عنوان: یوونتوس؛ مانند دیواری، مانع برگزاری ال کلاسیکو؟
بایرن مونیخ - یوونتوس
بایرن مونیخ - رئال مادرید
بارسلونا - یوونتوس
بارسلونا - رئال مادرید
عنوان: یوونتوس؛ مانند دیواری، مانع برگزاری ال کلاسیکو؟
Pep Guardiola is backing Barcelona after Bayern Munich's exit: With all my heart, I now hope that they win the Champions League
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب دو تیم توی بازی امشب:
کاسیاس - راموس - واران - کارواخال - مارسلو - کروس - ایسکو - خامس - بیل - رونالدو - بنزما
بوفون - بونوچی - کیلینی - لیخت اشتاینر - اورا - پیرلو - ویدال - پوگبا - مارکیزیو - موراتا - توز
رئال با سیستم 3-3-4 و یوونتوس با سیستم 2-4-4 بازی می کنه
نکته جالب اینه که برای رئال بنزما بعد از مدت ها بازی می کنه که باید دید جواب میده یا نه
اصولا بنزما اگه روزش باشه خیلی خوبه و اگه روزش نباشه هم خیلی بد!
از اونور برگشتن پوگبا خودنمایی می کنه که فکر می کنم توی همین بازی اول هفته یوونتوس توی لیگ هم گلزنی کرد
خط هافبک یوونتوس فوق العاده قدرتمنده و واقعا میشه احساس خطر کرد
کمتر تیمی توی کل دنیا هست که 4 تا هافبک وسط تاپ رو داشته باشه که هر کدومشون هم ویژگی های مثبت خاصی داشتن باشن
این خط هافبک با وجود پوگبا دیگه خیلی کامله و نقطه قوی یوونتوس فکر می کنم همینه
چون بازیکنایی مثل ویدال و پوگبا که هم هجومی هم دفاعی عالین و پیرلو و مارکیزیو هم شاید از نظر دفاعی عالی نباشن ولی از نظر بازیسازی عالین
رئال باید یه فکری برای اونا کنه چون فکر کنم یوونتوس اگه بخواد بازیو ببنده ابزارشو داره و می تونه فقط دل به ضد حمله ببنده
ولی از طرفی رئال فقط کروس رو توی هافبک وسط داره و ایسکو و خامس که وسط هستن در اصل هافبک وسط تخصصی نیستن و احتمالا بیشتر هم به عنوان هافبک نفوذین
کلا رئال باید منطقی حمله کنه و اینجوری نباشه یه دفعه همه بخوان به حمله برن
یه گل جبرانش سخت نیست و میشه به هر حال یه گل یا بیشتر رو زد ولی در مقابلش باید تیم جوری بازی کنه که گل نخوره...
قبل از بازی رفت حتی اکثر بایرنی ها میدونستند که شانس بارسا برای صعود بیشتر هست که عمدتا بخاطر غیبت ریبری و روبن بود.در بازی رفت هم علیرغم ترکیب عجیب بایرن،تا دقیقه 70 همه چیز برای بایرن و با درخشش نویر خوب پیش میرفت اما در ادامه درخشش فوق العاده مسی که یکی از بهترین شبهای فوتبالیش رو سپری میکرد در کنار دفاع پر اشتباه بایرن نتیجه 3-0 رو رغم زد.در بازی ای که پپ فقط بدنبال گل نخوردن بود تا گل زدن.
در بازی برگشت خط حمله بایرن با وجود غیبت ریبری و روبن بازهم در کل موفق بود و تونست 3 گل بزنه و چندین موقعیت خوب دیگه که اینبار با درخشش تراشتگن مواجه شدند اما در مقابل بارسا از 4 شوت درچهارچوب 2 گل زد.تفاوت قدرت خط حمله دو تیم که جای بحث نداره اما علت اصلی باخت بایرن دفاع ضعیف این تیم بود.در 4 بازی اخیر بایرن در لیگ قهرمانان،بواتنگ فقط در بازی برگشت با پورتو بازی خوبی انجام داد.در بازی دیشب هم اشتباهات زیادی داشت مخصوصا در گل دوم که نیمار کاملا رها شده بود.در این 180 دقیقه شاید فقط بن عطیه خوب بود.
این دفاع ضعیف میتونه امشب پاشنه آشیل رئال هم باشه که این روزها راحت گل میخورده.اگر رئال در بیست دقیقه ابتدایی به گل نرسه در ادامه بیشتر احساسی بازی خواهند کرد و اگه به حمله 10 نفره روی بیارند ممکنه روی ضدحمله بهشون ضربه بزرگی وارد کنه.رئال اصلا نباید یووه رو دست کم بگیره.
امشب میشه شانس صعود رو 60 به 40 برای رئال دونست.من پیش بینی میکنم بازی به وقت اضافه بره.
فینال مورد پسند من![]()
یه بازی تازه و فوق العاده جذاب
چی بشه
بارسا چه مسیر خاصی داشت
شکست قهرمان هلند انگلیس فرانسه آلمان و در صورت قهرمانی ایتالیا
و هر دو تیم میتونن برنده سه گانه بشن
فوسبال آرنا، بی سوادی یا بی اعتنایی به شعور بینندگان؟
FCBayernfans.ir – نام استادیوم خانگی ما آلیانز آرنا است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در جریان بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان گزارشگر شبکه سوم سیما اقدام به کشف جدیدی نمود.
