دوست عزیز و گرامی
شما منبعت فقط اینجا باشه . سایت های ایرانی و نویسنده هاش پشیزی در مورد بازی نمی دونن .
منبع برای ایتکه خوب بفهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوست عزیز و گرامی
شما منبعت فقط اینجا باشه . سایت های ایرانی و نویسنده هاش پشیزی در مورد بازی نمی دونن .
منبع برای ایتکه خوب بفهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Last edited by ™...; 03-08-2015 at 22:27.
شما فقط و فقط گیردادی به داوری بازی اون هم از نوع افراطی . والا منم دارم بازی می کنم و اینقدر مثل شما بزرگش نمیکنم . نمیگم داوری مورد نداره چرا داره اما نه دیگه اینقدر که شما میگی . این مورد که شما گفتی الان رو من میزارم پای باگ بازی که البته تو تمام بازیها وجود داره . شما مشکلات فیفا و باگ هاش رو اگه ببینی چی میگی ؟!
من به داوری بازی نمره قبولی میدم .
یه پیشنهاد دوستانه هم دارم برای شما اینکه دیگه PES رو نصب نکنی و اصلا سمتش هم نری اینطوری راحت تری والا . هم اعصاب خودت خورد نمیشه هم نمیای اینجا همیشه آیه یاس بخونی ! .
.
.
.
.
.
.
.
![]()
خب! مگه از داوری هم بحث مهم تری تو بازی های شبیه ساز فوتبال وجود داره؟ یه تریلر دیدم از FIFA 15 که توش داور کاملاً درست قضاوت میکرد و 3، 4 تا خطایی که 100% تو PES گرفته میشد (خطای کاملاً بی مورد) تو اون تریلر گرفته نشد. من خودم طرفدار PES هستم ولی امسال هم PES و هم FIFA رو نصب می کنم، ببینم آیا PES همین آشه و همین کاسه یا نه (که مطمئنّم همین آشه و همین کاسه)! همون نمره ی قبولی رو من اصلاً بهش نمیدم. داوری تو PES در حد 5 از 20 ـه ولی تو FIFA راحت می تونم بگم 18، 19 هستش! قبلاً هم بهت گفتم! فقط و فقط چون طرفدار دو آتیشه ی PES هستی، میگی منم دارم بازی می کنم ولی بزرگش نمی کنم! باید عیب های بازی رو بدونی که بتونی ببینی تو نسخه ی بعد برطرف میشه یا نه وگرنه چه نیازی بود نه فقط PES، بلکه تمام نرم افزارها، نسخه ی جدید بدن بیرون؟
========
در مورد FIFA هم چند تا باگ بگو، ببینم چیا هستن؟
Last edited by Pitbull2015; 04-08-2015 at 01:50.
مگه من گفتم داوری مهم نیست !؟ اما مگه من بازی نمیکنم . طرفدار سه آتیشه هم باشم واقعا اگه موردی داشته باشه میگم داره ! حرف حق رو همیشه باید طرفش رو گرفت .
من شاید از هر 10 بازی که با دوستم بازی میکنم شاید یکی دوتا این مدلی که شما میگی ببینم که اصلا به نسبت چیزی به حساب نمیاد . اونم دست خودت نیست دستت رو x هستش که پای بازیکنت میخوره به بازیکن حریف و خطا میگیره . میدونم داری چی میگی درکت هم میکنم مخصوصا این مساله تو محوطه جریمه بیشتر رخ میده و الکی یه پنالتی میدی . اما خب میگم بازم این مورد خیلی کم اتفاق میفته .
در مورد فیفا درست نیست اینجا چیزی بگیم کلا اما فقط میگم شما از اونایی که بازی میکنن بپرسی چه باگهایی داره بهت میگن . گرچه من برای فیفا احترام زیادی قایل هستم و فیفا رو فعلا برنده میدونم .![]()
خب خبری که چند روز پیش منتشر شد و من رو خیلی خوشحال کرد اینکه تریلر بازی برای نمایشگاه Gamescom رو قراره Weedens درست کنه .![]()
بین چقدر کارش درسته که Konami تریلر PES2016 رو داده این بشر درست کنه ! .
سال قبل هم چند تریلر زیبا از PES2015 ساخته بود که یکیش اسمش "New Era Trailer" بود. تاپیک PES 2015 :
الآن تریلر 2015 رو که ساخت، دیدم. فوق العاده درستش کرد. صداگذاری، تصویر برداری، صحنه های آهسته؛ همشون فوق العاده بودن. مطمئنّم برا 2016 رو هم مثل 2015 عالی میسازه!![]()
Gamescom امروز .
![]()
تا انتشار دموی بازی 9 روز .![]()
گیم پلی جدید از بازی کد جدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدیو گیم پلی با کیفیت 1080P .
اینم بگم این ویدیوها نسخه نمایشگاه Gamescom هستن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)