تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 38 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 377

نام تاپيک: Stronghold 2

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عزیزم من با دو تا گرافیک 7300 و دو تا رو 2 گیگ موقعی که 50 تا سنگ انداز رو با هم کار میندازم سیستم تیکه تیکه
    میشه.
    در ضمن اگر بالای 600 نفر سرباز رو بخوای با هم حرکت بدی بازی هنگ میکنه و با یه ارور میاد بیرون
    در ضمن توی مرحله آخر فقط اولین دروازه رو نابود کن و سپس سربازهاتو قاطی سربازای اون دو گروه بفرست که کمتر کشته بشن...
    دوتا كارت گرافيك هم مگه باهم ميگذارند؟! پس بگو اين بازي زيادي رم خور هست
    شانس نداريم
    تا سر قلعه پادشاه ميرسيم اونا زودتر بالارسيدند دارند ميجنگند واون رو كشتند فقط 1 دقيقه عقب هستم
    راستي خوب يكي save تا اونجايي كه افرادتون بالارسيدند دارند با پادشاه مي جنگند رو بگذاره خوبه ببينيم اخرش چي ميشه

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوتا كارت گرافيك هم مگه باهم ميگذارند؟! پس بگو اين بازي زيادي رم خور هست
    شانس نداريم
    تا سر قلعه پادشاه ميرسيم اونا زودتر بالارسيدند دارند ميجنگند واون رو كشتند فقط 1 دقيقه عقب هستم
    راستي خوب يكي save تا اونجايي كه افرادتون بالارسيدند دارند با پادشاه مي جنگند رو بگذاره خوبه ببينيم اخرش چي ميشه
    بله عزیزم
    روی مادربوردهای sli میشه دو تا کارت گرافیک گذاشت
    شما یا سیو خودتو بذار برات برم اون لحظه آخر که رسیدیم بالای برج
    یا صبر کن خودم برسم اونجا(آخه بازیو دیروز بعد یه سال شروع کردم)

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله عزیزم
    روی مادربوردهای sli میشه دو تا کارت گرافیک گذاشت
    شما یا سیو خودتو بذار برات برم اون لحظه آخر که رسیدیم بالای برج
    یا صبر کن خودم برسم اونجا(آخه بازیو دیروز بعد یه سال شروع کردم)
    باشه
    ممنون
    Last edited by Mahiar0; 15-02-2008 at 23:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

سلام دوستان عزيز اشتباه نكنيد ميشه قلعه 2 رو هك كرد بدونه اينكه در مر حله اي باشيد كه
    قلعه داشته باشيد يا نه چون من خودم بازي روهك كردم! با اموزش زير مي تونيد بازي رو
    هك كنيد
    از نصب برنامه شروع مي كنيم فايلي رو كه براي دانلود زدم دانلود كنيد و از حالت فشرده در بيارين و داخل پوشه مي بينين 3 تا فايل است روي اون كه حجمش 38 .1مگابايت است
    بزنيد و برنامه رو نصب كنيد در حال نصب پسورد از شما مي خواد كه پسورد زير رو به برنامه بدين و برنامه رو نصب كنيد نكته برنامه به كوچك و بزرگي حروف حساس است
    برنامه رو داخل درايوي نصب كنيد كه حداقل1 گيگابايت جا داشته باشد.
    پسورد PrimeMinister45795
    وبعد از نصب برنامه رو فايل سوم بزنيد و يك صفحه واز مي شه كه داخل اون جايي كه
    نوشته پسورد dot68 رو وارد كنيد و ok رو بزنيد.
    اموزش:بازي رو اجرا مي كنيد و برنامه رو هم اجرا مي كنيد و در مرحله مورد نظر
    مي رويد مثلا در مرحله 12 بعد Esc رو مي رنيد و به برنامه بر مي گردييد مي تونيد با دكمه alt+tab به برنامه برگردين و در برنامه توي قسمتي كه نوشته select processرو به روش فلش رو به پايين رو بزنيد و يك كادر باز ميشه توي اون كادر اسم بازي رو پيدا كنيد و روش بزنيد و بعد دكمه search رو ميزنيد و يك پنجره باز مي شه در اون پنجره توي كادر اول گزينه Unknown value رو انتخاب كنيد و كادر دوم غير فعال مي شه و كادر سوم گزينه Custom رو انتخاب كنيد و يك پنجره باز ميشه كه تيك Integer 1 byte و Integer 2 byte و Integer 3 byte و Integer 8 byte رو برداريد و فقط Integer 4 byte تيكش رو بزاريد و ok رو بزنيد و در پنجره قبلي هم ok رو بزنيد و بريد توي بازي و يك مقدار خيلي كم از خون فرمانده (سوار اسب نباشد)
    كم كنيد و Esc رو بزنيد و به برنامه برگردين و گزينهFilter رو بزنيد و در پنجره اي كه باز مي شه به هيچ چيز دست نزنيد فقط در كادر دوم گزينهwas decreased رو انتخاب كنيد و ok رو بزنيد(و دوباره به بازي برين يك مقدار ديگه از خونتون كم كنيد و به برنامه برگردين Filter رو بزنيد و به چيزي دست نزنيد و ok رو بزنيد) قسمتي كه داخل پرانتز هست رو اينقدر تكرار كنيد تا تعداد ادرسهايي كه پيدا مي كنه 3 تا بشن ادرسها هم زير Select process داخل كادر سفيد رنگ هست وقتي ادرسها 3 تا شدن با فلش سبز رنگ به سمت راست ببريدشون و جايي كه نوشته F زيرش يه مربع هايي هست داخل
    هر كدوم يك بار بزن تا داخل هر مربع يك ضربدر بياد نبايد در اين كار بميرين و يا از بازي خارج بشين و بازي رو لود كنيد و مرحله رو عوض كنيد اگر اين كار رو كردين بايد كار رو از اول شروع كنيد ولي اگر كار رو از اول شروع كردين اسون تر هست اگر خون شما اخرش بود و داشتين ميمردين و ادرسها به 3 تا نرسيده بود تمام ادرسهايي كه پيدا كردين رو با فلش سبز به سمت راست ببرين و ضربدرشون رو بزنيد اگر مشكلي داشتين بگيد تا براتون حلش كنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیزم
    حالت چطوره
    خوبی
    اولا اسم برنامتو بگو
    دوما
    باید بهت بگم شما هر برنامه ای که باهاش هک میکنی من قبلا باهاش کار کردم
    این کار شما عملی نیست
    سوما توضیحات شما همه در فایل آموزشی (به طور کامل) در یک تایپیک دیگه وجود داره
    چهارم
    به سلامت...

