اگه دیپلم 83 و قبل از اون باشین اصلا براتون تاثیری نداره و کل 100 نمره تراز شما از درصدهای کنکور محاسبه خواهد شد.
اگه تاثیر معدل مثبت بشه که تاثیر خاصی روی شما نداره این مساله ولی اگه تاثیر قطعی مستقیم کنن تا حدودی به نفع شما خواهد بود.
تجربی
ریاضی
انسانی
هنر
سایر رشته ها
اگه دیپلم 83 و قبل از اون باشین اصلا براتون تاثیری نداره و کل 100 نمره تراز شما از درصدهای کنکور محاسبه خواهد شد.
اگه تاثیر معدل مثبت بشه که تاثیر خاصی روی شما نداره این مساله ولی اگه تاثیر قطعی مستقیم کنن تا حدودی به نفع شما خواهد بود.
دوستان ببخشید من پارسال کنکور دادم و آخرش رفتم رشته زیست شناسی دانشگاه آزاد تهران مرکز بدون آزمون حالا امسال میخوام دوباره کنکور بدم. بعد توی دفترچه ی ثبت نام یه چیزایی نوشته بود که باید انصراف بدم انگار.
میخوام ببینم الان جریان چیه. حتما باید از تحصیل انصراف بدم اگر بخوام کنکور 95 رو بدم؟ یه بار دیگه میگم الان دانشجوی ترم 2 دانشگاه آزاد هستم که بدون آزمون وارد شدم.
همون دفترچه رو به دقت بخونین نوشته که انصراف فقط برای دانشجوهای سراسری-روزانه هست.
دوستان دو تا سئوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
1.منی که فارق التحصیل کاردانی نرم افزار هستم و در کنکور سراسری 95 ثبت نام کردم اگه قبول بشم 2 سال کارشناسی رو خواهم خوند یا باید از اول کاردانی رو بخونم؟
2.در دفترچه کنکور چند تا گروه ازمایشی دیدم که بنده فنی ریاضی رو انتخاب کردم. با توجه به اینکه کاردانی هستم ایا همراه اونا سئوال تخصصی نرم افزار هم در ازمون میاد؟
واسه ثبت نام فقط تیک آزمون سراسری رو زدم. یعنی هدفم به امید خدا رتبه زیر هزاره
با این حال توصیه می کنین که پیام نور و غیرانتفاعی رو بزنم یانه؟ دانشگاه های خوبی داره که ارزش انتخاب کردن داشته باشه؟
در جواب hemai
نقل قول نکردم چون زیاد مطمئن نیستم ولی فکر می کنم شما باید کارشناسی ناپیوسته بخونی و در رشته ریاضی هم مشخصا فقط سوالات مخصوص همون رشته(ریاضی،شیمی و فیزیک) میاد
سلام. احتمالا تمام دروس عمومی + برخی دروس تخصصی که نمره 12 کسب کردین رو تطبیق میزنن براتون. منتهی همه چیز دست مدیر گروه و معاون آموزشی دانشکده هست به طور قطع نمیشه چیزی گفت. اگه دانشگاه سراسری یا آزاد خونده باشین احتمالش زیاده که همه دروس یکسان رو تطبیق بزنن.
در مورد کنکور سراسری هم هر رشته ای فقط یه نوع سوال داره که همه داوطلبان ریاضی هم به اون جواب میدن. حالا شما کاردانی نرم افزار خونده باشین گناه بقیه اون 180 هزار نفر داوطلب کامپیوتر چیه که باید امتحان از منابع مهندسی نرم افزار بدن ؟تازه شما نرم افزار خوندی، هستن کسایی که مدیریت و کشاورزی و زیست شناسی و رشته های دیگه خوندن و اومدن مجدد کنکور میدن پس باید کنکور رو یه دفترچه 200 برگ حاوی ده ها هزار سوال طراحی کنن
زیرگروه تجربی هم که وحشتناکه 19% از داوطلبینش فارغ التحصیل یا دانشجوی انصرافی هستن هیچ رشته ای هم وجود نداره که فارغ التحصیلانش در کنکور تجربی هیچ سالی شرکت نکرده باشن
![]()
نه پیام نور و غیرانتفایی برای شما ارزشی نداره ضمن اینکه همه رشته هاشون رو بدون کنکور هم میتونی بری بخونی.
شما اگه زیر هزار هم نیاری چون ریاضی هستی بازم به احتمال زیاد با هر رتبه ای میتونی رشته های خوب بخونی. به فرض هم اگه رتبه خیلی بد آووردی (خدا نکنه) یا پشت کنکور بمون یا برو دانشگاه آزاد. سمت غیرانتفایی و پیام نور نرو که عمرت هدر میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی پیام نور یه خوبی داره اینه که
برای قبولی توی ارشد سراسری کارت راحت تر هستش
چرا راحت تر هست؟
فقط در مورد رشته های علوم انسانی صدق میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)