تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 115 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز و گرامی

دمو بازی برای X360 . XONE . PS3 . PS4 در تاریخ 13 August منتشر خواهد شد .

شما منبعت فقط اینجا باشه . سایت های ایرانی و نویسنده هاش پشیزی در مورد بازی نمی دونن .

منبع برای ایتکه خوب بفهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    Last edited by ™...; 03-08-2015 at 22:27.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

باید دید انقدی که به قیافه و انیمیشن اهمّیّت میدن، به خطاهای بی مورد هم اهمّیّت میدن یا نه. من که بعید می دونم.
    ======
    دیروز که بدترین حالت خطا رو تجربه کردم! دستم رو سرعت بود و بازیکنم فقط داشت میدویید که تو محوّطه ی جریمه خورد به بازیکن حریف و حتّی تعادل اون بازیکن به هم نخورد، چه برسه به این که بیفته ولی داور پنالتی گرفت! حتّی خودم صحنه ی آهسته ـشو دیدم که ببینم چه جوری برخورد کرد، دیدم فقط در حال دویدن بازیکنم خورد بهش و همون طور که گفتم، حتّی تعادلشم به هم نخورد! توپ هم دست خودش مونده بود. کُفر آدمو در میاره همچین خطاهایی. گرفتم بازی رو Exit کردم، رفت.
    شما فقط و فقط گیردادی به داوری بازی اون هم از نوع افراطی . والا منم دارم بازی می کنم و اینقدر مثل شما بزرگش نمیکنم . نمیگم داوری مورد نداره چرا داره اما نه دیگه اینقدر که شما میگی . این مورد که شما گفتی الان رو من میزارم پای باگ بازی که البته تو تمام بازیها وجود داره . شما مشکلات فیفا و باگ هاش رو اگه ببینی چی میگی ؟!
    من به داوری بازی نمره قبولی میدم .

یه پیشنهاد دوستانه هم دارم برای شما اینکه دیگه PES رو نصب نکنی و اصلا سمتش هم نری اینطوری راحت تری والا . هم اعصاب خودت خورد نمیشه هم نمیای اینجا همیشه آیه یاس بخونی ! .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

3. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما فقط و فقط گیردادی به داوری بازی اون هم از نوع افراطی . والا منم دارم بازی می کنم و اینقدر مثل شما بزرگش نمیکنم . نمیگم داوری مورد نداره چرا داره اما نه دیگه اینقدر که شما میگی . این مورد که شما گفتی الان رو من میزارم پای باگ بازی که البته تو تمام بازیها وجود داره . شما مشکلات فیفا و باگ هاش رو اگه ببینی چی میگی ؟!
    من به داوری بازی نمره قبولی میدم .

یه پیشنهاد دوستانه هم دارم برای شما اینکه دیگه PES رو نصب نکنی و اصلا سمتش هم نری اینطوری راحت تری والا . هم اعصاب خودت خورد نمیشه هم نمیای اینجا همیشه آیه یاس بخونی ! .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

خب! مگه از داوری هم بحث مهم تری تو بازی های شبیه ساز فوتبال وجود داره؟ یه تریلر دیدم از FIFA 15 که توش داور کاملاً درست قضاوت میکرد و 3، 4 تا خطایی که 100% تو PES گرفته میشد (خطای کاملاً بی مورد) تو اون تریلر گرفته نشد. من خودم طرفدار PES هستم ولی امسال هم PES و هم FIFA رو نصب می کنم، ببینم آیا PES همین آشه و همین کاسه یا نه (که مطمئنّم همین آشه و همین کاسه)! همون نمره ی قبولی رو من اصلاً بهش نمیدم. داوری تو PES در حد 5 از 20 ـه ولی تو FIFA راحت می تونم بگم 18، 19 هستش! قبلاً هم بهت گفتم! فقط و فقط چون طرفدار دو آتیشه ی PES هستی، میگی منم دارم بازی می کنم ولی بزرگش نمی کنم! باید عیب های بازی رو بدونی که بتونی ببینی تو نسخه ی بعد برطرف میشه یا نه وگرنه چه نیازی بود نه فقط PES، بلکه تمام نرم افزارها، نسخه ی جدید بدن بیرون؟
    ========
    در مورد FIFA هم چند تا باگ بگو، ببینم چیا هستن؟
    Last edited by Pitbull2015; 04-08-2015 at 01:50.

5. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب! مگه از داوری هم بحث مهم تری تو بازی های شبیه ساز فوتبال وجود داره؟ یه تریلر دیدم از FIFA 15 که توش داور کاملاً درست قضاوت میکرد و 3، 4 تا خطایی که 100% تو PES گرفته میشد (خطای کاملاً بی مورد) تو اون تریلر گرفته نشد. من خودم طرفدار PES هستم ولی امسال هم PES و هم FIFA رو نصب می کنم، ببینم آیا PES همین آشه و همین کاسه یا نه (که مطمئنّم همین آشه و همین کاسه)! همون نمره ی قبولی رو من اصلاً بهش نمیدم. داوری تو PES در حد 5 از 20 ـه ولی تو FIFA راحت می تونم بگم 18، 19 هستش! قبلاً هم بهت گفتم! فقط و فقط چون طرفدار دو آتیشه ی PES هستی، میگی منم دارم بازی می کنم ولی بزرگش نمی کنم! باید عیب های بازی رو بدونی که بتونی ببینی تو نسخه ی بعد برطرف میشه یا نه وگرنه چه نیازی بود نه فقط PES، بلکه تمام نرم افزارها، نسخه ی جدید بدن بیرون؟
    ========
    در مورد FIFA هم چند تا باگ بگو، ببینم چیا هستن؟
    مگه من گفتم داوری مهم نیست !؟ اما مگه من بازی نمیکنم . طرفدار سه آتیشه هم باشم واقعا اگه موردی داشته باشه میگم داره ! حرف حق رو همیشه باید طرفش رو گرفت .
    من شاید از هر 10 بازی که با دوستم بازی میکنم شاید یکی دوتا این مدلی که شما میگی ببینم که اصلا به نسبت چیزی به حساب نمیاد . اونم دست خودت نیست دستت رو x هستش که پای بازیکنت میخوره به بازیکن حریف و خطا میگیره . میدونم داری چی میگی درکت هم میکنم مخصوصا این مساله تو محوطه جریمه بیشتر رخ میده و الکی یه پنالتی میدی . اما خب میگم بازم این مورد خیلی کم اتفاق میفته .
    در مورد فیفا درست نیست اینجا چیزی بگیم کلا اما فقط میگم شما از اونایی که بازی میکنن بپرسی چه باگهایی داره بهت میگن . گرچه من برای فیفا احترام زیادی قایل هستم و فیفا رو فعلا برنده میدونم .

7. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب خبری که چند روز پیش منتشر شد و من رو خیلی خوشحال کرد اینکه تریلر بازی برای نمایشگاه Gamescom رو قراره Weedens درست کنه .

بین چقدر کارش درسته که Konami تریلر PES2016 رو داده این بشر درست کنه ! .

سال قبل هم چند تریلر زیبا از PES2015 ساخته بود که یکیش اسمش "New Era Trailer" بود. تاپیک PES 2015 :

9. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خب خبری که چند روز پیش منتشر شد و من رو خیلی خوشحال کرد اینکه تریلر بازی برای نمایشگاه Gamescom رو قراره Weedens درست کنه .

بین چقدر کارش درسته که Konami تریلر PES2016 رو داده این بشر درست کنه ! .

سال قبل هم چند تریلر زیبا از PES2015 ساخته بود که یکیش اسمش "New Era Trailer" بود. تاپیک PES 2015 :
    الآن تریلر 2015 رو که ساخت، دیدم. فوق العاده درستش کرد. صداگذاری، تصویر برداری، صحنه های آهسته؛ همشون فوق العاده بودن. مطمئنّم برا 2016 رو هم مثل 2015 عالی میسازه!

11. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

Gamescom امروز .

13. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تا انتشار دموی بازی 9 روز .

تاريخ عضويت
    May 2013

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ویدیو گیم پلی با کیفیت 1080P .
    اینم بگم این ویدیوها نسخه نمایشگاه Gamescom هستن .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •