک خط حمله استفاده بشه
Last edited by joey jordison; 04-11-2015 at 11:52.
آمار دفاع عالیه 14 بازی اروپایی فقط 4 گل خورده. ولی دیشب شانس آوردیم گل نخوردیم.
متاسفانه هافبک درجه یک نداریم
چی میگه بهترین خط هافبک دنیا رو در اختیار داریم بعد میگی هافبک درجه یک نداریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)