باشه
    اينجا ريختم بردار ازاينجا سيو رو
    مهیار جان سیو بازیت که گذاشتی ورژنش به ورژن بازی من نمیخوره
    شرمندم....
    Last edited by namber_one; 15-02-2008 at 18:16.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان عزيز اشتباه نكنيد ميشه قلعه 2 رو هك كرد بدونه اينكه در مر حله اي باشيد كه
    قلعه داشته باشيد يا نه چون من خودم بازي روهك كردم! با اموزش زير مي تونيد بازي رو
    هك كنيد
    از نصب برنامه شروع مي كنيم فايلي رو كه براي دانلود زدم دانلود كنيد و از حالت فشرده در بيارين و داخل پوشه مي بينين 3 تا فايل است روي اون كه حجمش 38 .1مگابايت است
    بزنيد و برنامه رو نصب كنيد در حال نصب پسورد از شما مي خواد كه پسورد زير رو به برنامه بدين و برنامه رو نصب كنيد نكته برنامه به كوچك و بزرگي حروف حساس است
    برنامه رو داخل درايوي نصب كنيد كه حداقل1 گيگابايت جا داشته باشد.
    پسورد PrimeMinister45795
    وبعد از نصب برنامه رو فايل سوم بزنيد و يك صفحه واز مي شه كه داخل اون جايي كه
    نوشته پسورد dot68 رو وارد كنيد و ok رو بزنيد.
    اموزش:بازي رو اجرا مي كنيد و برنامه رو هم اجرا مي كنيد و در مرحله مورد نظر
    مي رويد مثلا در مرحله 12 بعد Esc رو مي رنيد و به برنامه بر مي گردييد مي تونيد با دكمه alt+tab به برنامه برگردين و در برنامه توي قسمتي كه نوشته select processرو به روش فلش رو به پايين رو بزنيد و يك كادر باز ميشه توي اون كادر اسم بازي رو پيدا كنيد و روش بزنيد و بعد دكمه search رو ميزنيد و يك پنجره باز مي شه در اون پنجره توي كادر اول گزينه Unknown value رو انتخاب كنيد و كادر دوم غير فعال مي شه و كادر سوم گزينه Custom رو انتخاب كنيد و يك پنجره باز ميشه كه تيك Integer 1 byte و Integer 2 byte و Integer 3 byte و Integer 8 byte رو برداريد و فقط Integer 4 byte تيكش رو بزاريد و ok رو بزنيد و در پنجره قبلي هم ok رو بزنيد و بريد توي بازي و يك مقدار خيلي كم از خون فرمانده (سوار اسب نباشد)
    كم كنيد و Esc رو بزنيد و به برنامه برگردين و گزينهFilter رو بزنيد و در پنجره اي كه باز مي شه به هيچ چيز دست نزنيد فقط در كادر دوم گزينهwas decreased رو انتخاب كنيد و ok رو بزنيد(و دوباره به بازي برين يك مقدار ديگه از خونتون كم كنيد و به برنامه برگردين Filter رو بزنيد و به چيزي دست نزنيد و ok رو بزنيد) قسمتي كه داخل پرانتز هست رو اينقدر تكرار كنيد تا تعداد ادرسهايي كه پيدا مي كنه 3 تا بشن ادرسها هم زير Select process داخل كادر سفيد رنگ هست وقتي ادرسها 3 تا شدن با فلش سبز رنگ به سمت راست ببريدشون و جايي كه نوشته F زيرش يه مربع هايي هست داخل
    هر كدوم يك بار بزن تا داخل هر مربع يك ضربدر بياد نبايد در اين كار بميرين و يا از بازي خارج بشين و بازي رو لود كنيد و مرحله رو عوض كنيد اگر اين كار رو كردين بايد كار رو از اول شروع كنيد ولي اگر كار رو از اول شروع كردين اسون تر هست اگر خون شما اخرش بود و داشتين ميمردين و ادرسها به 3 تا نرسيده بود تمام ادرسهايي كه پيدا كردين رو با فلش سبز به سمت راست ببرين و ضربدرشون رو بزنيد اگر مشكلي داشتين بگيد تا براتون حلش كنم.
    خوب اگر ميشه درست شده اش رو بگذار ما هم استفاده كنيم حاضر اماده اش رو
    مهیار جان سیو بازیت که گذاشتی ورژنش به ورژن بازی من نمیخوره
    شرمندم....
    اوكي باشه ممنون
    صبر ميكنم تا شما هم برسي