استادیوم خانگی بایرن در مونیخ، از همان ابتدا در پی قراردادی تجاری آلیانز آرنا نامیده شد. آلیانز یک شرکت سرمایه گذاری بین المللی است که زمینه عمده فعالیتش در امور بیمه است و پایگاه اصلی مدیریت این شرکت در شهر مونیخ است. شرکت آلیانز سومین اسپانسر بزرگ باشگاه بایرن مونیخ پس از آدیداس و آئودی است و حق نامگذاری استادیوم خانگی بایرن را در سال 2005 به مدت 30 سال خریداری کرده است. آلیانز همچنین صاحب 8.33% از سهام کمپانی اف سی بایرن می باشد که در سال 2014 به ارزش 110 میلیون یورو خریداری شده است.
اما بر طبق سیاست های فیفا و یوفا، تیم های شرکت کننده در تورنومنت ها و رویدادهای ورزشی بین المللی زیر نظر این فدراسیون ها، نمی توانند برای اسپانسرهایی که حامی رسمی یوفا یا فیفا نیستند، در این رویدادها تبلیغات کنند و نام استادیوم ها هم شامل این مساله می شود.
از آنجایی که شرکت آلیانز جزو اسپانسرهای رسمی رویدادهای جام جهانی فوتبال یا لیگ قهرمانان اروپا نیست، در طی برگزاری این رویدادها، استادیوم خانگی بایرن، آلیانز آرنا نامیده نمی شود. در طی جام جهانی 2006 که به میزبانی آلمان برگزار شد این استادیوم میزبان تعدادی از بازی ها بود و استادیوم جام جهانی مونیخ (FIFA World Cup Stadium Munich) نامیده می شد. در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا هم که زیر نظر یوفا برگزار می شود استفاده از نام آلیانز آرنا مجاز نمی باشد و به جای آن از نام فوسبال آرنا مونشن (Fußball Arena München) استفاده می شود. در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 که به میزبانی مونیخ برگزار شد، تابلوی نام استادیوم که بر نمای خارجی نقش بسته است با بنر یوفا چمپیونز لیگ پوشانده شده بود.
مطلبی که به نظر می رسد با یک جستجوی کوچک در اینترنت می توان به اصل آن پی برد، اما گزارشگر شبکه سه که فکر می کند هیچ کس به حقیقت ماجرا واقف نیست، داستانی خیالی درباره بازپرداخت بدهی های استادیوم و واگذاری کامل استادیوم و نام آن به باشگاه بایرن سر هم می کند و خوش شانس بودیم که آقای دانای کل متوجه شد که این همان استادیوم خانگی بایرن است. چرا که ممکن بود نتیجه بگیرد بایرن استادیومی جدید به نام فوسبال آرنا ساخته و از این پس به جای آلیانز آرنا در استادیومی دیگر بازی خواهد کرد.
متاسفانه در سیما رسم شده به جای گزارش بازی و پرداختن به حوادث درون زمین گزارشگران مقداری اطلاعات دست و پا شکسته در مورد بازی و بازیکنان را از سایت های ورزشی جمع آوری می کنند و در طول بازی بیشتر از گزارش خود بازی، جزئیات بی ارزش و بی اهمیت را تکرار می کنند. غافل از اینکه هواداران غیر حرفه ای، که برای تفریح فوتبال تماشا می کنند هرگز اهمیتی برای این جزئیات قائل نیستند و هواداران حرفه ای و متعصب تیم های باشگاهی هم بسیار بیشتر از گزارشگران سیما به روز هستند و در جریان همه جزئیات قرار دارند.
با وجود اینکه گزارش بازی برگشت بایرن مونیخ و بارسلونا، نسبت به بازی رفت به طور محسوسی پیشرفت داشت و بی طرفانه تر بود، اما بازهم ترجیح می دهیم بدون صدا فوتبال ببینیم تا شاهد کشفیات من در آوردی آقای گزارشگر نباشیم و از آنچه در زمین بازی اتفاق می افتد لذت ببریم.
+
گفتم این ایتالیایی ها سخت از مراحل بالا حذف میشن..
تبریک به یووه ای ها
+
بایرن با سه گلی که دیشب زد رکورد بیشترین گل زده تو یک فصل سی ال که مال خودش بود (فصل 2013 با 31 گل زده) رو شکست و به 33 رسوند و بارسا هم الان 28 هست و بعیده بتونه به رکورد بایرن برسه..
به نظر من یووه اصلا اسحقاق صعود نداشت ... طرفدار تیم خاصی نیستم ولی بازی امشب حق برد با رئال بود.
حمید تو هم فوتبال میبینی؟ گفتم نشستی فیلم نولان میبینیبه نظر من یووه اصلا اسحقاق صعود نداشت ... طرفدار تیم خاصی نیستم ولی بازی امشب حق برد با رئال بود.
رئال موقعیت های زیادی داشت ولی یووه هم دوتا موقعیت گل مسلم داشت که کاسیاس خیلی خوب گرفت.
در مجموع با توجه به بازی رفت و برگشت مساوی بود و یووه با ویژگی ایتالیایی بودنش اومد بالا.
رونالدو بیا جواب گریه های این بچرو بده
![]()
هر از گاهی وقت بشه بازی های مهمو میبینم ...
رئال نیمه اول میتونست دو سه تا راحت بزنه و کار تموم بشه ...یووه هم ضد حمله زد ولی در کل از سبک بازیش خوشم نمیاد ....چه تو تورین چه تو مادرید خوشم نیومد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)