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

سلام عزیزم
    حالت چطوره
    خوبی
    اولا اسم برنامتو بگو
    دوما
    باید بهت بگم شما هر برنامه ای که باهاش هک میکنی من قبلا باهاش کار کردم
    این کار شما عملی نیست
    سوما توضیحات شما همه در فایل آموزشی (به طور کامل) در یک تایپیک دیگه وجود داره
    چهارم
    به سلامت...
    سلام دوست عزيز
    اگر عملي نيست پس روش عملي چيه؟ من كه ترينر رو ساختم ولي اگر از بازي خارج بشي دوباره بايد بسازي كار زياد سختي نيست اگر ياد بگيري يه بار كه بازي رو هك كردي براي بار دوم فقط روي سرچ مي زني و بعد ok رو مي زني.
    من خودم از اون تايپيک و فايل اموزشي ياد گرفتم و فايل اموزشي با برنامه رو در اين تايپيک زدم براي دانلود. اسم برنامه ArtMoney PRO v7.27 هست.
    اگر با همه برنامه ها كار كرديد پس مي دونيد اين بهترين برنامه هست.

خوب اگر ميشه درست شده اش رو بگذار ما هم استفاده كنيم حاضر اماده اش رو
    سلام همون طور كه گفتم نبايد در اين كار بميرين و يا از بازي خارج بشين و بازي رو لود كنيد و مرحله رو عوض كنيد اگر اين كار رو كردين بايد كار رو از اول شروع كنيد ولي اگر كار رو از اول شروع كردين اسون تر هست يعني هربار كه بخواي بازي كني بايد ترينر بسازي ترينر بار قبل كار نمي كنه.
    Last edited by artoor32; 15-02-2008 at 21:21.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوكي باشه ممنون
    صبر ميكنم تا شما هم برسي
    عزیزم من رسیدم به اونجا و ردش کردم
    ولی بازم فایده نداره
    چون ورژن بازیهامون با هم فرق داره
    نه سیو من رو شما میتونی استفاده کنی و بالعکس

......

در ضمن دوستان فقط دنبال جنگ نباشید
    برید مرحله هایی که بدون جنگ هستند رو هم بازی کنید...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

عزیزم من رسیدم به اونجا و ردش کردم
    ولی بازم فایده نداره
    چون ورژن بازیهامون با هم فرق داره
    نه سیو من رو شما میتونی استفاده کنی و بالعکس
    سلام من سيو رو ميزارم فقط يكم كار دارم طول مي كشه و يا Mahiar0جان مي تونه كرك بازي رو با مال namber_oneجان يكي كنه درضمن اگر بخوادMahiar0جان كرك رو با مال namber_oneجان يكي كنه يه فايل dll بايد همnamber_one جان كه كرك بازيش فرق داره برايMahiar0 جان بزاره خود من هم دنبال فايل dll ميگردم كرك رو از اين ادرس(بدونه فايل dll) مي تونيد دانلود كنيد فقط بايد ورژن كرك رو namber_oneجان بگه و فايل رو با سيو بزاره اسم فايل dragonfly.dll

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من سيو رو ميزارم فقط يكم كار دارم طول مي كشه و يا Mahiar0جان مي تونه كرك بازي رو با مال namber_oneجان يكي كنه درضمن اگر بخوادMahiar0جان كرك رو با مال namber_oneجان يكي كنه يه فايل dll بايد همnamber_one جان كه كرك بازيش فرق داره برايMahiar0 جان بزاره خود من هم دنبال فايل dll ميگردم كرك رو از اين ادرس(بدونه فايل dll) مي تونيد دانلود كنيد فقط بايد ورژن كرك رو namber_oneجان بگه و فايل رو با سيو بزاره اسم فايل dragonfly.dll
    سلام عزیزم
    دمت گرم
    بازی من V 1.0 هستش
    اینهم فایل dragonfly.dll

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الان سیو دم دستم نیست
    ولی سعی میکنم همین امروز بذارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •